Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Tamam hocam teşekkür ederim kabul ediyorum
Siz onu kabul edin, ben de yazılım için bastırmaya devam ediyorum
Tamam hocam teşekkür ederim kabul ediyorum
Peki hocam teşekkürlerSiz onu kabul edin, ben de yazılım için bastırmaya devam ediyorum
Peki hocam teşekkürler
Hocam 53 T modelinin ana kartı mb130 Muş s eki yok düz 130
Acaba ekran bilgisi nedir va mi? IPS mi cmo mu Samsung mu LC mi dir acaba bir bilgi var mıdır
Peki hocam teşekkürler
Acaba ekran bilgisi nedir va mi? IPS mi cmo mu Samsung mu LC mi dir acaba bir bilgi var mıdır
Dün kurdurdum. 4K görüntüsü çok iyi sadece. Diğer hd görüntüsü köydeki eve aldığım hi level tvden farkı yok. Şuan ablamın evinden yazıyorum. Onun evindeki 3 senelik samsung full hd ye bakarak yazıyorum. Ondaki görüntü bile jvcden daha kaliteli .
Teşekkürler arkadaşlarÖzür dilerim. Sizin söylediğiniz TV 53T miş. Bendeki 73T.
Peki hocam teşekkürler
Zaten almayı planlıyordum. Ado bey tavsiyeleriniz çok etkili oldu. Çok teşekkür ederim. Ekte belirtilenden geçiş yaptım. O yüzden bana göre çok yüksek performas sergiliyor SD yayın yapan karasal yerel kanallar çok kötü. Ancak onu da mazur görüyorum artık.
Wifi bağlantısı uzaktan telefon ile kontrol kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de bana göre tatmin edici Ekli dosyayı görüntüle 1437
O emektar M537 olmasın sakın
Güle güle iyi günlerde kullanınız.
Forumu lütfen takip edin zira mutlaka bu ürün için bir yazılım yayınlayacağım yakın zamanda. O zaman mevcut halinden çok daha iyi bir performansı da görebileceksiniz TV nizde
Hey gidi, Yıllarca kullandım o televizyonu, İlk evlilik televizyonumdu, MİLLİYET gazetesinden kupola almıştım )Aynen M537 kendileri. Taa gölcük depreminden kalma bi ürün.
Bütün yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Bir güncelleme yaptım bugün. Yayınlamışsınız önceki konuda. Tekrar çok teşekkür ederim. Ado
IPTV nasıl izlenir başlığımız vardı incelediniz mi acaba?Sevgili Ado bu jvc tv de iptv nasıl izleriz yayın aldığım kişi televizyon a İPTV uygulamasını indirmen lazım dedi.Birde benim cihaz şu an serviste tv de boydan boya bir çizik vardı onun için servis aldı tv yi fakat kurulumu kendim yaptığım için panel tamiri yapabileceklerini olmazsa değişim olacağını söylediler kumandasını almamışlardı,bu gün arayıp kumandasını istemişler acaba değişim mi yapacaklar?