Full yazilimi bizimle de paylasabilir misiniz ? AdoAynı sorunu yaşadım Ado beyin gönderdiği ful yazılımla TV'yi formatladım üstüne son yazılımı yükledim. Sorun düzeldi.
Full yazilimi bizimle de paylasabilir misiniz ? AdoAynı sorunu yaşadım Ado beyin gönderdiği ful yazılımla TV'yi formatladım üstüne son yazılımı yükledim. Sorun düzeldi.
Ado benim cihazda sorun vardı belirtmiştim bu gün Vestel’den aradılar cihazı yenisi ile değiştireceklerini belirttiler ben o cihaz yerine Vestel marka aynı ayarda bir cihaz istedim değerlendirip bana döneceklerini söylediler Vestel ile değişmek daha mantıklı değişmi?
Ado hocam benim tv de youtubeye girince donmaya başladı kitleniyor hiçbir işlem yapılmıyor elektrikten kapat aç yapınca düzeliyor, sürüm mü değiştirmem gerek? ben de yeni gelecek sürümü bekliyorum o zaman yükleyim diyordum...
Yani yeni jvc cihaz ile değişimi kabul et diyorsunBenim görüşüme göre değil. Eğer bu tv den memnun kalmadıysanız VESTEL ailesinden ürün almamanız gerekir zira size gelecek olan tv nin CMO panelli ve MB130 anakartlı olmayacağının garantisini size veremeyecekler, E ozaman MB130 anakartlı ve CMO panelli JVC iade edip, MB130 anakartlı ve CMO panelli VESTEL almak arasında nasıl bir avantaj olabilir ki? Hem de en az 1000tl fark ödeyerek
Ado mesajını okurken Vestel’den aradılar ellerinde jvc marka tv olmadığından mecburen vestel 50Ud8800 4K modeli yollayacaklar nasıl senceBenim görüşüme göre değil. Eğer bu tv den memnun kalmadıysanız VESTEL ailesinden ürün almamanız gerekir zira size gelecek olan tv nin CMO panelli ve MB130 anakartlı olmayacağının garantisini size veremeyecekler, E o zaman MB130 anakartlı ve CMO panelli JVC iade edip, MB130 anakartlı ve CMO panelli VESTEL almak arasında nasıl bir avantaj olabilir ki? Hem de en az 1000tl fark ödeyerek
Ado mesajını okurken Vestel’den aradılar ellerinde jvc marka tv olmadığından mecburen vestel 50Ud8800 4K modeli yollayacaklar nasıl sence
HDR yok galiba,yani sence alınır cihazOldukça naturel bir tv dir.
Can abi bu TV ye (49UD880 ve 50UD8800) kendisi inceleyerek olumlu bakmıştı.
Bana hitap etmez zira soft bir paneldir ancak sizin görüşünüz önemli bu konuda.
Benim bu TV de gördüğüm en büyük avantaj AUO panel ile gelme olasılığının yüksek olması.
Bunun yanısıra HDR desteği olması da iyidir, Siz OK verin ancak MB130 anakartlı olmasını şart koşun zira aynı ürünün MB120 li üretimi de mevcut
HDR yok galiba,yani sence alınır cihaz
MB130 göndereceklerse alınırHDR yok galiba,yani sence alınır cihaz
Evet ips panel hdr10 varmışMB130 göndereceklerse alınır
''Sizin için neden önemli'' diye sormazlar ama, ola ki sorarlarsa ''eski TV MB130 du özellikleri güzeldi o yüzden'' dersinzi (MB120 olanda HDR yok)
Sayın Hocam
Harici Hdd den hiç bir dosyayı açamıyorum. Ne video ne de fotoğraf. Avi ve jpeg uzantıları. Ayrıca YouTube da ekran geliyor ama Play den sonra bekliyoruz oynatmıyor. İnternet bağlantımız biraz yavaş ama PS4 ile online oyun oynayabiliyorduk.
Fikir verirseniz memnun olurum
Saygılar
Barış
YouTube deki ve Netflix deki sorun bende de vardı sayfa açılıyor ama video oynamıyordu servis geldi ama panel için gelmişti Onur’da belirttim internetiniz yavaş diyor lan internet hızım 35mbps tv de limit bitti 16 şuan.diyorum tv de sorun var yok diyor ,neyse zaten geri aldılar tv yiHocam merhaba,
Bahsettiğiniz sorun birebir bendede var. Akşam kapatıyoruz sabah ne Netflix ne de Youtube açılıyor. Internet var televizyonda browser çalışıyor,Youtube video arıyor ama play basınca akış yok. Servisi çağırdım bugün geldiler. Son güncellemeyi yaptı servis elemanı hemen sonra açtık kendisi de gördü. Sonra fabrika ayarlarına döndürdü TVyi tekrar yaparsa arayın dedi. Bekliyoruz şimdi tekrar aynısını.
Bir de sabah açınca ekran Pembe-Sarı bir renk alıyormuş. Servis her geldi abi akım koruyucu priz alın şunu alın bunu alın deyip duruyor.