JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

O Çevrimdışı

omuronel

Yeni Üye
26 May 2018
4
Ben daha tvyi servise kurduramadım bile.
Koca gün oturmadığımız evde beni bekletip günümü heba ettiler, evden ayrıldım iftar vakti telefon edip biz geldik "ne olacak abi bizde iftar yapamıyoruz" diyorlar :ciks
Vesteli aradım dedim ben şikayetçiyim bu servisten. kesinlikle bölgemde tek olan bu arkadaşlara kurulum yaptırmak istemiyorum, eğer tekrar geleceklerse iade ederim dedim.

şimdi diyorsunuz görüntü de fena tvde. ne yapsam direkt iade mi etsem acaba?

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Ben daha tvyi servise kurduramadım bile.
Koca gün oturmadığımız evde beni bekletip günümü heba ettiler, evden ayrıldım iftar vakti telefon edip biz geldik "ne olacak abi bizde iftar yapamıyoruz" diyorlar :ciks
Vesteli aradım dedim ben şikayetçiyim bu servisten. kesinlikle bölgemde tek olan bu arkadaşlara kurulum yaptırmak istemiyorum, eğer tekrar geleceklerse iade ederim dedim.

şimdi diyorsunuz görüntü de fena tvde. ne yapsam direkt iade mi etsem acaba?
Bence geri götür hocam hiç uğraşma ben ısınamadım renklerine çok soluk gibi

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Tv yi tekrar bir bakayım diye kutusundan çıkarıp kurdum ve ekranda böyle bir çizgi çıktı nedir bu ya off nereden bulaştım bu BİM’e nedir bu @Ado bey.

AzZOAz.jpg

H Çevrimdışı

Hadomer

Yeni Üye
25 May 2018
5
32
Hocam Sakin lütfen :cak
Tavsiye verirken kişiler sizin bilgi sahibi olup olmadığınızı bilemez, yazdığınız Adem Helvacı Ado usta Türkiye' de bu konuda en iyilerdendir. Burda size yardım edilmeye çalışılıyor, sorunun kaynağı bulunmaya çalışılıyor. Lütfen Anlayış.
Şimdi bir öneride bulunacağım bana da aynı şeyi söylerseniz alınırım valla :kiskis
Menü 4725 yapın,
Options 3 gelin
Wifi karşısında birşey yazıyor mu?
Belki buna da bakmışsınızdır gerçi :ok
Amacim kimseye laf atmak veya kalbini kirmak değil biraz da olsa Bilgi almak servisi zaten aramıştım 2 seçenek var diyorum sağ tusa bas demek karşındaki salak sanmak gibi bisey geldi bana.genede niyetini bilemem .sana teşekkür ederim bu menüye girişi bilmiyordum bu tür tavsiye bekliyordum girdim WiFi (none) yaziyor cihaz hatalı demekki servis yarın gelip yakından bakicak

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Arkadaşlar şunu demeden geçemeyeceğim gerçekten 4K sı muhteşem bayıldım görüntüsüne

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
valla ben 4k film izledim görüntü süper..şu an trt4k da maç izliyorum muhteşem..yandan evet biraz renk soluyor ama bu bütün va panellerde oluyormuş..ben tv nin smart özelliklerini kullanmıyorum...tv box kullanıyorum...ben çok memnunum şahsen..@ado üstada bir kez daha teşekkür ediyorum...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Amacim kimseye laf atmak veya kalbini kirmak değil biraz da olsa Bilgi almak servisi zaten aramıştım 2 seçenek var diyorum sağ tusa bas demek karşındaki salak sanmak gibi bisey geldi bana.genede niyetini bilemem .sana teşekkür ederim bu menüye girişi bilmiyordum bu tür tavsiye bekliyordum girdim WiFi (none) yaziyor cihaz hatalı demekki servis yarın gelip yakından bakicak
İyi de değerli kardeşim ben de farklı bir şey yazmadım, Bunları yaptıysanız ve görmüyorsa donanımı görmüyordur dedim bunda sizi salak yerine koyacak bir ifade nerede var ki?

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Bu tv yi kim tavsiye tti size hic arastirmadan aldiniz alanlarin cogu memnun degil ya ölu piksel var tvde ya yan acilarda goruntude beyazlanma bulutlanma bi cogunun panelide arizali zaten.memnun olan az sayida kullanici var

S Çevrimdışı

Secoloji

Yeni Üye
27 May 2018
7
43
Smart bölümü takılan arkadaslar tekrar kapatıp açmak yerine internet tuşuna tekrar basarsa düzeliyor. En azindan benimki düzeldi sizde deneyin isterseniz..

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
43
Modlamayla pixellence açabilen var mı?

Cihazdan sw ve hw profil dosyalarını çektim. Vestel toolbox ve diğer önerilen vestel reader gibi yazılımlarla baktım fakat pixellence dair bir aç kapa boolean true-false segmesi yok. sw dosyasında sadece string olarak bırakılmış herhalde bu yüzden hw profil dosyasına da hex editorle ekstra eklenmesi gerekecek.

S Çevrimdışı

siexs

Yeni Üye
28 May 2018
2
46
Arkadaşlar Merhaba,

Televizyonu cumartesi günü aldım. Henüz kutusunda açılmadı. 65" liği beklemeye karar verdim ve ürünü iade etmeyi düşünüyorum.

Bilecik Bozüyük'ten almak isteyen var ise Bim'e beraber gidelim, ben bırakayım o alsın, malum mağazalarda kalmadı, en azından

forumdan birilerine gitsin.

Selamlar

M Çevrimdışı

Meftun

Yeni Üye
19 Şub 2018
49
İyi de değerli kardeşim ben de farklı bir şey yazmadım, Bunları yaptıysanız ve görmüyorsa donanımı görmüyordur dedim bunda sizi salak yerine koyacak bir ifade nerede var ki?
Üstadım bende aldım biliyosun. tum ozellıklerını ınceleme fırsatıum olmadı. fakat goruntu bıraz soluk gıbı geldı bana acaba duzeltebılecegımız bı yer var mı ? yenı yazılım v.s. olabılır mı?
bır de kurulumu yapan servıs olu pıksel kontrolü yok dedı. aksam kendım yaptım bı tane olu pıksel tespıt ettım acaba sorun olur mu?

Geri
Üst Alt