JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Draco Mortis Çevrimdışı

Draco Mortis

Yeni Üye
23 May 2018
5
48
Sevgili Adem Helvacı Ado ben nedense bir türlü ısınamadım bu tv ye bana çok basit geldi kumandası olsun çerçevesi olsun görüntüsü olsun ne bileyim ısınamadım 10 yıllık lg var bundan daha güzel renkleri senden isteğim neden bu görüntü çok beyaz renkler canlı değil acaba arka ışık ayarı en sonda olduğu için mi eğer öyle ise nasıl kısacağız çünkü onu kısma ayarı kullanılmıyor?belkide biz evdeki tv ye alıştığımız için görüntü böyle diyeceğim ama mağazalardaki tv görüntülerinde de renkler daha canlı bunda ise soluk geliyor bana

Hocam aynen beim yorumlarım ve hissiyatım neredeyse. Anlamadım panelde mi sıkıntı var nedir ışığı kıstım ben gene iyileşme olmadı. Özellikle stüdyoda çekilen programlarde hepten kül gibi insanların yüzü olsun üstü başı olsun gerçek rengi yansıtmıyor. Açı problemi desen had safhada. Panelimi değiştirdi ne yaptı vestel BİMe üretiyorum diye anlamadım ben. CMO panelmi teyid edebilecek varmı acaba.

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Hocam aynen beim yorumlarım ve hissiyatım neredeyse. Anlamadım panelde mi sıkıntı var nedir ışığı kıstım ben gene iyileşme olmadı. Özellikle stüdyoda çekilen programlarde hepten kül gibi insanların yüzü olsun üstü başı olsun gerçek rengi yansıtmıyor. Açı problemi desen had safhada. Panelimi değiştirdi ne yaptı vestel BİMe üretiyorum diye anlamadım ben. CMO panelmi teyid edebilecek varmı acaba.

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Vallahi kutusuna koydum attım çatıya lg izlemeye devam ediyorum alan çıksa 100 lira eksiğine veririm içim ısınmadı..

H Çevrimdışı

harunsnr

Yeni Üye
25 May 2018
4
42
yükleyerek denermisiniz lütfen :ok
Adem Helvacı Ado hocam demiş olduğunuz gibi dosyayı indirdim ve daha önceki konularda bahsettiğiniz gibi

1-Elektrik prizini çıkartarak USB (upgrade_mb130 dosyasını tek olarak ekledim) yi tv'ye taktım ve tvyi açarak OK tuşuna uzun bastım ancak herhangi bir işlem gerçekleşmedi
2-TV açık iken menü tuşundan 1505 tuşlayarak yazılım yükseltmek istedim ancak yazılım güncellemesi başarısız oldu hatası verdi. Başka bir tavsiyeniz varmı acaba. Teşekkürler

G Çevrimdışı

GkhnS

Yeni Üye
25 May 2018
23
37
Birazdan ilgileneceğim sizin konu ile (Diğer mesajınıza gidip resimler ebakacağıM)

:ok

Adem Helvacı Ado hocam bahsettiğim 1-2 cm çapındaki karartıyı karanlıkta yakından çekmeye çalıştım yuvarlak içine aldım. Bozuk para büyüklüğünde. Umarım fotolardan gözükür. İncelerseniz ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

8221da3a-8202-4d82-9082-5b89aa6b6304-jpeg.jpg

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
YouTube de denedim güzeldi fakat sürekli ve hızlı bir internet gerekli zaten sürekli olarak YouTube hazır videoları da izleyemeyiz ki ben formuler f3 iptv uydu alıcısı ile izliyorum benim için en büyük eksiklik bu televizyona android tv gibi bir uygulama indirememek olsa gerek çünkü iptv uygulamasını indirebilirsem uydu kullanmadan dosyayı tv ye atıp yayınları izlemek istiyorum ama sanırım bu tv buna imkan vermiyor yada ben bilmiyorum benim asıl almak istediğim buna uyumlu bir tv idi

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
Y Yilmax hocam trt4k yı açın tv nin karşısına geçin...kesinlikle muhteşem..diğer kanallar 1920x1080 yayın yapıyor..bu panel ise hakkını 3840x2160 da veriyor..ben 4k film izledim kesinlikle süper...birde ben xiaomi tv box kullanıyorum ve ip tv izliyorum..netflix te öyle...bu tv ile alakalı bi durum değil sanırım bütün 4k tv lerde aynı sorunu yaşarsınız..

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
54
evet bencede görüntü net değil ama bunun panelden olduğunu düşünmüyorum zira 4k görüntülerde hiç bir problem yok. Smartdada problemler var internet bağlantısı ap lerde problem çıkarıyor takılınca kapanıp açılmadan kendine gelmiyor, Bluetooth bağlantısındada global cihazları tanımıyor, pc win 10 da ekranı yansıtmada cihazlar birbirlerini gördüğü halde bağlanmıyor, harici usb den 4k hangi format desteklediği net değil, ama tüm bunlar yazılımla düzeltilecek şeyler, burda ado ya rica edeceğiz bunları toplayıp gerekli güncellemenin yapılmasın destek olursa cihazın geleceği olacağına inanıyorum.

A Çevrimdışı

Ambrosio

Yeni Üye
21 May 2018
5
32
smart uygulaması beklediğimden hızlı çıktı, şuana kadar kadar hiç bir tıkanma yaşamadım , aynı zamanda sony 55xd8505 4k tv kullanıyorum android işletim sistemini kıyaslarsak jvc 2 3 adım önde diyebiliriz, onun dışında köşelerde hafif bulutma sorunu sanırım ince eleyip sık dokuyan arkadaşların hepsi farketmiş ,buda va panellerin olmazsa olmazı kusursuz bi panel yok diyebiliriz

Geri
Üst Alt