Hocam sağolun, Hdmı portunuda gelişmiş seçtiğim halde bunu yaşadım, ama zannedersem ayarları yeniden yapınca biraz daha düzeldi. Kendi uydu çıkışı çok daha başarılı, Forumlarda çamur gibi görüntü şeklindeki beyanlar sanırım harici uydu takıpda hiç bir görüntü ayarı yapılmamasından kaynaklı, Tv den devamlı harici hdd ile film seyreden kullanıcıyı, 20-30 gb film indirip de oynatmayınca
ayrıca tavsiyeleriniz için tşk.ler teknik bilgim iyidir ama siz olmasaydınız bu tv yi goremezdim. Tv tam bir f/p ürünü. Eleştiren arkadaşların 4k, 50 ekran, smart olan tv lerin fiyatları ile kıyaslayarak konuşmasını beklerdim. 2000 tl bu tv çok iyi. Tşk.ler
Değerli Kardeşim Merhabalar;
Evet benim düşüncem de sizinki ile paralel, bu fiyata bu kalite ve özellikler kolay bulunmaz bence de.
Diğer forumlardaki yorumlara göz ucu ile baktım, çok odaklanamadım zira ciddi zaman sorunum var, ben bütün enerjimi ve bilgi birikimimi kim ne yazmış diye bakmak yerine sizlere harcamayı tercih ediyorum.
Lakin yazılanların içeriğinin haksız, yazanların da malum SAMSUNG satıcıları ve yönetimin önünü alamadığı yan hesapları olduğunu görünce çok da şaşırmadım.
Biliyorsunuz uzun yıllar DH de yöneticilik yaptım, üzülerek ifade etmek isterim ki DH nin son yıllardaki tek derdi, birileri yazsın da kim ne yazarsa yazsın mantığından geçiyor. Bilginin doğruluğunu kimsenin sorgulamamasının yanısıra kimse umursamıyor dahi.
Zaten kendileri ile anlaşamadığımız konuların başında DOĞRU BİLGİ kavramı geliyordu.
Defalarca tartıştık bu konuda, ben UZMAN adı altında yorum yapanların verdikleri bilgilerin doğruluğunun teyit edilmesi gerektiğini savunurken, üst yönetim ise aksine ''Bırak hocam yeter ki yazsınlar doğru olup olmaması bizleri ilgilendiren konu değil, doğruluğunu üyeler kendisi araştırsın'' derlerdi.
Yazık azizim, bana göre doğru bir yaklaşım değildi bu, insanlar DH ye güvenerek geliyorlardı, 3 kuruşluk reklam parası için bu yapılan tersti bana göre. Dolayısı ile yollarımız ayrıldı, şimdi ise tam bir kontrolsüzlük hakim TV KLİMA vs bölümlerinde.
Aynı 2 kişinin elinde dolanan 20-30 tane hesap var, beğenmedikleri adamı linç ediyorlar, yönetimin elinden de hiç bir şey gelmiyor vs vs
Herkes ne kazandığına bakıyor velhasıl
Bu anlamda ben size teşekkür ederim ki zaman yırıp yazılarımızı okumuşsunuz, bizleri takip etmişsiniz.
Elimizden gelecek bir yardım olursa biz buradayız azizim, bekleriz