JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Üstadım bende aldım biliyosun. tum ozellıklerını ınceleme fırsatıum olmadı. fakat goruntu bıraz soluk gıbı geldı bana acaba duzeltebılecegımız bı yer var mı ? yenı yazılım v.s. olabılır mı?
bır de kurulumu yapan servıs olu pıksel kontrolü yok dedı. aksam kendım yaptım bı tane olu pıksel tespıt ettım acaba sorun olur mu?

Canlılık konusundaki geri dönüşlere istinaden Fabrikaya yazdım, Güncel yazılım bekleyeceğiz kısa bir süre.

Bir ölü pixeli ben takmamkafama ancak siz huzursuz olursanız değişim talebinde bulunabilirsiniz :ok

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
K kaya.cihat92 bu tv yi Adem Helvacı Ado tavsiye etti...bende gönül rahatlığı ile aldım..ne ölü piksel çıktı nede başka bi sorun..ilk açtığımızda banada renkler soluk gelmişti ama bir takım ayarlamalar yaptıktan sonra tv kendine geldi...bu tv kesinlikle f/p ürünüdür...samsung mu7000 e bi ton para vermeye gerek yok..4k video perfonmansı çok çok iyi...sd yayınlar bariz kötü ki ben zaten izlemiyorum onları...kendi smart ını kullanmıyorum çünkü tv box kullanıyorum...ntflix youtube ve ip tv canavar gibi...

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Adem Helvacı Ado, hocam siz tavsiye ettiyseniz vardir bi bildiginiz arkadaslarda ayarla v.s daha iyi goruntu aldiklarino soyluyo demek ki sorun yok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado, hocam siz tavsiye ettiyseniz vardir bi bildiginiz arkadaslarda ayarla v.s daha iyi goruntu aldiklarino soyluyo demek ki sorun yok

Eksiklerini de yazıyoruz ki ürünün negatif yanlarını bilelim, diğer üyeleri uyaralım, aynı zamanda fabrikadan konu ile ilgili düzeltme talep edelim.

Biliyorsunuz biz pazarlamacı değiliz, amacımız da burada insanlara ürün satmak değil, Avantajlı bir şey gördük paylaştık bundan sonrda da bu tarz ürünler görürsek paylaşmaya devam edeceğiz ve onlarda da mutlaka sorun çıkacak, onları da takip edeceğiz, onların da üreticilerine ulaşıp sorunları düzeltmelerini talep edeceğiz ve bu döngü böyle sürüp gidecek, zaten yıllardır yaptığımız da bu :ok

Gerek ürün satışa çıkmadan evvel sizlere görüntü ve bilgi paylaşmamın, gerekse ürün satışa çıktıktan sonra burada sorunları öğrenmeye çalışmamızın da temel sebebi yine bu.

Canlı yayına da bilerek çıktım ki birebir soruları cevaplayabileyim, sorunları öğrenebilelim ve hep birlikte bir beyin fırtınası oluşturalım, sorunlarımızı çözmeleri için firmalara baskı uygulayalım vs.

Ölü pixel çıkmayan marka yoktur, şağıdaki örneklerde göreceğiniz üzere hangi marka olursa olsun mutlaka ölü pixel ile karşılaşacaksınız zira defalarca dile getirdiğimiz üzere LCD teknolojisi KUSURLU bir teknolojidir. Ölü değilse canlı, Canlı değilse gölgeli, Gölgeli değilse bulutlu, bulutlu değilse yağmurlu yani bir negatif unsur mutlaka oluyor. Aldığınızda olmasa da 1-2 yıl sonra oluyor. Bizler de sizlere bunları vurgulamaya çalışıyor ve o nedenle MARKA adı altında yüksek bedeller ödememenizi rica ediyoruz

Biz size teknolojinin temeli ve olası sonuçları hakkında peşin peşin bilgi veriyoruz ancak bazı durumlarda bazı konuları kafanıza takmamaızı da tavsiye ediyoruz

Bu nedenle KARTAL GÖZLÜ İSENİZ siz mutlaka OLED almalısınız da diyoruz vs

Diyeceğim o ki, neyi tavsiye edersek edelim mutlaka ama mutlaka bir faul ile karşılaşacaksınız. Biz zaten bir faul olacağını biliyoruz da, en az neresinden zarar edersek ona bakıyoruz işte :ok

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Sevgili Adem Helvacı Ado internet hızım 15-20 Mbps arası ama neden YouTube yada Netflix de video izleyemiyorum?

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Tv den hız testi yaparmısın rica etsem.
Ayrıca 3.62.7.0 yükleyerek yeniden deneyebiliriz bağlantı durumunu :ok
Tv de piksel sorunu vardı servisten gelip aldılar kurulumu kendim yaptığım için tamir de yapabilirler değişimde olabilir dedi hep sıkıntı oldu bu tv bende

M Çevrimdışı

Meftun

Yeni Üye
19 Şub 2018
49
Eksiklerini de yazıyoruz ki ürünün negatif yanlarını bilelim, diğer üyeleri uyaralım, aynı zamanda fabrikadan konu ile ilgili düzeltme talep edelim.

Biliyorsunuz biz pazarlamacı değiliz, amacımız da burada insanlara ürün satmak değil, Avantajlı bir şey gördük paylaştık bundan sonrda da bu tarz ürünler görürsek paylaşmaya devam edeceğiz ve onlarda da mutlaka sorun çıkacak, onları da takip edeceğiz, onların da üreticilerine ulaşıp sorunları düzeltmelerini talep edeceğiz ve bu döngü böyle sürüp gidecek, zaten yıllardır yaptığımız da bu :ok

Gerek ürün satışa çıkmadan evvel sizlere görüntü ve bilgi paylaşmamın, gerekse ürün satışa çıktıktan sonra burada sorunları öğrenmeye çalışmamızın da temel sebebi yine bu.

Canlı yayına da bilerek çıktım ki birebir soruları cevaplayabileyim, sorunları öğrenebilelim ve hep birlikte bir beyin fırtınası oluşturalım, sorunlarımızı çözmeleri için firmalara baskı uygulayalım vs.

Ölü pixel çıkmayan marka yoktur, şağıdaki örneklerde göreceğiniz üzere hangi marka olursa olsun mutlaka ölü pixel ile karşılaşacaksınız zira defalarca dile getirdiğimiz üzere LCD teknolojisi KUSURLU bir teknolojidir. Ölü değilse canlı, Canlı değilse gölgeli, Gölgeli değilse bulutlu, bulutlu değilse yağmurlu yani bir negatif unsur mutlaka oluyor. Aldığınızda olmasa da 1-2 yıl sonra oluyor. Bizler de sizlere bunları vurgulamaya çalışıyor ve o nedenle MARKA adı altında yüksek bedeller ödememenizi rica ediyoruz

Biz size teknolojinin temeli ve olası sonuçları hakkında peşin peşin bilgi veriyoruz ancak bazı durumlarda bazı konuları kafanıza takmamaızı da tavsiye ediyoruz

Bu nedenle KARTAL GÖZLÜ İSENİZ siz mutlaka OLED almalısınız da diyoruz vs

Diyeceğim o ki, neyi tavsiye edersek edelim mutlaka ama mutlaka bir faul ile karşılaşacaksınız. Biz zaten bir faul olacağını biliyoruz da, en az neresinden zarar edersek ona bakıyoruz işte :ok
Üstad sonuna kadar haklısın. sonuna kadar destekliyorum seni. ben de urunu alanlardanım. su an itibari ile iyiki almışım diyorum. ileri geri konuşan varsa kendisine eder.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
44
Bende memnunum ve Ado hocamın desteği ile tv'ye gelecek yazılım ile dahada iyi olacaktır, ürünü alirken f/p ürün olduğunu biliyorduk elbette bu fiyata çok yüksek beklenti içerisinde olmamak gerekir, ama inanın kötüleyecek kadar da kötü bir tv değil JVC, cümleten hayırlı olsun...

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Merhaba, sizin önerinizle Jvc tv satın aldım ancak çok ısınamadığım için iade etme kararı aldım. Samsun43mu7000 nasıldır?
Maç ve günlük kanalları izlemek için almak istiyorum tv’yi bir daha iade yaşamak istemiyorum :)) samsung lg başka öneriniz var mı? Adem Helvacı Ado

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50
Bluetooth kulaklık geldi ( DH. bilir sbs 39 TL ) başarılı hemen tanidi aynı odada verimli duvar girince araya takılma yapiyor ama performans baslar tatminkar verdim coşkuyu banamisin demiyor benim kulaklar dayanamadı ;) ses açıp kısmak için bağlantıyı kesmek gerekiyor bu olmamis

p_20180528_143511-jpg.jpg

Geri
Üst Alt