JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

BilgeKral Çevrimdışı

BilgeKral

Yeni Üye
29 May 2018
14
34
Günaydın Kardeşim;

Montajlarda bizzat kullandığım üründür. Aynen TV dünyasında olduğu gibi bu aparatları da üreten belli başlı yerler var lakin marka olarak önümüze hep farklı isimlerle geliyorlar.

Ben Elektronik toptancısından 65TL ye alıyorum, İnternet satışı için de bence uygun bir rakam, yine de bulunduğunuz yörede TOPTANCI olarak (Tabi bu toptancılar meslek belgesi ibraz edenlere satış yapıyorlar ancak istisna da yapabiliyorlar) Faaliyet gösteren işletmeler var ise daha ucuza alabilirsiniz, lakin aramakiçin harcayacağınız para ve enerji ile sanırım aynı kapıya çıkacaktır.

Sağlam + Güvenli + Kullanışlı üründür :ok
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Hemen sipariş geçiyorum ✋

M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
55
sonuçları paylaşırsan çok sevinirim dostum.. benim kafa basmıyor böyle işlere:)[/QUOT
sonuçları paylaşırsan çok sevinirim dostum.. benim kafa basmıyor böyle işlere:)
1 optik ses dönüştürücü 24 tl. 1 adet optik ses kablosu 20 tl olarak aldım ve ses sistemşnden gelen sağ sol ses kablolarını cihaza girdikten
sonra optik kabloyuda tv bağlayarak ses aldım sorun yok. Bu vesile ile 20 yıl önceki ses sisteminden ses aldım.soran arkadaşların bilgisine..

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
1 optik ses dönüştürücü 24 tl. 1 adet optik ses kablosu 20 tl olarak aldım ve ses sistemşnden gelen sağ sol ses kablolarını cihaza girdikten
sonra optik kabloyuda tv bağlayarak ses aldım sorun yok. Bu vesile ile 20 yıl önceki ses sisteminden ses aldım.soran arkadaşların bilgisine..
süper bir bilgi benim için teşekkürler kardeşim..

B Çevrimdışı

BarisAlpay

Yeni Üye
30 May 2018
3
50
Sayın Hocam

Harici Hdd den hiç bir dosyayı açamıyorum. Ne video ne de fotoğraf. Avi ve jpeg uzantıları. Ayrıca YouTube da ekran geliyor ama Play den sonra bekliyoruz oynatmıyor. İnternet bağlantımız biraz yavaş ama PS4 ile online oyun oynayabiliyorduk.
Fikir verirseniz memnun olurum

Saygılar

Barış

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
Sayın Hocam

Harici Hdd den hiç bir dosyayı açamıyorum. Ne video ne de fotoğraf. Avi ve jpeg uzantıları. Ayrıca YouTube da ekran geliyor ama Play den sonra bekliyoruz oynatmıyor. İnternet bağlantımız biraz yavaş ama PS4 ile online oyun oynayabiliyorduk.
Fikir verirseniz memnun olurum

Saygılar

Barış
Aynı sorunu yaşadım Ado beyin gönderdiği ful yazılımla TV'yi formatladım üstüne son yazılımı yükledim. Sorun düzeldi.

O Çevrimdışı

ofluhakan

Yeni Üye
18 May 2018
37
50

Duvara askı aparatı almayı düşünen arkadaşlar bu ürünü almayın bizim televizyonda uyumlu değil arkadaki 10 santim vida yerleri olmuyor. ama ürünün malzeme kalitesi oldukça iyi.

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Adem Helvacı Ado benim cihazda sorun vardı belirtmiştim bu gün Vestel’den aradılar cihazı yenisi ile değiştireceklerini belirttiler ben o cihaz yerine Vestel marka aynı ayarda bir cihaz istedim değerlendirip bana döneceklerini söylediler Vestel ile değişmek daha mantıklı değişmi?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Adem Helvacı Ado benim cihazda sorun vardı belirtmiştim bu gün Vestel’den aradılar cihazı yenisi ile değiştireceklerini belirttiler ben o cihaz yerine Vestel marka aynı ayarda bir cihaz istedim değerlendirip bana döneceklerini söylediler Vestel ile değişmek daha mantıklı değişmi?

Vestel in aynı özelliklerdeki ürünü 3300 den başlıyor 1200 lira verirseniz neden olmasın

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Bende aynısını söyledim 55 inç İPS ekranlı bir tv istedim. Değerlendirip dönücez dediler. Bakalım hangi model ve ne kadar fark ile dönecekler.

A Çevrimdışı

ametto

Yeni Üye
14 Mar 2018
8
Allah utandırmasın, ben memnun kalacağınıza eminim ki ilk gün geri dönüşleri de oldukça güzel geldi bu anlamda içim rahat artık çok şükür. Her ne kadar TV kullanmayı bilmeyen atarlı giderli kardeşlerimiz de arada çıksa da genel durum çok çok çok iyi durumda. Bu anlamda sizden de mutlaka müsait olduğunuzda genel bir değerlendirme bekliyorum kardeşim :ok
Tekrar selam :)
Aldığımız 6 cihazın sadece 1 ini kurdurabildik henüz, babamların evine o da. Kurulum sırasında ben yoktum, sonrasında da gidip test etme şansım olmadı henüz. Gider gitmez deneme niyetindeyim zaten yanımda film dizi vs götürerek :)
Ben mi yanlış hatırladım bilemedim ama sanki askı aparatıyla duvara motne etmek için 20 TL ücret alınıyor şeklinde okumuştum, annemden 60 TL istemişler o da TV sehpasında kurdurmuş zaten, bu konuda net bir fiyat yok mu ben mi yanlış hatırladım hakaten acaba.
Diğer 5 tanesini yeni açılacak bir kafede kullanmak için aldığımızdan kutularını açmadığımız ve kurulum yaptırmadığımız için yorum yapamıyorum da :)

Geri
Üst Alt