JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

K Çevrimdışı

Kashmir

Aktif Üye
23 May 2018
69
45
Tv de herşey ok de iPhone dan görüntü paylaşımı yapamadım teldeki foto ve videoları
Tv den görüntüleyemedik

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Benım tvde çıkan 1 tane pıksel ıcın servıs sonucu sözle geldı

-canlı pikselmış bırşey yapılamıyormuş
normalmış

şimdi ne yapmak lazım?
bim me iademı yoksa vestellemi ugraşmak lazım

tv yede alıştık pekmacera aramamakta istıyorum ama

whatsapp-image-2018-05-26-at-13-04-31-jpeg.jpg

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Ölü piksel için servis geldi biraz önce baktılar tek noktada birbirine çok yakın 8 e yakın ölü piksel vardı. Servis teknisyeni 5 ve üzeri olan ölü piksel de değişim olur. Değişim talep edelim yeni cihaz gelsin dediler. Eski cihazı almadılar. Mağdur olmayın dediler. 1 haftaya kadar tv gelir dediler. Bekleyelim bakalım yeni tv nasıl çıkacak

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ölü piksel için servis geldi biraz önce baktılar tek noktada birbirine çok yakın 8 e yakın ölü piksel vardı. Servis teknisyeni 5 ve üzeri olan ölü piksel de değişim olur. Değişim talep edelim yeni cihaz gelsin dediler. Eski cihazı almadılar. Mağdur olmayın dediler. 1 haftaya kadar tv gelir dediler. Bekleyelim bakalım yeni tv nasıl çıkacak

Hem hayırlısı hem de geçmiş olsun diyelim, Servis arkadaşlara da teşekkürlerimizi ileteim buradan. İşinin hakkını verenler de var. Zaten yapması gereken işi yapanlara teşekkür eder olduk yahu ne günlere kaldık :kiskis

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
sayı krıtermı ?
benımkı canlı pıkselmıs nprmalmış
vestelı aradım halen degerlendırılıyor dendı?
bim gerı alırımı?

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
sayı krıtermı ?
bim gerı alırımı?
Bilemiyorum sayı kriterini ama servis teknisyeni öyle dedi. Garanti belgesi imzalandı ise bim geri almaz diye düşünüyorum. Adem Helvacı Ado hocam daha detaylı bilgi verir herhalde size

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
44
sayı krıtermı ?
bim gerı alırımı?
hocam bende de kucuk 3 tane siyah nokta seklinde vardi cok dikkatli baktiginizda gorunuyor. Servis geldi bakti 30 gun ici oldugu icin degiselim dedi bende iade istiyorum dedim yazicisindan fis gibi bisey cikardi orda yazmis olu piksel goruldu iade diye. Bime gittim verdim geldim. Aslinda olu piksele bisey yapmiyorlarmis seyir zevkini bozan ve asiri durumlarda tamir ediliyomus tabi bu durum 31. gunden sonraki prosedurmus.

Geri
Üst Alt