Benerivo
Aktif Üye
- 20 May 2018
- 201
- 42
Dün Gölcük’te gördüm ben bir taneHocam hangi bimde 49 olani vardi ellerinde hala var mi acaba benimde onceligim bu tv.
Dün Gölcük’te gördüm ben bir taneHocam hangi bimde 49 olani vardi ellerinde hala var mi acaba benimde onceligim bu tv.
Hocam tam olarak hangi magazada acaba fiyatini hatirliyormusunuz? Magazayi ogrenebilirsek Kayseriye yonlendirme yaparmi Bim?Dün Gölcük’te gördüm ben bir tane
Hocam tam olarak hangi magazada acaba fiyatini hatirliyormusunuz? Magazayi ogrenebilirsek Kayseriye yonlendirme yaparmi Bim?
fiyati 1900 du sanirim onun, eger o fiyat ve degisim yada iade edilen urun degil ise hangi yontemle yollarlarsa yollasinlar alacam tesekkur ederim ugrasiniz icin cok sagolun.Sorarım senin için dönerken. EFT ya da mail order yolu ile satış yapıyorlardır inşallah
fiyati 1900 du sanirim onun, eger o fiyat ve degisim yada iade edilen urun degil ise hangi yontemle yollarlarsa yollasinlar alacam tesekkur ederim ugrasiniz icin cok sagolun.
Emeginize saglik sizin bildiriminizden sonra bolge mudurlugunu aradim bulundugun ilde bir magazada varmis ayirmalarini rica ettim iftara dogru gidip alacam ins. 50 de VA panel beni tatmin etmedi 65 olan IPS panel ama fiyati cok sisirmisler 4000 tl alti ayni ozelliklerde alternatifler var. En iyisi 49 inc ips panel jvc fiyat ve performans olarak ona karar verdim ziraat kart ile de 125 tl indirimli olacak ins bi sikinti cikmaz urunde.maalesef 49” gitmiş 43” olan var. A alvaro01
Rica ederim forumun amacı yardımlaşmaktır zaten. hayırlı olsun şimdiden.Emeginize saglik sizin bildiriminizden sonra bolge mudurlugunu aradim bulundugun ilde bir magazada varmis ayirmalarini rica ettim iftara dogru gidip alacam ins. 50 de VA panel beni tatmin etmedi 65 olan IPS panel ama fiyati cok sisirmisler 4000 tl alti ayni ozelliklerde alternatifler var. En iyisi 49 inc ips panel jvc fiyat ve performans olarak ona karar verdim ziraat kart ile de 125 tl indirimli olacak ins bi sikinti cikmaz urunde.
Rica ederim yolumun üstü zaten geçerken uğrar sorar haber ederim.
Bazı arkadaşlar bu televizyonu bim de yok diye alternatif bakıuoruz diye yazmışlar, ben gittim sordum İstanbul Kadıköy Acıbadem'de ve civardaki 5 BİM mağazasında yok kalmamış maalesef. Gelecek mi dedim sanmam dendi genelde.
Şimdi bende en az 5 ay kenarda duracak bu model TV var, Acıbadem caddesi üzerindeki YapıKredi Acıbadem şubesi tam karşsındaki şengüller Türkcell bayi yanındaki apartman altındaki yeni BİM mağazasından almıştım.
Hani eğer illa bu TV alacağım bütcemde bumna uygun derseniz sevabına hayrına beraber buluşuruz ben iade ederim kapalı kutusunda Checked yazan kontrol bantı vs sökülmemiş mağazada satışta olduğu gibi , alan arkadaşta hemen kapar. Artık dünya kupasına yetiştirir.
Kullanılmamış açılmamış ambalajında alındığı gibi duruyor , isteyen olur ise bir şekilde buluşur çözeriz. Para vs olayında ya trink nakit vereceksiniz bana ? ki ben onun yerine BİM'e iade edeyim yanyana gidelim alıcısı ordan nasıl ister ise alsın peşin, kredikartı tekçekim veya peşine 6 taksit. Gerçi ben aldığımda hesap kesim tarihiydi BİM ilk taksidi çekti, 1 gün sonra 2.taksitte o aya dahil olmuş oldu yani ama sonuçta artık iade alınca hallederim.
Neyse baktım bende boşuna duracak açılmadan ki 6 ay sonra açılacağıda mechul de, süresi bitmeden artık kullanılmasada kurdurum isteyecek ve gene kutuya kaldıracaktım. Uzun bir çeyizlik diye düşünün işte.
Neyse 1- kişinin isteği arzusu var idi, en azından bu forumdan birilerinin işi görülsün.
@gurel,
@gurel ve diğer istanbuldan almak niyetinde olanlara dır önerim.
Ben, bu tavrınızdan ötürü kutluyorum sizi değerli kardeşim.
Yıllardır görmeyi özlediğimiz yardımlaşma tablosunu ailemiz gibi gördüğümüz forumumuzda görebilmek inanın çok mutlu etti beni.
Allah, ne muradınız var ise versin kardeşlerim
Sota demek ki çektiğimiz eziyetlerin mutlu sonuçlarını görmek de varmış kaderde, Senin de ellerine sağlık bu vesile ile
İnanın bende bu mantıkla kendime aldığım açmadığım kutusu ambalajına garanti bantına dahi dokunmadığım JVC 50" 4K TV mi sırf 5-6 ay kullanmayacağım , madem istek arzu var bulunmuyor, kendime müslüman olmayım diye isteyen olursa hamaliyetini yapar angaryasıyla uğraşır götürürüm BİM ACIBADEM'e demiştim, arkadaşa hitaben ama ortaya açık yazmıştım, ilgilenen birine verdim telefonumu özelden gidip iadesini yapıp birde köprü iftar trafiğine takıldığı için saatlerce bekleyip , hatta telefonunun şarjı bitti ama ben genede elden kendisine teslim edeyim sorunsuz açılmamış kutu ( sırada bekleyen isim telefon yazdıranlar varmış kapmasın diyerek hatta ben koliyi taşırken inanın motorlu kuryenin biri abi nerden aldın bulamıyorum dedi peşime takıldı almazsa ben alacağım dedi) neyse alıcı şahış FORUMUZDAN alan biri telefonumu tanıdığına vermiş geldi arkadaş buyur al dedim. Haaa 1 kuruş da eklemedim üzerine . Maksat bu forumun güzelliği yardımsecerliği dosthane ortamı.
Burdan kimseyi çncesinden de sonrasından da tanımıyorum ama kurucusu, yöneticileri, @Ado 'su ve diğer katkısı olanlarıyla sevdim burayı, adı üstünde hatta birkaç faidesi olacak dosta TAVSİYE ettim buraya katkıda bulunun bilgi tecrübe paylaşın diye.
Katkısı olan , samimi olan, dürüst olan herkese teşekkürler sunarım.
Aynı sorun bende de var bir çözüm bulamadım TRT 4K ne yaptıysam gelmiyor.Arkadaşlar JVC 50" BİM tv den uydudan TRT4K yayınını alamıyorum yardım edebilecek biri varmı aranızda? diğer bütün kanallar ulusal kanallar gösteriyor trt nin bütün hd kanalları gösteriyor hiçbirinde sorun yok ama TRT4K sinyal %0 bu bana mantıksız geliyor hepsi sinyali alıyorken 4k yayının "0" olması tuhaf değilmi? yakında Dünya kupası maçları başlayacak sırf büyüzdenTRT UHD seyredebilmek için aldım bu tv yi, uydu alıcısında bir sorunmu var acaba ne yapmam gerekiyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum,
Aynı sorun bende de var bir çözüm bulamadım TRT 4K ne yaptıysam gelmiyor.
Ado başkan servis geldi ayarladı 2-3 gün izledim trt4k yı tkgs güncelleme yapmıştım ondan sonra gitti trt 4k merkezi sistem kullanıyorum. Tv den bir ayarı varmıdır?Arkadaşlar LNB polarite ayarlarınızı kontrol etmeniz veya ettirmeniz mümkünmü acaba?