JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar sizin sayenizde tvyi aldım iyiki de almışım allah razı olsun hepinizden ama bir soru var aklımda bir türlü beceremiyorum bim de satılan lg sound barı kablosuz olarak bağlayabiliyor muyum bağlayabiliyorsam nasıl?

Sanırım SK1 aldınız doğru mu?

Eğer öyle ise ben de bağlayamadım.

Başka bluetooth ile tv ya bağlandım

Başka bluetooth ile sounbara bağlandım

Ama tv ile soundbar eşleşmedi bir türlü

Eşleşmeyi bırakın tv soundbarı görmüyor bile.

Daha sonra incelemek üzere bıraktım bir kenara :kiskis

J Çevrimdışı

Jvs504k

Yeni Üye
25 May 2018
7
40
Servisin bilgi eksikliği azizim. Elektronik ürün guruplarında 6 ay çeyizlik süresi vardır. Yani eğer isterseniz 6 ay sonra kurdurursunuz ve garantisi de kurulduğu tarihten sonra başlar :ok

08502224123 den bu bilgiyi teyit edebilirsiniz veya vestel capcanlı destek hattına da sorabilirsiniz :ok

Bu numarayı aradım hocam bir bayan ile görüştüm aldığınız tarihten sonra başlar dedi bir daha arayip tam bilgi alayım bakalım

E Çevrimdışı

Eurabatres

Yeni Üye
26 May 2018
2
34
Sanırım SK1 aldınız doğru mu?

Eğer öyle ise ben de bağlayamadım.

Başka bluetooth ile tv ya bağlandım

Başka bluetooth ile sounbara bağlandım

Ama tv ile soundbar eşleşmedi bir türlü

Eşleşmeyi bırakın tv soundbarı görmüyor bile.

Daha sonra incelemek üzere bıraktım bir kenara :kiskis
Aynen hocam SK1 aldım sanırım soundbarın tvye kablosuz bağlanma özelliği yok çünkü kullanma kılavuzunda tvye optik kabloyla bağlayın yazıyor( kutuda çıkmadı ama) bir de tvyi duvara monte ettirdim umarım tvnin arkasında o giriş vardır

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ado hocam slm, Tavsiyeniz üzerine tv aldık kurduk tşk.ler. Bir kaç sorum olacak izninizle, Tivibu alıcısına bağlanınca görüntü kendi alıcısına göre bazı arkadaşlarında belirtiği üzere kötü ayar olarak seçilecek bir kalıp veya öneriniz varmı ? Diğer bir konu ise USB den 4k film olarak aşagıdaki formatta fil seyretmek istedim ama desteklemedi,
Complete name : F:\The Fate of the Furious 2017 TR-EN 2160p 4K UltraHD BluRay DUAL x265 DTS - BiTTuRK.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4 / Version 2
File size : 7.84 GiB
Duration : 2h 15mn
Overall bit rate : 8 255 Kbps
Encoded date : UTC 2018-05-20 16:28:32
Writing application : mkvmerge v20.0.0 ('I Am The Sun') 32-bit
Writing library : libebml v1.3.5 + libmatroska v1.4.8

Video
ID : 1
Format : HEVC
Format/Info : High Efficiency Video Coding
Codec ID : V_MPEGH/ISO/HEVC
Duration : 2h 15mn
Bit rate : 6 835 Kbps
Width : 3 840 pixels
Height : 2 160 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 (24000/1001) fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.034
Stream size : 6.49 GiB (83%)

Burdaki problem ne acaba desteklemediği özelliği bulamadım. Bu hususlarda zahmet olmasa bilgi verebilirmisiniz.

Selamlar kardeşim, Sizin de tv niz hayırlı olsun diyorum.

kaynaklar menüsünde bağlı olduğunuz HDMI portunu gelişmiş olarak seçmeniz gerekmektedir. Bu şekilde tivibu yayınını9 daha kaliteli izleyebileceksiniz.

uzantıları kontrol ettim tv nin desteklemediği bir şey göremedim ama Umut Barış Umut Barış kardeşimiz bir kontrole tsin bakalım gözümden kaçan bir husus mu var acaba? :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu numarayı aradım hocam bir bayan ile görüştüm aldığınız tarihten sonra başlar dedi bir daha arayip tam bilgi alayım bakalım

Çok ilginç, çeyizlik uygulaması beyaz eşyalarda 5 yıl, elektronik gurubunda 6 aydır.

Pek aradığınızda sorarmısınız rica etsem ''Sizin çeyizlik uygulamanız var mı yok mu?'' diye.

Verdiğim bilgiyi de kendilerinden teyit etmenizi rica edeceğim.

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Selamlar, elimizden geldiğince aslında ilk kurulum ve panel test konusunu gündemde tutmaya çalışıyoruz lakin tabi çok etkili olamıyoruz sanırım ki gözden kaçıyor ve sizin konuda olduğu gibi tatsız sonuçlar ile karşılaşıyoruz. Bu testleri ürün teslim alım aşamasında yapmak gerekiyor bu sizler için daha yararlı olur en azından montaj formuna imza atmadan direkt değişim talep edebilirsiniz.

Şu an servis kontrolü sonrası teknik müdürlükten onay bekleyecek arkadaşlar. Muhtemelen tek pixel için kriter dahilinde derler lakin hakem heyeti kanalıyla yine de değişim yaptırabilirsiniz eğer TM den onay gelmezse :ok

Ado hocam servis geldi ölü pikseli tespit etti. Resimledi merkeze gönderilip ona göre sonucu bildirilecekmis.
Ben tamir istemedim değişim istedim
Buna hiç bulasmayip bime iademi etsem?
Veya artmazsa kullansa mi.
Hocam Doğu'da bir ilçede yaşıyorum hevesle aldık TV yi içimize kurt düştü.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Aynen hocam SK1 aldım sanırım soundbarın tvye kablosuz bağlanma özelliği yok çünkü kullanma kılavuzunda tvye optik kabloyla bağlayın yazıyor( kutuda çıkmadı ama) bir de tvyi duvara monte ettirdim umarım tvnin arkasında o giriş vardır
O yazıyı ben de okudum ama anlamsız olur o zaman azizim :alala

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Hocam Sakin lütfen :cak
Tavsiye verirken kişiler sizin bilgi sahibi olup olmadığınızı bilemez, yazdığınız Adem Helvacı Ado usta Türkiye' de bu konuda en iyilerdendir. Burda size yardım edilmeye çalışılıyor, sorunun kaynağı bulunmaya çalışılıyor. Lütfen Anlayış.
Şimdi bir öneride bulunacağım bana da aynı şeyi söylerseniz alınırım valla :kiskis
Menü 4725 yapın,
Options 3 gelin
Wifi karşısında birşey yazıyor mu?
Belki buna da bakmışsınızdır gerçi :ok

Şahin abi sıkıntı yok, Ömrümüz böyle atarlı giderli kardeşlerimizle geçti. Sanıyorlar ki elimizde sihirli değnek var, onlar 2 satır yazı yazınca biz buradan her şeyi halledeceğiz :kiskis

Bırak müşeri hizmetlerini arayıp servis çağırsın gerisi bizim işimiz değil :ok

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Arkadaşlar hazır olun JVC smart TVnin çok güzel ve kumandadan daha kullanışlı smart phone uygulaması var. Ben denedim, tavsiye ederim. Uygulamaya ait bütün ekran görüntülerini yolluyorum.

471445c7-3fcb-47a5-8886-814909ea1f9f-png.png

f77e22fe-6011-432d-ab5e-4b9ca753715a-png.png

2f7446f6-2296-4dad-a4f1-0e9595e63475-png.png

a1be4854-4f98-4eab-bbfd-ba68a9c90f75-png.png

de57b141-4c4a-4da5-a36d-c04e31f0f253-png.png

c82b83f3-5c78-4c96-a3a9-430521a21ace-png.png

29ec3b3b-f20f-4ef8-b86b-880ac1a67130-png.png

J Çevrimdışı

Jvs504k

Yeni Üye
25 May 2018
7
40
Çok ilginç, çeyizlik uygulaması beyaz eşyalarda 5 yıl, elektronik gurubunda 6 aydır.

Pek aradığınızda sorarmısınız rica etsem ''Sizin çeyizlik uygulamanız var mı yok mu?'' diye.

Verdiğim bilgiyi de kendilerinden teyit etmenizi rica edeceğim.

Hocam dünkü konuştuğum bayan eksik bilgilendirmiş kutuyu ben açıp kurarsam fatura tarihi geçerliymiş 6 ay ücretsiz kurulum varmış 6 aydan sonra kurulum ücretliymiş ve garanti servis kurulumundan sonra başlıyormuş ne zaman isterseniz kurdurabilirsiniz dedi

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Adem Helvacı Ado hocam merhaba, aldığım Tv’nin 4 köşesinde görüntü fotoğraftaki gibi karanlıklaşıyor, Beyaz test ekranında da farketmiştim. Bu durum normal midir? Eğer bir sorun varsa ne yapmalıyım?

2e444cca-6be7-469f-a1d8-d1240464d78b-jpeg.jpg

T Çevrimdışı

tenoktade

Yeni Üye
26 May 2018
5
43
Adem Helvacı Ado sayın hocam sizin sayenizde aldım televizyonu. Rica etsem en uygun renk ve ses ayarı nasıl yapılmalı bana biraz renk kalitesi düşük geldi. Telefonunuzdan sizi rahatsız etmek istemedim. Birde dsmart TRT 4K açmıyor modül taktırıyorum bugün ilginiz için çok teşekkür ederim.

Geri
Üst Alt