JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Örnek ekran görüntüsü;

342ce914-6a03-41f0-aded-6cfcf347677e-jpeg.jpg

img_6142-jpg.jpg

img_6143-jpg.jpg

img_6144-jpg.jpg

img_6145-jpg.jpg

Bir de sorum olacak ölü picel testini nasıl yapıyorsunuz? Ekran görüntüsüyle anlatır mısınız? Yazılarınızı okuduğum kadarıyla bi bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olun lütfen.

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Yardım edersenizden kasıt karşılık gibi yanlış anlaşılmasın büyük boyutlu foto yükleme konusunda yol göstermenizi kastettim. :))
Örnek ekran görüntüsü;
Ekli dosyayı görüntüle 1261
Daha da yüklemeyi bekleyen fotolar var ama boyuttan dolayı başaramadım.yardım ederseniz merak edenler için yüklerim.

Bir de sorum olacak ölü picel testini nasıl yapıyorsunuz? Ekran görüntüsüyle anlatır mısınız? Yazılarınızı okuduğum kadarıyla bi bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olun lütfen.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
JVC 50'' TV ile Microsoft kablosuz klavye bağladık.

Ben youtube da klavyenin aktif olmamasına anlam veremedim (arama bölümünde klavye çalışmıyor) ancak facebook kullanıcıları için ideal.

Ayrıca belli başlı tv komutları da klavyede aktif durumda.

aaa111-jpg.1262

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
bende cumadan sonra aldim cihazi. Kuruluma geldiler ve o da ne paneli cevreleyen kisimda bi egiklik var arkadaslara soyledim panel acikligi var diye rapor tuttular gittiler.Hemen bime soyledim 1 saatten yenisini depodan getirtiyoruz dediler sagolsunlar.
Soru olarak bilgisi olan varsa Dsmart kutu kullaniyorum trt 4k yi acmadi dsmart bunun bir yolu yordami varmidir?

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
49
Aynen klavye YouTube da aktif değil ses açma kapama ve browser da ok. bir iki film sitesine baktım problem yok

p_20180525_183849-jpg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
bende cumadan sonra aldim cihazi. Kuruluma geldiler ve o da ne paneli cevreleyen kisimda bi egiklik var arkadaslara soyledim panel acikligi var diye rapor tuttular gittiler.Hemen bime soyledim 1 saatten yenisini depodan getirtiyoruz dediler sagolsunlar.
Soru olarak bilgisi olan varsa Dsmart kutu kullaniyorum trt 4k yi acmadi dsmart bunun bir yolu yordami varmidir?

Dsmart kutunuz 4K mı? :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aynen klavye YouTube da aktif değil ses açma kapama ve browser da ok. bir iki film sitesine baktım problem yok

Çözülemeyecek bir şey değil aslında neden üzerinde durmamışlar anlamadım.

Yine de face ve twitter kullanıcıları için ideal. Bu arada LG SK1 soundbar ile eşleşmiyor tv arkadaşlar bilginiz olsun.

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
49
Bi soruda ben sorayım
Yarınki şampiyonlar ligi finalini seyredebilecezmi?
bilgisi olan

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Hocam güle güle kullan, ölü piksel için youtubeden şu videyu aç, tam ekran yap... Ekranın genelinde bulunan renkten aykırı bi renk çıkarsa (nokta dahi olsa) orada ölü piksel var demektir. Örneğin tam ekran kırmızı renk var, çatt aradan mavi, yeşil, sarı... aykırı bi renk, nokta da olabilir, nokta nokta da olabilir, çizgi de olabilir ama olmasın :)

Geri
Üst Alt