Benerivo
Aktif Üye
- 20 May 2018
- 201
- 43
Teşekkür ederimUfak bi aparatı olması gerek usb. Onu takınca otomatik olarak görüyor. Kullanabılırsın
Teşekkür ederimUfak bi aparatı olması gerek usb. Onu takınca otomatik olarak görüyor. Kullanabılırsın
Ado hocam TVde uygulamalar videoları açmıyor. 2 gündür ne yaptıysam düzelmedi. Tarayıcıya girmiştim acaba önbellek falan mı doldu, YouTube puhu tv gibi şeylere giriyorum yükleniyorda kalıyor. Ne yapmalıyım servisi de hala aramadı. İnternet hızı 18mbs gözüküyor.Yoktur![]()
Uygulamalarda hiç bir videoyu açmaması bende de oldu. Düzeltebildiniz mi acaba?Ado iyi günler hocam aranıza yeni katıldım.tv'yi yaklaşık 1 ay önce kurdurdum. Yalnız bir kaç problem söz konusu. En önemlisi İnternet olmasına rağmen netflix. YouTube gibi uygulamalarda video açmıyor arada.bazen TV kasıyor öyleki kapatma tuşuna basmama rağmen TV cevap vermiyor bunun nedeni nedir sizce servislik bir durum mu? Yoksa yazılım ile düzeltilecek bir hal mi teşekkürler şimdiden abi
ses menüsü içerisindeMerhaba ben bluetooth bulamadım yardım ederseniz sevirim
VA panellerin kronik yapısıdır, Arıza değil VA panellerin özelliğidir (Yapı tipi nedeniyle açı duyarlıdır bu paneller)Merhaba Bizde bimd en bu Tv den aldık fakat tv ye yandan baktigimizda aşırı sisli bir görüntü var renk ayarlarından çözemedim.karşı dan bakınca problem yok fakat yandan izlenmiyor diyebilirim.varmı bu sorunu yaşayan yada çözen tesşekkürler
[/QUOTE]Teşekkür ederim cevap için. bizim tv kutudan çıktığı halde , sanırım son yazılım 3.62.13.0 direkt bunu kurabilirmiyim üzerine
Zamanla alışıyosunuzMerhaba Bizde bimd en bu Tv den aldık fakat tv ye yandan baktigimizda aşırı sisli bir görüntü var renk ayarlarından çözemedim.karşı dan bakınca problem yok fakat yandan izlenmiyor diyebilirim.varmı bu sorunu yaşayan yada çözen tesşekkürler
iptv olayını ne şekilde yaptınız acaba ?Arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone cihazlarda sadece YouTube üzerinden tv ye aktarım yapılıyordu.App Store dan indireceğiniz Nero Streaming Player adlı uygulama ile iPhone cihazlardaki fotoğraf video ve müzik dosyalarınızı tv ye aktarabiliyorsunuz.Medya dosyalarını tv üzerinden ister tek tek ister ister sunum şeklinde görüntüleyebiliyorsunuz
Böylelikle Tv den %100 randıman almış oldum.Benim için tek eksik buydu o da hallolmuş oldu
Netflix,Youtube,IPTV,Bluetooth,Telefondaki medya dosyalarını yansıtma.
Ah tabi bir özellik hala eksik Kahve yapmıyor k... TV si ![]()