JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

BilgeKral Çevrimdışı

BilgeKral

Yeni Üye
29 May 2018
14
34
Sayın Adem Helvacı Ado bey. Şu an için aldığı m TV yine BİM'den aldığım sehba üzerinde duruyor. Devrilmelere karşın bir olumsuzluk yaşamamak adına duvara sabitlemeyi düşünüyorum. Aşağıdaki adreste bulunan ürün nasıldır. Duvardan açılabilmesi ve sağa sola kayabilir olması dikkatimi çekti. Priz kullanımı açısından duvardan ayrılabilmesi benim için tercih sebebidir. Şimdiden teşekkürler.

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Zaten almayı planlıyordum. Adem Helvacı Ado bey tavsiyeleriniz çok etkili oldu. Çok teşekkür ederim. Ekte belirtilenden geçiş yaptım. O yüzden bana göre çok yüksek performas sergiliyor SD yayın yapan karasal yerel kanallar çok kötü. Ancak onu da mazur görüyorum artık.
Wifi bağlantısı uzaktan telefon ile kontrol kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de bana göre tatmin edici Ekli dosyayı görüntüle 1437
sehbahalı alınmış
hayırlı olsun
ses sıstemınıde alsaydın hocam

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
Teşekkü edrim. Daha iyisi sizin olsun. Hocam şimdilik bu kadarı yeterli. Ses sisteminde aklım kalmadı değil ama şu an için birden yüklenmek istemedim kendime :)

bende aldım
hocam 1 canlı ölü pıksel olmasına ragmen her sey yolunda
halen ıade edıp etmemekte kararsızım

BilgeKral Çevrimdışı

BilgeKral

Yeni Üye
29 May 2018
14
34
bende aldım
hocam 1 canlı ölü pıksel olmasına ragmen her sey yolunda
halen ıade edıp etmemekte kararsızım
Çok şükür bende ölü piksel çıkmadı. Hatta bi cesaret kurulumunu kendim yaptım Servis çağırmadım. Rahatsız edici boyutta değilse ve birebir değişim sağlanmıyorsa kullanmanızı tavsiye ederim

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
45
Benimkinde bir önceki sürüm yüküymüş. En son olanını yükledim. Görüntü biraz canlanır gibi oldu sanki ama bu sefer de bazı kanallarda görüntüde donmalar tutuklaşmalar oldu. Ve malesef en çok seyrettiğim kanallardan olan beinsports haberde oluyor .

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
Hayırlı sahurlar bu arada herkeze bu Jvc 50 ile alakalı çok olumsuz yazılar okudum şaşırdım nasıl bukadar olabiliyor diye rengin soluk olduğundan bahsetmişsiniz parlaklığı 35 yapın renk 65 arka ışık maksimum yada ben 35 olarak kullanıyorum doğal modda bu arada kontrast 95 zaten keskinlik 55 yapın dinamik kontrast yüksek diğer ayarlar zaten aynı kalsın bir bakın hala aynı fikirdemi olucaksınız

H Çevrimdışı

Halil413

Yeni Üye
29 May 2018
37
45
H Halil kardeş o yayından yazılımla alakalı değil herkezde öyle olmuştur bende dahil bugün türksatta sorun var bazı kanallar daha 1 saat önce geldi
İnşallah dediğiniz gibidir. Gündüz eski yazılımla soru nyoktu akşam yenisini yükleyip bu sorunu yaşayınca sorunun yeni yazılımdan kaynaklandığını düşündüm. Umarım düzelir

Tylerdurden Çevrimdışı

Tylerdurden

Aktif Üye
13 Nis 2018
84
İnşallah dediğiniz gibidir. Gündüz eski yazılımla soru nyoktu akşam yenisini yükleyip bu sorunu yaşayınca sorunun yeni yazılımdan kaynaklandığını düşündüm. Umarım düzelir
düzelir kardeşim dediğim gibi uydudan sen gönlünü ferah tut çok güzel bir cihaz satın aldın güle güle kullan hayırlı olsun

M Çevrimdışı

Maxim

Yeni Üye
8 May 2018
38
33
Gunaydin beyler.Beceremedigim bir olay var.
Servis kurdugunda trt4k 1. Sirada ekliydi sonradan smart ozelliginin sapitmasi yuzuden ilk kurulum yaptim ama 4k olan kanal yok.
Bir kac sefer kurcaladin ama gene yapamadim, bu kanali nasil tekrar geri getirecegiz.

Geri
Üst Alt