Ben bu cihazı 2-3 aysonra kullanacağım o yüzden sadece bakıp kutusuna koyup kaldırdım ses sistemini mümkünse nasıl bağlayacağım açıklarmısınızSiz kontrollerinizi yaptıktan sonra akşam görüşelim
Ben bu cihazı 2-3 aysonra kullanacağım o yüzden sadece bakıp kutusuna koyup kaldırdım ses sistemini mümkünse nasıl bağlayacağım açıklarmısınızSiz kontrollerinizi yaptıktan sonra akşam görüşelim
Örnek ekran görüntüsü;
Ekli dosyayı görüntüle 1261
Daha da yüklemeyi bekleyen fotolar var ama boyuttan dolayı başaramadım.yardım ederseniz merak edenler için yüklerim.
Bir de sorum olacak ölü picel testini nasıl yapıyorsunuz? Ekran görüntüsüyle anlatır mısınız? Yazılarınızı okuduğum kadarıyla bi bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olun lütfen.
Az sonra size mail atacağım. Ölü bölge testi konusunda fotoğraflı bi anlatımınız var mıdır? Yoksa yazılı olarak buradan yazar mısınız?G GkhnS, Merhaba Buyuk boyutlu resimlerinizi
Imgbb sitesine yukleyip linklerini burdan paylaşabilirsiniz yada bana mail yoluyla ulastirabilirsiniz
destek@tavsiyeforumu.com
bende cumadan sonra aldim cihazi. Kuruluma geldiler ve o da ne paneli cevreleyen kisimda bi egiklik var arkadaslara soyledim panel acikligi var diye rapor tuttular gittiler.Hemen bime soyledim 1 saatten yenisini depodan getirtiyoruz dediler sagolsunlar.
Soru olarak bilgisi olan varsa Dsmart kutu kullaniyorum trt 4k yi acmadi dsmart bunun bir yolu yordami varmidir?
Aynen klavye YouTube da aktif değil ses açma kapama ve browser da ok. bir iki film sitesine baktım problem yok
Az sonra size mail atacağım. Ölü bölge testi konusunda fotoğraflı bi anlatımınız var mıdır? Yoksa yazılı olarak buradan yazar mısınız?