İncelemedim öncelikle ben uydu ile izliyorum formuler f3IPTV nasıl izlenir başlığımız vardı incelediniz mi acaba?
Kumandayı istediler ise olasılıkla değişim olacaktır
İncelemedim öncelikle ben uydu ile izliyorum formuler f3IPTV nasıl izlenir başlığımız vardı incelediniz mi acaba?
Kumandayı istediler ise olasılıkla değişim olacaktır
sehbahalı alınmışZaten almayı planlıyordum. Ado bey tavsiyeleriniz çok etkili oldu. Çok teşekkür ederim. Ekte belirtilenden geçiş yaptım. O yüzden bana göre çok yüksek performas sergiliyor SD yayın yapan karasal yerel kanallar çok kötü. Ancak onu da mazur görüyorum artık.
Wifi bağlantısı uzaktan telefon ile kontrol kusursuz çalışıyor. Ses kalitesi de bana göre tatmin edici Ekli dosyayı görüntüle 1437
Teşekkü edrim. Daha iyisi sizin olsun. Hocam şimdilik bu kadarı yeterli. Ses sisteminde aklım kalmadı değil ama şu an için birden yüklenmek istemedim kendimesehbahalı alınmış
hayırlı olsun
ses sıstemınıde alsaydın hocam
Teşekkü edrim. Daha iyisi sizin olsun. Hocam şimdilik bu kadarı yeterli. Ses sisteminde aklım kalmadı değil ama şu an için birden yüklenmek istemedim kendime
Çok şükür bende ölü piksel çıkmadı. Hatta bi cesaret kurulumunu kendim yaptım Servis çağırmadım. Rahatsız edici boyutta değilse ve birebir değişim sağlanmıyorsa kullanmanızı tavsiye ederimbende aldım
hocam 1 canlı ölü pıksel olmasına ragmen her sey yolunda
halen ıade edıp etmemekte kararsızım
İnşallah dediğiniz gibidir. Gündüz eski yazılımla soru nyoktu akşam yenisini yükleyip bu sorunu yaşayınca sorunun yeni yazılımdan kaynaklandığını düşündüm. Umarım düzelirH Halil kardeş o yayından yazılımla alakalı değil herkezde öyle olmuştur bende dahil bugün türksatta sorun var bazı kanallar daha 1 saat önce geldi
düzelir kardeşim dediğim gibi uydudan sen gönlünü ferah tut çok güzel bir cihaz satın aldın güle güle kullan hayırlı olsunİnşallah dediğiniz gibidir. Gündüz eski yazılımla soru nyoktu akşam yenisini yükleyip bu sorunu yaşayınca sorunun yeni yazılımdan kaynaklandığını düşündüm. Umarım düzelir