JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50
p_20180525_150755-jpg.jpg

B Çevrimdışı

balerion

Yeni Üye
25 May 2018
3
36
herkese merhaba,
4 sene önce aldığım LG 42LB652V durup duruken paneli arızalanınca bende bu sabah bu tv den bir adet kaptım. (42LB'Yi 4 sene önce 1800 tl ye almıştım. LG servisi panel değişimi 2350 tl dedi, TV bir gecede çöp oldu :) )

kurulum yapan arkadaşlardan bir kaç cevap ricam olacak;
-farklı açılardan rahatsız edici derecede renk-parlama sorunu varmı?
-ayaklar krom kaplama, kasa plastik diye biliyorum. genel olarak kalitesi ve logo basımı nasıl?
-tv kapalı iken ayna gibi yansıtma yapıyor mu?
-genel olarak tv tepkileri nasıl? (kanal değişimi, tv açılması gibi)
-smart tv Webos LG' de aşırı yavaştı. bunda nasıl?
-ses kalitesi nasıl? kutu üzerinde DOLBY amblemleri gördüm, sesten umutluyum.

teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar bir tüketici evinde izin alarak 3-5 resim çektim ancak tam karşısındaki pencere, sağlıklı bir çekim yapmaya elverişsiz bir ortam sunduğundan dolayı telefonu yukarıdan tutup çektim ışık yansımasın diye, kaliteli çekimler değil lakin yine de fikir verebilir diye ekledim.

Neticede bize stüdyo ortamında değil evlerde nasıl gösterdiği bilgisi lazım. :ok

1-jpg3d92c81d7da67439.jpg

2-jpg93cefddf424edc27.jpg

3-jpg71f4dffe50584ebe.jpg

4-jpg06fb2b5bcd04169f.jpg

5-jpg25ae0566b17db54c.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
açı problemi var mı bu modelde acaba

alan arkadaşlar yanlarda bakınca görüntüne ne kadar bozulma oluyor

Açı problemi olmayan tv yok, VA panellerde ise bu fark oldukça hissedilir durumdadır kaldı ki bu TV VA panel bir tv dir bu nedenle izleme açınızın dışında kalıyor ise bu tv yi tercih etmemenizi öneririm :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Şu an işteyim akşam mümkün olursa bakabilirim ama yani tv bana nedense basit geldi ya ne bileyim beyaz dediğim görüntü çok parlak beyaz konstratı biraz kıstım ama her neyse artık.birde bu lg ses sistemini kablosuz olarak bu tv ye bağlayabilirmiyim teşekkürler

Siz kontrollerinizi yaptıktan sonra akşam görüşelim :ok

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
44
+ Zap hızı gayet iyi ben bu kadar beklemiyordum...

+ netim, kotayı aştığım için yavaş benim o yüzden 4k videoları zor yüklüyor, ancak cebin neti hızlı ondan bağlandım 4k yağ gibi akıyor takılma falan yok net hızlı olması gerek...

+ HD görüntüler iyi

- SD görüntü vasat

+ Browseri bana hızlı geldi...

Yanına xiamo mi tv box almayı düşünüyorum o zaman galiba daha da güzel olur diye düşünüyorum...

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50
Amatör montaj bu kadar oluyor :) bende beğenmedim yarın servislere duzeltirecem çok havada kaldı. Tlf. Eski Asus zenfone 2 düşük çözünürlüklü çektim bide Adem Helvacı Ado, :hihi:hihi

Geri
Üst Alt