JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

sahin50 Çevrimdışı

sahin50

Aktif Üye
30 Mar 2018
105
60
Siz onu kabul edin, ben de yazılım için bastırmaya devam ediyorum :kiskis
Peki hocam teşekkürler
Hocam 53 T modelinin ana kartı mb130 Muş s eki yok düz 130
Acaba ekran bilgisi nedir va mi? IPS mi cmo mu Samsung mu LC mi dir acaba bir bilgi var mıdır

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Peki hocam teşekkürler
Hocam 53 T modelinin ana kartı mb130 Muş s eki yok düz 130
Acaba ekran bilgisi nedir va mi? IPS mi cmo mu Samsung mu LC mi dir acaba bir bilgi var mıdır

Cihaz Samsung VA Panel. SMR1600 dür. Tavsiye ederim. Ben yeni açılan BİM den almıştım. Bende şimdiye kadar hiçbir sorun oluşmadı.

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
45
Dün kurdurdum. Smart özellikleri güzel.Ancak görüntü olarak 4K görüntüsü çok iyi sadece. Diğer hd görüntüsü köydeki eve aldığım hi level tvden farkı yok. Sadece 4 k için üretilmiş sanki. Şuan ablamın evinden yazıyorum. Onun evindeki 3 senelik samsung full hd ye bakarak yazıyorum. Ondaki görüntü jvcden daha kaliteli .

M Çevrimdışı

MASTER35

Yeni Üye
4 May 2018
47
45
Dün kurdurdum. 4K görüntüsü çok iyi sadece. Diğer hd görüntüsü köydeki eve aldığım hi level tvden farkı yok. Şuan ablamın evinden yazıyorum. Onun evindeki 3 senelik samsung full hd ye bakarak yazıyorum. Ondaki görüntü bile jvcden daha kaliteli .

50" olanını bilemem ama ben 55" ten çok memnunum. Zaten Samsung VA Panel.

BilgeKral Çevrimdışı

BilgeKral

Yeni Üye
29 May 2018
14
34
Zaten almayı planlıyordum. Adem Helvacı Ado bey tavsiyeleriniz çok etkili oldu. Çok teşekkür ederim. Ekte belirtilenden geçiş yaptım. O yüzden bana göre çok yüksek performas sergiliyor SD yayın yapan karasal yerel kanallar çok kötü. Ancak onu da mazur görüyorum artık.
Wifi bağlantısı uzaktan telefon ile kontrol kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de bana göre tatmin edici

da54ce78-bd3c-43d0-ae2f-1c4465b10a18-jpeg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Zaten almayı planlıyordum. Adem Helvacı Ado bey tavsiyeleriniz çok etkili oldu. Çok teşekkür ederim. Ekte belirtilenden geçiş yaptım. O yüzden bana göre çok yüksek performas sergiliyor SD yayın yapan karasal yerel kanallar çok kötü. Ancak onu da mazur görüyorum artık.
Wifi bağlantısı uzaktan telefon ile kontrol kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de bana göre tatmin edici Ekli dosyayı görüntüle 1437

O emektar M537 olmasın sakın :kiskis

Güle güle iyi günlerde kullanınız.
Forumu lütfen takip edin zira mutlaka bu ürün için bir yazılım yayınlayacağım yakın zamanda. O zaman mevcut halinden çok daha iyi bir performansı da görebileceksiniz TV nizde :ok

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Sevgili Adem Helvacı Ado bu jvc tv de iptv nasıl izleriz yayın aldığım kişi televizyon a İPTV uygulamasını indirmen lazım dedi.Birde benim cihaz şu an serviste tv de boydan boya bir çizik vardı onun için servis aldı tv yi fakat kurulumu kendim yaptığım için panel tamiri yapabileceklerini olmazsa değişim olacağını söylediler kumandasını almamışlardı,bu gün arayıp kumandasını istemişler acaba değişim mi yapacaklar?

BilgeKral Çevrimdışı

BilgeKral

Yeni Üye
29 May 2018
14
34
O emektar M537 olmasın sakın :kiskis

Güle güle iyi günlerde kullanınız.
Forumu lütfen takip edin zira mutlaka bu ürün için bir yazılım yayınlayacağım yakın zamanda. O zaman mevcut halinden çok daha iyi bir performansı da görebileceksiniz TV nizde :ok

Aynen M537 kendileri. Taa gölcük depreminden kalma bi ürün.
Bütün yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Bir güncelleme yaptım bugün. Yayınlamışsınız önceki konuda. Tekrar çok teşekkür ederim. Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Aynen M537 kendileri. Taa gölcük depreminden kalma bi ürün.
Bütün yazılarınızı dikkatle takip ediyorum. Bir güncelleme yaptım bugün. Yayınlamışsınız önceki konuda. Tekrar çok teşekkür ederim. Adem Helvacı Ado
Hey gidi, Yıllarca kullandım o televizyonu, İlk evlilik televizyonumdu, MİLLİYET gazetesinden kupola almıştım :))

Beklediğim güncelleme geldiğinde TV çok daha iyi bir performans verecek size, ara sıra foruma gözatmaya devam edin lütfen :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sevgili Adem Helvacı Ado bu jvc tv de iptv nasıl izleriz yayın aldığım kişi televizyon a İPTV uygulamasını indirmen lazım dedi.Birde benim cihaz şu an serviste tv de boydan boya bir çizik vardı onun için servis aldı tv yi fakat kurulumu kendim yaptığım için panel tamiri yapabileceklerini olmazsa değişim olacağını söylediler kumandasını almamışlardı,bu gün arayıp kumandasını istemişler acaba değişim mi yapacaklar?
IPTV nasıl izlenir başlığımız vardı incelediniz mi acaba?
Kumandayı istediler ise olasılıkla değişim olacaktır :ok

Geri
Üst Alt