Ado hocam ben tvden memnun kaldım ancak alt tarafta iç tarafta kıl gibi bişey var çizik mıdır kıl mıdır bilemedim ölü piksel olabilir mi bu ? Resim çekmeye çalıştım ama resimde gözükmüyor...
Panel test nerden yapıyorum, menüden mi?Azizim o panellerin toplandığı ortamlar cleanroom diye geçer yani teknik olarak mümkünü yok kıl olmasının ama Olmaz diye bir şey de yok, Öyle ölü piksel olmaz azizim, bu arada daha net anlayabilmeniz için panel test uygulamasını çalıştırırmısınız rica etsem, o kıl dediğiniz unsuru BEYAZ ekranda daha net görebilirsiniz.
Sonucu bilgi verin lütfen
Sabah aldım görüntüyü pek beğenmedim çok beyaz smart beğenmedim birde YouTube sayfasına giriyorum bir yayın seçiyorum ama başlamıyor neden olabilir hocam teşekkürler
Panel test nerden yapıyorum, menüden mi?
Şu an işteyim akşam mümkün olursa bakabilirim ama yani tv bana nedense basit geldi ya ne bileyim beyaz dediğim görüntü çok parlak beyaz konstratı biraz kıstım ama her neyse artık.birde bu lg ses sistemini kablosuz olarak bu tv ye bağlayabilirmiyim teşekkürler''Çok beyaz'' ifadesi biraz soyut gibi azizim yani çözüm önereyim diyeceğim ama çok beyazın ucu o kadar açık ki size Arka aydınlatmayı kısabilirsiniz mi desem, Görüntü ayarlarını DOĞAL yapın mı desem, Ten rengi üzerinde menüden kaydırma yapabilirsiniz mi desem bilemedim.
Yani insan davranışları değişken olduğu için menüden oldukça geniş bir ayar olanağı var hangisini kullandınız bilemiyorum.
Sizinki şunun gibi olmuş sanki, TV yi kutudan çıkartıp masaya koyup ekrana bakıp beğenmedim diyerek kapatmıp kaldırmışsınız gibi
Bağlantı sonrası hız testi yapıp sonucu yazarmısınız rica etsem.
Aynı zamanda mümkünü var ise görüntü ayarlarınızın da resmini çekerseniz bakıp bir öneride bulunalımsize.
menü4725 ile girin
DİAGNOSTİK üzerine gelin ve OK basın
Panel test bölümüne girip onaylayın
sağ ok ile ilerleyin
Toplamda 9 adım gidersiniz
7 renk + siyah +beyaz
Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-tv-ilk-kurulum-ve-panel-test-uygulamasi-resimli-anlatim.604/
Servis yarın gelecek zaten hocam onlara da gösteririm...
Kılsa ne yapılabilir hocam...Tamamdır kardeşim, bilgi ver lütfen süreç hakkında