JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

O Çevrimdışı

omergenc23 

Yeni Üye
18 May 2018
25
40
Arkadaslar en net goruntuyu hangi değerlerde aldiniz acaba
Sanki biraz netligi az gibi geldi. Yardimci olursanis seviniriim

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Merhaba arkadaşlar.. az önce Vestel servis gelip kurulumu geçekleştirdi. hiç anlamadığım ölü pixel testini de Adem Helvacı [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1526893269[/IMG] Adem Helvacı Ado bey sayesinde yaptım bir sıkıntı yok.. turkcell tv ile kullanıyorum, götüntü ses vs tatmin edici benim için... kalın çerçeveli samsung tv den sonra gayette şık durdu tv ünitemde...

yalnız bir sorum olacak.. daha önce samsung tv'ye Philips 5+1 ev sinema sistemimi bağladığımda uydu yayınının sesini hoparlörden alabiliyordum. Yalnız şimdi bu tv de scart yok, ayrıca ismini bilmediğim sarı+kırmızı+beyaz üçlü kablonun takılacağı yerde yok. yalnız ses sisteminden tv ye hdmi ile bağlanabiliyorum ama tv sesini alamıyorum hoparlörlerden.. çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?
bu arada tüm bilgilendirmeler ve desteğiniz için teşekkürler Adem Helvacı [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1526893269[/IMG] Adem Helvacı Ado bey!

yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda arkadaşlar..

Daha basit anlatmam gerekirse, turkcell tv'den görüntüyü, 5+1 ses sisteminden sesi almak istiyorum.

(Not: turkcell tv plus 4k sagem kutusu kullanıyorum)

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
54
Merhaba arkadaşlar.. az önce Vestel servis gelip kurulumu geçekleştirdi. hiç anlamadığım ölü pixel testini de Adem Helvacı [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1526893269[/IMG] Adem Helvacı Ado bey sayesinde yaptım bir sıkıntı yok.. turkcell tv ile kullanıyorum, götüntü ses vs tatmin edici benim için... kalın çerçeveli samsung tv den sonra gayette şık durdu tv ünitemde...

yalnız bir sorum olacak.. daha önce samsung tv'ye Philips 5+1 ev sinema sistemimi bağladığımda uydu yayınının sesini hoparlörden alabiliyordum. Yalnız şimdi bu tv de scart yok, ayrıca ismini bilmediğim sarı+kırmızı+beyaz üçlü kablonun takılacağı yerde yok. yalnız ses sisteminden tv ye hdmi ile bağlanabiliyorum ama tv sesini alamıyorum hoparlörlerden.. çözüm konusunda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba?
bu arada tüm bilgilendirmeler ve desteğiniz için teşekkürler Adem Helvacı [IMG]https://tavsiyeforumu.com/data/avatars/s/0/363.jpg?1526893269[/IMG] Adem Helvacı Ado bey!

yardımcı olabilecek birisi var mı bu konuda arkadaşlar..

Daha basit anlatmam gerekirse, turkcell tv'den görüntüyü, 5+1 ses sisteminden sesi almak istiyorum.

(Not: turkcell tv plus 4k sagem kutusu kullanıyorum)
Bendede aynı sorun var azizim, olayı optik rca donüştürücü ile çözmeyi düşünüyorum. Tv nin optik ses çıkışı mevcut olduğundan.

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Merhaba arkadaşlar, ben de Adem Helvacı Ado hocamın tavsiyesi üzerine televizyonu dün satın almıştım. Bugün kurulum gerçekleştirildi. Renkler konusunda bana da solukluk var gibi geldi. Ama sanırım göz alışkanlığı ile alakalı. Şimdilik negatif bir yönüne rastlamadım.

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
Adem Helvacı Ado hocam philips 50PUS6262 bu 50" jvc yi dövermi? Hangisini tavsiye edersiniz? 2.Jvc de arizali cikinca 50Pus6262 firsati yakalayabilirim.?

J Çevrimdışı

Jvs504k

Yeni Üye
25 May 2018
7
40
Arkadaşıma aldığım tv nin kurulumunu servis yaptı ekran da enlemesine boydan boya 2 cm kalınlığında bir çizgi çıktı servis önce panel değişimi dedi kabul etmedik sonra kutuyu biz açmadığımız için yenisi ile değişim olacağını söyledi tv yi götürmek istedi bizde vermedik yenisini getir bunu götür ne bilelim bunu tamir edip getirmeyeceğini dedik onlarda tamam dedi bu arada tv 'yi kullanın öğrenirsiniz dedi yenisini bir haftaya getirecekmiş

S Çevrimdışı

seyhannm

Yeni Üye
26 May 2018
5
43
Benim televizyonumda yeni kuruldu bugün. Genel olarak herşeyimden memnunum. Evet LG ye göre renkler biraz soluk keskinlik zayıf gibi ama bu özelliklerde iyi bi tv de zaten 3500-4000 lira civarında başlıyor. Bence tam bi fiyat performans ürünü.

Şu an yaşadığım tek problem smart bölümünün çalışmaması. Kuman’da üzerinden bastığımda YouTube ve netflix sorunsuz çalışıyor, ama smart bölümüne girdiğim zaman hiçbirşey çalışmıyor. Sadece normal market açılıyor ve oradan da uygulama yükleyemiyorum. Bunun gibi sorun yaşayan var mı ? Nasıl çözümlenir bu sorun ?

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
43
bu servislerin uygulamalari farklimidir?Benim 1.tv kuran arkadaslar panel yamuk diye rapor tuttular bime goturdum yenisini aldim. 2.tv yide ayni arkadaslar kurdu fiziksel olarak sorun yok, olu piksek ekran testi yapalim dedim adam onu biz yapmiyoruz ariza ekibimiz bakiyor dedi gitti. Bende kendim yaptim testi 4 5 tane olu piksel cikti servisi aradim p tesi gelecekler. Kuruluma gelen arkadaslarin dedigine gore de 1 ay icinde cihazda sorun olusursa iade degisim v.b isteyebiliyormusuz. tuketici kanunundada bu sure 6 ay diye biliyorum awaaooaaww iyice karıştım :)

E Çevrimdışı

Eggelli

Yeni Üye
26 May 2018
21
46
açı problemi var mı bu modelde acaba

alan arkadaşlar yanlarda bakınca görüntüne ne kadar bozulma oluyor
Bende yeni kurdurdum ama karşidan bakılınca canlı renk varken ayarladığımız gibi oluyor
Ama sağa ve sola yaklaşık tv merkezine 45 derecelik bi açıyla bakıldığında solma oluyor

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Sevgili Adem Helvacı Ado ben nedense bir türlü ısınamadım bu tv ye bana çok basit geldi kumandası olsun çerçevesi olsun görüntüsü olsun ne bileyim ısınamadım 10 yıllık lg var bundan daha güzel renkleri senden isteğim neden bu görüntü çok beyaz renkler canlı değil acaba arka ışık ayarı en sonda olduğu için mi eğer öyle ise nasıl kısacağız çünkü onu kısma ayarı kullanılmıyor?belkide biz evdeki tv ye alıştığımız için görüntü böyle diyeceğim ama mağazalardaki tv görüntülerinde de renkler daha canlı bunda ise soluk geliyor bana

Geri
Üst Alt