JVC 50'' 127 Ekran TV Kullanıcıları Ana Konu

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Gunaydin beyler.Beceremedigim bir olay var.
Servis kurdugunda trt4k 1. Sirada ekliydi sonradan smart ozelliginin sapitmasi yuzuden ilk kurulum yaptim ama 4k olan kanal yok.
Bir kac sefer kurcaladin ama gene yapamadim, bu kanali nasil tekrar geri getirecegiz.

TKGS ile güncelleme yaptıysan, trt4k kanal 101'e gitmiştir. 101 'den 1. sıraya taşıyabilirsin.

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
sayı krıtermı ?
benımkı canlı pıkselmıs nprmalmış
vestelı aradım halen degerlendırılıyor dendı?
bim gerı alırımı?
7 gün içinde götürün Bime sorgusuz sualsiz alırlar hiç merak etmeyin, ister açılmış olsun ister kullanılmış olsun sadece kolisine zarar gelmesin götürün. servisle ne uğraşacaksınız kim bilir nezaman arayacak nasıl değerlendirecek ya 7 gün sonra ararsa ne olacak? bu sefer bimede iadede sorun olacak!!

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Gunaydin beyler.Beceremedigim bir olay var.
Servis kurdugunda trt4k 1. Sirada ekliydi sonradan smart ozelliginin sapitmasi yuzuden ilk kurulum yaptim ama 4k olan kanal yok.
Bir kac sefer kurcaladin ama gene yapamadim, bu kanali nasil tekrar geri getirecegiz.
diğer bir yöntemde cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar baştan kurulunca düzeliyor. aynısı bendede oldu bu şekilde düzeldi

A Çevrimdışı

Ali çırak

Yeni Üye
30 May 2018
3
29
Evet Arkadaşlar, Hepinize Tekrar Merhaba;

Belki dikkatinizi çekmiştir foruma ancak yazabiliyorum bugün, zira 6 ıncı ziyaretimi bitirdim geldim. Bizim bölgede toplam 21 TV satıldı ve şu an mağazalarda TV yok artık.

Şu an'a kadar yapılan montajlardan gelen geri dönüşler ciddi anlamda çok çok çok olumlu.

Bir kaç evden normal yayın ile resim de aldım.

JVC 50'' 127 ekran 50VU73T model televizyonun kullanıcıları, Ürün ile ilgili görüş ve düşüncelerini, eleştirilerini bu başlık altından paylaşabilirler.

Haydi bakalım sizlerin de geri dönüşlerini bekliyorum :ok

A Çevrimdışı

Ali çırak

Yeni Üye
30 May 2018
3
29
Hocam jvc 50 uhd tv aldım bimden herşeyi cok güzel ancak kanallardaki renk konusunda sıkıntı var sadece trt 4k cok iyi gösteriyor diger kanallar hd olmasına ragmen soluk gösteriyor.ideal renk ayarları nedir bu tv icin yardimci olur musunuz?

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Hocam jvc 50 uhd tv aldım bimden herşeyi cok güzel ancak kanallardaki renk konusunda sıkıntı var sadece trt 4k cok iyi gösteriyor diger kanallar hd olmasına ragmen soluk gösteriyor.ideal renk ayarları nedir bu tv icin yardimci olur musunuz?
Hayırlı sahurlar bu arada herkeze bu Jvc 50 ile alakalı çok olumsuz yazılar okudum şaşırdım nasıl bukadar olabiliyor diye rengin soluk olduğundan bahsetmişsiniz parlaklığı 35 yapın renk 65 arka ışık maksimum yada ben 35 olarak kullanıyorum doğal modda bu arada kontrast 95 zaten keskinlik 55 yapın dinamik kontrast yüksek diğer ayarlar zaten aynı kalsın bir bakın hala aynı fikirdemi olucaksınız

arkadaş bazı tavisyelerde bulunmuş.. dene istersen.. ben kendi ayarlarımı kendi göz zevkime göre yaptım ve çok memnunum..

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Bende aynı ikilemdeyim.Diyelim ki iade ettik yerine ne alacağımı da bilmiyorum.

valla bendede çıktı 1 ölü piksel ama onuda tv'nin dibine kadar girip ekran testi yaptığım sırada görebildim. Normal şekilde izlendiğinde şahin olsa göremez o naktayı:) ölü pixele rağmen beni rahatsız etmediği için ürünü kullanacağım ve çok memnunum.. Sizinde gözünüzü rahatsız etmiyorsa ölü piksel kullanın derim ben, zira bu fiyata böyle bir ürün alamazsınız..

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sayın Adem Helvacı Ado bey. Şu an için aldığı m TV yine BİM'den aldığım sehba üzerinde duruyor. Devrilmelere karşın bir olumsuzluk yaşamamak adına duvara sabitlemeyi düşünüyorum. Aşağıdaki adreste bulunan ürün nasıldır. Duvardan açılabilmesi ve sağa sola kayabilir olması dikkatimi çekti. Priz kullanımı açısından duvardan ayrılabilmesi benim için tercih sebebidir. Şimdiden teşekkürler.

Günaydın Kardeşim;

Montajlarda bizzat kullandığım üründür. Aynen TV dünyasında olduğu gibi bu aparatları da üreten belli başlı yerler var lakin marka olarak önümüze hep farklı isimlerle geliyorlar.

Ben Elektronik toptancısından 65TL ye alıyorum, İnternet satışı için de bence uygun bir rakam, yine de bulunduğunuz yörede TOPTANCI olarak (Tabi bu toptancılar meslek belgesi ibraz edenlere satış yapıyorlar ancak istisna da yapabiliyorlar) Faaliyet gösteren işletmeler var ise daha ucuza alabilirsiniz, lakin aramakiçin harcayacağınız para ve enerji ile sanırım aynı kapıya çıkacaktır.

Sağlam + Güvenli + Kullanışlı üründür :ok

A Çevrimdışı

Ali çırak

Yeni Üye
30 May 2018
3
29
Tesekkurler.yinede sizin tv renk ayarlarlarınıda yazarsanız ikisinide bir deneyeyim diyorum.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Tesekkurler.yinede sizin tv renk ayarlarlarınıda yazarsanız ikisinide bir deneyeyim diyorum.
rica ederim.. akşam evden kendi renk ayarlarımıda paylaşabilirim, biraz kurcalayarak sizde kendi göz zevkinize göre ayarları yapabilirsiniz.. şahsen ben öyle yaptım:)

Geri
Üst Alt