JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba, sizin önerinizle Jvc tv satın aldım ancak çok ısınamadığım için iade etme kararı aldım. Samsun43mu7000 nasıldır?
Maç ve günlük kanalları izlemek için almak istiyorum tv’yi bir daha iade yaşamak istemiyorum :)) samsung lg başka öneriniz var mı? Adem Helvacı Ado

Bu TV de yaşadığını renk ve açı sorununu MU7000 üründe de yaşarsınız bu nedenle PUS7002-3 ve/veya IPS panelli LG ürünlere bakmanızı tavsiye ederim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bluetooth kulaklık geldi ( DH. bilir sbs 39 TL ) başarılı hemen tanidi aynı odada verimli duvar girince araya takılma yapiyor ama performans baslar tatminkar verdim coşkuyu banamisin demiyor benim kulaklar dayanamadı ;) ses açıp kısmak için bağlantıyı kesmek gerekiyor bu olmamisEkli dosyayı görüntüle 1378

Bu bildirim için teşekkür ederim kardeşim zira LG SK1 soundbar ın uyumlu tv ler listesinde bu TV yok maalesef, o nedenle bu TV de çalışan modelleri sizler sayesinde teyit etmiş oluyoruz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bende memnunum ve Ado hocamın desteği ile tv'ye gelecek yazılım ile dahada iyi olacaktır, ürünü alirken f/p ürün olduğunu biliyorduk elbette bu fiyata çok yüksek beklenti içerisinde olmamak gerekir, ama inanın kötüleyecek kadar da kötü bir tv değil JVC, cümleten hayırlı olsun...
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim kardeşim :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Üstad sonuna kadar haklısın. sonuna kadar destekliyorum seni. ben de urunu alanlardanım. su an itibari ile iyiki almışım diyorum. ileri geri konuşan varsa kendisine eder.

Sizin de güzel günlerde kullanmanızı dilerim kardeşim. Gönül isterdi ki herkes beğensin ancak munun imkanı yok elbette zira burada POS9000 önersek onda da mutlaka bir kusur bulunacaktır :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Tv de piksel sorunu vardı servisten gelip aldılar kurulumu kendim yaptığım için tamir de yapabilirler değişimde olabilir dedi hep sıkıntı oldu bu tv bende

Servisler tüketiciye kusur bulmayı sever, size bir soru, Servis o tv yi onarım/kontrol amaçlı atölyeye aldığına dair size bir belge bıraktı mı acaba?

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
Ado hocam servis geldi ensonunda bizim tv yide kurdu (cuma günü almıştım) piksel testi yaptım genelde ölü piksel yok) ama tv de bir sorun çıktı normal çalışırken görüntü gidiyor ses var ekran simsiyah oluyor.servis resmini çekti değişim yapacağım dedi bu sizde kalsın dedi 1 haftaya yenisini getiririm bunu götürürüm dedi,
hocam benim merak ettiğim acaba bu durum yazılım la falan düzelme olur mu
teşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam servis geldi ensonunda bizim tv yide kurdu (cuma günü almıştım) piksel testi yaptım genelde ölü piksel yok) ama tv de bir sorun çıktı normal çalışırken görüntü gidiyor ses var ekran simsiyah oluyor.servis resmini çekti değişim yapacağım dedi bu sizde kalsın dedi 1 haftaya yenisini getiririm bunu götürürüm dedi,
hocam benim merak ettiğim acaba bu durum yazılım la falan düzelme olur mu
teşekkürler
Yükleyerek denermisin rica estem :ok

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
44
Adem Helvacı Ado Hocam bugun servis 3 adet ölü piksel icin geldi baktilar değisim yapalim dediler. Açı hassasiyetim ve 2. sorunlu ürün olunca iade istedim. Fiş gibi bisey cikarttilar yazdilar cizdiler bununla bimden iade alin dediler. Biraz konustuk servis calisani ile bana dedigi 30 gun gectikten sonra bu olu piksel icin cagirsaydiniz bisey yapmazdik dedi hakem heyeti ile bilirkisi inceler sonuca gore islem yapilir ama izlemeye engel ve asiri ise tamir ediyoruz dedi. Bende ilk 6 ay icinde arizalanan urunun tamiri olmaz tuketici secimlilik hakki var dedim. Bu duruma yorumunuz nedir.? Birazdan tvyi bime goturup bende 65 lik ips panel jvc yi beklicem kismet artik. Yorumlariniz ve bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler. Ben açı hassasiyeti olan bir kullaniciymisim lg den sonra bunu anladim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado Hocam bugun servis 3 adet ölü piksel icin geldi baktilar değisim yapalim dediler. Açı hassasiyetim ve 2. sorunlu ürün olunca iade istedim. Fiş gibi bisey cikarttilar yazdilar cizdiler bununla bimden iade alin dediler. Biraz konustuk servis calisani ile bana dedigi 30 gun gectikten sonra bu olu piksel icin cagirsaydiniz bisey yapmazdik dedi hakem heyeti ile bilirkisi inceler sonuca gore islem yapilir ama izlemeye engel ve asiri ise tamir ediyoruz dedi. Bende ilk 6 ay icinde arizalanan urunun tamiri olmaz tuketici secimlilik hakki var dedim. Bu duruma yorumunuz nedir.? Birazdan tvyi bime goturup bende 65 lik ips panel jvc yi beklicem kismet artik. Yorumlariniz vr bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler. Ben aci hassasiyeti olan bir kullaniciymidim lg den sonra bunu anladim.

Dünkü canlı yayında dile getirmiştim azizim, kurumlar kanunları pek sallamıyor, ne zamana kadar? Siz hakem heyeti kararı ile kapılarını çalana kadar, o zaman paşa paşa yapıyorlar ve ben bunun bir strateji olduğunu düşünüyorum. Yani şöyle ki; 10 kişiden 6 sı ''Amaaaan salla ya izle gisin'' derse 6 değişim kurtarmış olurum gibi ucuz bir düşünce gibi algılarım ben bunu.

30 gün sonrasında verdiği bilgi yanlış diyemem zira kurum içi verilen bilginin dışında hareket edemez o arkadaşlar :ok

65'' için takipteyim, 3 gün sonra bir toplantım var tekrar bilgi talep edeceğim :ok

Geri
Üst Alt