JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

İ Çevrimdışı

İbr01

Yeni Üye
19 May 2018
8
32
Adem Helvacı Ado hocam bana jvc 50vu73t modelinin en yeni yazılımını atabilrimisiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

C Çevrimdışı

cento

Yeni Üye
29 Tem 2018
3
35
Adem Helvacı Ado iyi günler hocam aranıza yeni katıldım.tv'yi yaklaşık 1 ay önce kurdurdum. Yalnız bir kaç problem söz konusu. En önemlisi İnternet olmasına rağmen netflix. YouTube gibi uygulamalarda video açmıyor arada.bazen TV kasıyor öyleki kapatma tuşuna basmama rağmen TV cevap vermiyor bunun nedeni nedir sizce servislik bir durum mu? Yoksa yazılım ile düzeltilecek bir hal mi teşekkürler şimdiden abi

R Çevrimdışı

Real^^

Yeni Üye
24 May 2018
3
33
Ado hocam TVde uygulamalar videoları açmıyor. 2 gündür ne yaptıysam düzelmedi. Tarayıcıya girmiştim acaba önbellek falan mı doldu, YouTube puhu tv gibi şeylere giriyorum yükleniyorda kalıyor. Ne yapmalıyım servisi de hala aramadı. İnternet hızı 18mbs gözüküyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem Helvacı Ado iyi günler hocam aranıza yeni katıldım.tv'yi yaklaşık 1 ay önce kurdurdum. Yalnız bir kaç problem söz konusu. En önemlisi İnternet olmasına rağmen netflix. YouTube gibi uygulamalarda video açmıyor arada.bazen TV kasıyor öyleki kapatma tuşuna basmama rağmen TV cevap vermiyor bunun nedeni nedir sizce servislik bir durum mu? Yoksa yazılım ile düzeltilecek bir hal mi teşekkürler şimdiden abi
Uygulamalarda hiç bir videoyu açmaması bende de oldu. Düzeltebildiniz mi acaba?

K Çevrimdışı

koriko

Yeni Üye
4 Eyl 2018
5
47
Merhaba Bizde bimd en bu Tv den aldık fakat tv ye yandan baktigimizda aşırı sisli bir görüntü var renk ayarlarından çözemedim.karşı dan bakınca problem yok fakat yandan izlenmiyor diyebilirim.varmı bu sorunu yaşayan yada çözen tesşekkürler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Merhaba Bizde bimd en bu Tv den aldık fakat tv ye yandan baktigimizda aşırı sisli bir görüntü var renk ayarlarından çözemedim.karşı dan bakınca problem yok fakat yandan izlenmiyor diyebilirim.varmı bu sorunu yaşayan yada çözen tesşekkürler
VA panellerin kronik yapısıdır, Arıza değil VA panellerin özelliğidir (Yapı tipi nedeniyle açı duyarlıdır bu paneller)

K Çevrimdışı

koriko

Yeni Üye
4 Eyl 2018
5
47
Teşekkür ederim cevap için. bizim tv kutudan çıktığı halde , sanırım son yazılım 3.62.13.0 direkt bunu kurabilirmiyim üzerine[/QUOTE]

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Zamanla alışıyosunuz :hihi

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Ben Bim den (Ado başkanın inceleme ve tavsiyelerine güvenerek) ilk gün almıştım JVC dünya markasını:clap2 daha hiç yandan bakmadım :sirit hep karşıdan bakarım. yaklaşık 5mt mesafeden bakarım tv yaklaşık 1mt yükseklikte duruyor. daha hiç yazılım güncellemedim (ihtiyaç duymadım). Baktığım kanallardan mıdır nedir(genellikle hep haber kanalları,belgesel ve maçlara bakarım) çok güzel görüntü var. neti çok iyi. trt 4k/ ıp tv ve netflix süper. hiç sorun yaşamadım. Teşekkürler Ado başkan... ve forum yöneticileri...

bektafig Çevrimdışı

bektafig

Aktif Üye
25 May 2018
78
35
Arkadaşlar bildiğiniz gibi iPhone cihazlarda sadece YouTube üzerinden tv ye aktarım yapılıyordu.App Store dan indireceğiniz Nero Streaming Player adlı uygulama ile iPhone cihazlardaki fotoğraf video ve müzik dosyalarınızı tv ye aktarabiliyorsunuz.Medya dosyalarını tv üzerinden ister tek tek ister ister sunum şeklinde görüntüleyebiliyorsunuz

Böylelikle Tv den %100 randıman almış oldum.Benim için tek eksik buydu o da hallolmuş oldu

Netflix,Youtube,IPTV,Bluetooth,Telefondaki medya dosyalarını yansıtma.

Ah tabi bir özellik hala eksik Kahve yapmıyor k... TV si ‍♂️
iptv olayını ne şekilde yaptınız acaba ?

Geri
Üst Alt