JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Evet Arkadaşlar, Hepinize Tekrar Merhaba;

Belki dikkatinizi çekmiştir foruma ancak yazabiliyorum bugün, zira 6 ıncı ziyaretimi bitirdim geldim. Bizim bölgede toplam 21 TV satıldı ve şu an mağazalarda TV yok artık.

Şu an'a kadar yapılan montajlardan gelen geri dönüşler ciddi anlamda çok çok çok olumlu.

Bir kaç evden normal yayın ile resim de aldım.

JVC 50'' 127 ekran 50VU73T model televizyonun kullanıcıları, Ürün ile ilgili görüş ve düşüncelerini, eleştirilerini bu başlık altından paylaşabilirler.

Haydi bakalım sizlerin de geri dönüşlerini bekliyorum :ok
Bu emeklerinin karşılığını her iki cihanda da alırsın inşallah.:clap2

M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Beyler, tv yi ve unitesini aldim.
Bizim sulale de cocuklar biraz fazla. Tvyi unite ustune koyup duvara sabitliyebilirmiyiz .?

Diger sorum da
Bizde uydu merkezi herkese 1 hat dusuyor, bir hat uzerinden 2 TV izlenebilirmi .?
Kardesim en son ayni ise iki tv dede vertical veya horizontal yayin olmasi lazim dedi , capraz olursa izlenmez dedi.
Bilgi verirmisiniz.

gokhanknl Çevrimdışı

gokhanknl

Yeni Üye
25 May 2018
9
35
Bizim sulale de cocuklar biraz fazla. Tvyi unite ustune koyup duvara sabitliyebilirmiyiz .?

Diger sorum da
Bizde uydu merkezi herkese 1 hat dusuyor, bir hat uzerinden 2 TV izlenebilirmi .?
Kardesim en son ayni ise iki tv dede vertical veya horizontal yayin olmasi lazim dedi , capraz olursa izlenmez dedi.
Bilgi verirmisiniz.
TV ünitesini istediğin bir yere koy üzerinede tv yi koymak istediğin yükseklikte ayarlayıp duvar montajı yaptır.TV duvarda ünite altında güzel bi görüntü oluşuyor.
Doğrudur benzer frekanslar izlenebiliyor. Aykırı frekanslı bi kanala geçince sinyal yok diyor.

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50
uyumlu tlf olan gogle Play'den JVC APK tlf yuklesin kanal değiştiriyor 2 kumanda gibi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52

Diger sorum da
Bilgi verirmisiniz.
Paralel bağlantı sağlıklı değildir. Vert 13, horiz ise 18 volt ile çalışır, siz paralel bağlarsanız karşılıklı voltaj akışı olur. Görüntü alırsınız sorun değil lakin bir gün bir şekilde mutlaka çakışacaktır kanallar.

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50
Bu kumanda uygulaması İR i olan tlf çalışıyor. Wifi den çalışan kumanda bulan haber etsin. Kumanda nerede derdine son :) Ayrıca sesli komut da verebiliyorsunuz telefondan ( 35 komut) sesle ses aç kapat kanal artır kanal azalt vs..;))@Ado,

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Paralel bağlantı sağlıklı değildir. Vert 13, horiz ise 18 volt ile çalışır, siz paralel bağlarsanız karşılıklı voltaj akışı olur. Görüntü alırsınız sorun değil lakin bir gün bir şekilde mutlaka çakışacaktır kanallar.
Peki bu islemin uyduya veya Tv ye bir zarari varmi , sadece cakisan kanal olursa goruntu gelmeyecek.
Tv ye sikinti yaratiyorsa internet uzerinden Tv izlerim oluyorsa.

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Peki bu islemin uyduya veya Tv ye bir zarari varmi , sadece cakisan kanal olursa goruntu gelmeyecek.
Tv ye sikinti yaratiyorsa internet uzerinden Tv izlerim oluyorsa.

Tekli LNB den sadece tek bir uydu kullanabilirsiniz. Paralel yaparsanız 2 TV de de aynı kanalı veya kanalın açık olduğu TP deki kanalları seyredebilirsiniz. Aksi bir durumda farklı kanalları izlemeniz mümkün değil. Binada merkezi uydu sistemi varsa dağıtıcıda boş bir yer var mı kontrol edin. Eğer binada tek çanak çoklu LNB dağılıyorsa LNB yi kişi sayısı kadar (en fazla 8) değiştirip tekrardan kablo çekmeniz gerekir. Yani her halükarda TV sayısı kadar hat çekilmesi lazım. Maalesef başka yolu yok.

H Çevrimdışı

Hadomer

Yeni Üye
25 May 2018
5
32
Merhaba bugün yeni aldım tv yi 50 inç kurulumu kendim yaptım kablosuz aflara bağlanmıyor ag ayarlarindada kablosuz aflara bağlan secenegi yok kablolu devre dişi bırak var bi turlu yapamadım en son kabloyla bağladım uygulamakta erisemiyirum sadece YouTube açılıyor böyle sıkıntı çeken varmi?? Çözümü olan veya

Geri
Üst Alt