JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

Draco Mortis Çevrimdışı

Draco Mortis

Yeni Üye
23 May 2018
5
49
YouTube deki ve Netflix deki sorun bende de vardı sayfa açılıyor ama video oynamıyordu servis geldi ama panel için gelmişti Onur’da belirttim internetiniz yavaş diyor lan internet hızım 35mbps tv de limit bitti 16 şuan.diyorum tv de sorun var yok diyor ,neyse zaten geri aldılar tv yi
Hocam nasıl bir süreç işledi? Para iadesi mi yoksa ürün değişimi mi yapacaklar?

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Hocam nasıl bir süreç işledi? Para iadesi mi yoksa ürün değişimi mi yapacaklar?
Ben tv kurulumunu yaptım tv de yatay olarak boydan boya ekran da bir çizik vardı piksel hatası sanırım servisi aradım geldiler alıp götürdüler ben Vestel müşteri hizmetlerini aradım tv yi aldılar tamir değiş değişim istiyorum dedim tamam servis bir baksın size dönüş yaparız dediler daha sonra aradılar ürününüzün yenisi elimizde yok değişim yapacağız ama yerine vestel 50UD8800 cihaz vereceğiz dediler bende kabul ettim.

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Ben tv kurulumunu yaptım tv de yatay olarak boydan boya ekran da bir çizik vardı piksel hatası sanırım servisi aradım geldiler alıp götürdüler ben Vestel müşteri hizmetlerini aradım tv yi aldılar tamir değiş değişim istiyorum dedim tamam servis bir baksın size dönüş yaparız dediler daha sonra aradılar ürününüzün yenisi elimizde yok değişim yapacağız ama yerine vestel 50UD8800 cihaz vereceğiz dediler bende kabul ettim.

yilmazx-jpg.jpg

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Arkadaşıma aldığım tv nin ekranı bu şekilde enlemesine boydan boya bu çizgi var servis değişim dedi bekliyoruz eğer ellerinde jvs yok ise hangi model tv yi isteyelim
Aynı bendeki gibi çizgi yoksa zaten Vestel önerecekler aynı fiyata yakın bana 50UD8800 4K veriyorlar onun fiyatıda 2200 falan ama fark almıyorlar

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Aynı bendeki gibi çizgi yoksa zaten Vestel önerecekler aynı fiyata yakın bana 50UD8800 4K veriyorlar onun fiyatıda 2200 falan ama fark almıyorlar
Bende değişim bekliyorum banada mı vestel önericekler acaba. Eğer önerirlerse bu modelin jvc ye göre atkısı eksisi nelerdir acaba. Birde siz bu teklifi kabul ettinizmi.

Y Çevrimdışı

Yilmax

Yeni Üye
25 May 2018
40
48
Bende değişim bekliyorum banada mı vestel önericekler acaba. Eğer önerirlerse bu modelin jvc ye göre atkısı eksisi nelerdir acaba. Birde siz bu teklifi kabul ettinizmi.
Ben kabul ettim Adem Helvacı Ado da önerdikleri cihazın iyi olduğunu söyledi jvc ye göre daha iyidir diye düşünüyorum muhtemelen önerecekleri cihaz bu 50UD8800 istersen incele sonuçta 3-4 bin liralık cihaZ değil aldığımız da bu paralara iyidir 4K var hdr var WiFi var smart var uçacak değil idare edeceğiz.

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Ben kabul ettim Adem Helvacı Ado da önerdikleri cihazın iyi olduğunu söyledi jvc ye göre daha iyidir diye düşünüyorum muhtemelen önerecekleri cihaz bu 50UD8800 istersen incele sonuçta 3-4 bin liralık cihaZ değil aldığımız da bu paralara iyidir 4K var hdr var WiFi var smart var uçacak değil idare edeceğiz.
İPS ekranmıydı acaba bu model

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Evet ips panel hdr10 varmış

Öhö öhö:hihi araya giriyorum ama, 8800 modeli VA panel diye biliyorum. Bu modelde İPS yok. Yanlışmıyım üstad Adem Helvacı Ado Hdr yine var:ok

Panel CMO da çıkabilir AUO da. Vatan internet mağazasından alan arkadaşımıza AUO panel denk gelmişti, hatta seri numarasını sitede paylaştı. Bulursam atarım size.

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Arkadaşlar JVC 50" BİM tv den uydudan TRT4K yayınını alamıyorum yardım edebilecek biri varmı aranızda? diğer bütün kanallar ulusal kanallar gösteriyor trt nin bütün hd kanalları gösteriyor hiçbirinde sorun yok ama TRT4K sinyal %0 bu bana mantıksız geliyor hepsi sinyali alıyorken 4k yayının "0" olması tuhaf değilmi? yakında Dünya kupası maçları başlayacak sırf büyüzdenTRT UHD seyredebilmek için aldım bu tv yi, uydu alıcısında bir sorunmu var acaba ne yapmam gerekiyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum,

Geri
Üst Alt