Evet arkadaşlar 1 günlük deneyimimi burdan paylaşayım.Öncelikle bu nezih ortamı sağlayan tüm arkadaşlkara tekrar teşekkür ederim,lakin böyle platformlar pek bulunmuyor.
Ürünümüz ustatlarında üstüne basa basa belirttiği gibi f/p ürünü.Öyle aman aman içinde değilim tv piyasasının ama bugün A101 de gördüğüm Hi level 49 luk ve smart olmayan ayrıca bu üründen çoğu özellik olarak geride kalmasına rağmen cihazın 1500 küsür olmasından bu sonucu çıkarmak zor değildir.
Ürün hakkında genel görüşlerime geçecek olursak yine aynen üstatların dediği gibi her Uhd Tv gibi SD yayınlı kanallarda çuvallıyor.Sanırım benim gibi orta yaş ve üzeri kullanıcıların 4Kya hiç bulaşmamaları gerekiyor lakin bizler pek oyun vs ile işimiz olmayıp sadece tv kanalları ile cihazlarımızda haşir neşir oluyoruz.HD kanallarda ise günü kurtarıyor diyebilirim.Renk ve kontrasta herhangi bir eksiklik göremedim.Şu an cihaz üzeirnde geldiği gibi aynı yazılımda duruyor biraz araştırma ve boş vaktimde
Ado ustatın verdiği 7.0 dı galiba o yazılımı yükleyerek görüntü gürültüsünden uzaklaşmayı umuyorum.
Ha birde panel hakkında kullanıcı olarak bir kaç kelam edeyim, bu panel yine benim tarzım kullanıcılar için ideal değil sanırsam. Koltuğu değiştirmeyi bırakın kafanızı azcık sağa yatarsanız renkte soluklanma oluyor.Sanırım Ips panel benim tarz kullancılar için en ideal olanı.Ancak bu konu benim beklediğim ve pekte kafaya takmadığım bir sorun,öyle aman aman bir soluklaşma söz konusu değil.
Sonuç olarak ürün hakkında beklemediğim herhangi bir olumsuzluk görmedim inşallah görmemde.Fiyat işin içine dahil edilince de gayet güzel bir ürün olduğunuda bir kez daha yenilemekte fayda var.
Esasen Sharp ve Toshiba için bütçe ayarlayıp Tv alacaktım lakin herifler piyasadan çekilmiş haberimiz yok