Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Nasıl isterseniz kardeşimHocam işten eve geldim hanım dedi 2 saattir birşey olmadı bende dokunmadim şimdilik biraz bu şekilde devam edeyim bakayım tekrar olmazsa degistirmem

Nasıl isterseniz kardeşimHocam işten eve geldim hanım dedi 2 saattir birşey olmadı bende dokunmadim şimdilik biraz bu şekilde devam edeyim bakayım tekrar olmazsa degistirmem
Teşekkürler hocam
Iphone olunca normaldir, o sorun aşılamadı bir türlüTv de herşey ok de iPhone dan görüntü paylaşımı yapamadım teldeki foto ve videoları
Tv den görüntüleyemedik
Ölü piksel için servis geldi biraz önce baktılar tek noktada birbirine çok yakın 8 e yakın ölü piksel vardı. Servis teknisyeni 5 ve üzeri olan ölü piksel de değişim olur. Değişim talep edelim yeni cihaz gelsin dediler. Eski cihazı almadılar. Mağdur olmayın dediler. 1 haftaya kadar tv gelir dediler. Bekleyelim bakalım yeni tv nasıl çıkacak
sayı krıtermı ?Ölü piksel için servis geldi biraz önce baktılar tek noktada birbirine çok yakın 8 e yakın ölü piksel vardı. Servis teknisyeni 5 ve üzeri olan ölü piksel de değişim olur. Değişim talep edelim yeni cihaz gelsin dediler. Eski cihazı almadılar. Mağdur olmayın dediler. 1 haftaya kadar tv gelir dediler. Bekleyelim bakalım yeni tv nasıl çıkacak
Bilemiyorum sayı kriterini ama servis teknisyeni öyle dedi. Garanti belgesi imzalandı ise bim geri almaz diye düşünüyorum.sayı krıtermı ?
benımkı canlı pıkselmıs nprmalmış
vestelı aradım halen degerlendırılıyor dendı?
bim gerı alırımı?
hocam bende de kucuk 3 tane siyah nokta seklinde vardi cok dikkatli baktiginizda gorunuyor. Servis geldi bakti 30 gun ici oldugu icin degiselim dedi bende iade istiyorum dedim yazicisindan fis gibi bisey cikardi orda yazmis olu piksel goruldu iade diye. Bime gittim verdim geldim. Aslinda olu piksele bisey yapmiyorlarmis seyir zevkini bozan ve asiri durumlarda tamir ediliyomus tabi bu durum 31. gunden sonraki prosedurmus.sayı krıtermı ?
benımkı canlı pıkselmıs nprmalmış
vestelı aradım halen degerlendırılıyor dendı?
bim gerı alırımı?
Adem bey, bu yazılım mevcutundan iyiyse bizde yükleyelim, ne değişiklik içeriyor artıları nedir acaba, 50jvc için zannedersem.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Yükleyerek denermisin rica estem![]()
Servisler tüketiciye kusur bulmayı sever, size bir soru, Servis o tv yi onarım/kontrol amaçlı atölyeye aldığına dair size bir belge bıraktı mı acaba?
Bu TV de yaşadığını renk ve açı sorununu MU7000 üründe de yaşarsınız bu nedenle PUS7002-3 ve/veya IPS panelli LG ürünlere bakmanızı tavsiye ederim![]()