JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
Tv yi servise kurdurduk fakat, hd ve sd görüntü vasat ve cansız geldi.
Tamam yayın kaliteside berbat ama
Evimde Vestel 9550CA kullanıyorum ve JVC deki görüntü vasat geldi gözüme

Son düzenleme:
giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Adem Helvacı Ado, televizyonun kurulumu bugün yapıldı servis söylememe rağmen ölü piksel testini yapmadan gitti. Kendim ölü piksel testini yaptığımda panelde 3 yerde ölü piksel olduğunu tespit ettim. Televizyonu değiştirmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.

ek1c1 Çevrimdışı

ek1c1 

Yeni Üye
27 May 2018
13
37
Benim televizyonumda yeni kuruldu bugün. Genel olarak herşeyimden memnunum. Evet LG ye göre renkler biraz soluk keskinlik zayıf gibi ama bu özelliklerde iyi bi tv de zaten 3500-4000 lira civarında başlıyor. Bence tam bi fiyat performans ürünü.

Şu an yaşadığım tek problem smart bölümünün çalışmaması. Kuman’da üzerinden bastığımda YouTube ve netflix sorunsuz çalışıyor, ama smart bölümüne girdiğim zaman hiçbirşey çalışmıyor. Sadece normal market açılıyor ve oradan da uygulama yükleyemiyorum. Bunun gibi sorun yaşayan var mı ? Nasıl çözümlenir bu sorun ?

Aynı sorunu ben yaşadım. Tekrar ilk kurulum yaptım düzeldi.

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
Adem Helvacı Ado, televizyonun kurulumu bugün yapıldı servis söylememe rağmen ölü piksel testini yapmadan gitti. Kendim ölü piksel testini yaptığımda panelde 3 yerde ölü piksel olduğunu tespit ettim. Televizyonu değiştirmek istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim.
ayni durum bende de var hocam kurulum asamasinda soyledim onu ariza ekibi yapar dedi gittiler. 4 tane olu piksel ile kalakaldim. Servisi aradim p.tesi gelecekler. Tuketici kanunu geregi bu kusurdan mutevellit ucret iadesi isticem tv yi geri vericem. Ailecek tv yi karsidan izlemeye mecbur birakti cunku.

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Ölü pixel bulaşıcı değildir.

Ölü pixel %100 kalıcı değildir

Ölü pixelin sağlam panellerde bir süre sonra çıkmayacağının garantisi de yoktur

:ok
ado hocam ne yapayım ugraşıyımmı kalsınmı ?

whatsapp-image-2018-05-26-at-13-04-31-jpeg53069d5bf400b429.jpg

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
ayni durum bende de var hocam kurulum asamasinda soyledim onu ariza ekibi yapar dedi gittiler. 4 tane olu piksel ile kalakaldim. Servisi aradim p.tesi gelecekler. Tuketici kanunu geregi bu kusurdan mutevellit ucret iadesi isticem tv yi geri vericem. Ailecek tv yi karsidan izlemeye mecbur birakti cunku.
Üstad genel olarak tvden memnun kaldım ancak dediğim gibi ölü piksel olayı beni üzdü. Pazartesi günü servisi arayıp rapor tutturup değişim isteyiceğim

Agababangida Çevrimdışı

Agababangida

Yeni Üye
16 May 2018
45
Yok hocam tavsiye ile almadım.
TitanX ekran kartım yanınca topkapı vatan fatura tutarını çek verdi.
Asus Gtx1080 strix almış idim zaten.
Çek boşa gitmesin diye tv alayım dedim.

Vatan da cebimde 4k demo dolu usb3 bellek ile tv leri izlerken VESTEL 9550CA kapalı idi elemana bi zahmet açarmısın dedim ve açtırdım.

Barcelona 4k maç görüntüsünü en az falso ile oynattığını görünce fiyatını sordum 3100tl dediler. O zaman Samsung, LG, SONY, PHILIPS falan en az 2 bin tl fark istiyorlardı.

İade çekim nerede ise 2 adet aldırdığını görünce 2 adet sarıverin paket olsun dedim.

1 tanesini bana diğerini biraderime aldım.
Dün akşam şampiyonlar ligi finalini ilk yarısını kayınpderde yeni aldığımız JVC de izledik 2. yarıyı evimde 9550CA ile izledik. Hatun bile kıyas götürmez bizdeki 9550CA daha iyi görüntü dedi.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
43
Arkadaşlar ben 15 senedir sony 55" tüplü flat tv kullanıyordum artık miadı doldu ve ses var görüntü yoktu. O yüzden led tv olayına JVC 50" ile giriş yapmış bulunmaktayım; çok araştırdım iyi özellikli, teferruatlı tv'lere iyi para vermek gerekiyor, elbet gönül istiyorki iyisini alayım ama bunlar imkan dahilinde ha alınır mı alınırdı, 4500 tl ayrımıştım tv için ama baktım 15 değil 10 sene gideceğini bilsem alırdım. Baktım yorumlara en iyisinin bile ömrü 5-6 sene çünkü bu nalet teknoloji seni hep yeniliğe sevk ediyor. O yüzden JVC beni götürdüğü yere kadar götürür ilerde şimdi alamadığım tv lerde fiyatı düşeceği için değişen bişey olmaz...

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
arkadaşlar merhaba, tv'den çok memnunum kayda değer bir sıkıntı yok şuana kadar.. yalnız internetten video izleyemiyorum.. örneğin geçen hafta yayınlanmış dizinin sitesini açıyorum fakat bir türlü oynatamıyorum play tuşu çıkmıyor.. bu konuda çözüm önerisi olan var mı?

B Çevrimdışı

bugrahanbst

Yeni Üye
27 May 2018
2
25
Merhaba arkadaşlar tvde kaliteli görüntüyü sadece karşıdan alabiliyorum.Soldan ve sağdan bakınca beyazlık oranı çok artıyor ve evdekiler bu durumdan çok şikayetçi.Sizlerdede aynı sorun varmı ? Sanırsam iade edeceğim bu sorundan dolayı memnun olamadım ve 4k harici kanallarda kalite hiç güzel değil. Adem Helvacı Ado sence ne yapmalıyım ?

B Çevrimdışı

bugrahanbst

Yeni Üye
27 May 2018
2
25
Adem Helvacı Ado Ek olarak az önce aradım müşteri hizmetlerini yok görüntüsü kalitesinden memnun kalmadığımdan dolayı iade alamazlarmış filan dedi biraz çıkıştım bende eve servis yönlendiriceklermiş rapor için nasıl bir izlemeliyim sence tv den hiç memnun kalmadım.

Geri
Üst Alt