BlackB
Süper Üye
- 25 May 2018
- 960
- 41
merhabalar,bu tv için son yazılım versiyonu nedir acaba? son zamanlarda tv bi tuhaf olmaya başladı.netflix çalışmıyor,bazen tv yi açtığımda ışık yanıp sönüyor ma açılmıyor. tekrarda fişi çıkarıp takınca açılıyor. tahminim vestel de artık destek vermiyor.gene de son bi versiyon varsa denemek isterim. sağlıklı günler herkese...
Önemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Bu konu başlığı altında VESTEL üretiminde olan VESTEL REGAL SEG FİNLUX HI LEVEL TVİSİON TELEFUNKEN HİTACHİ ve daha hatırlayamadığım tüm TV ürünlerinin FULL yazılımlarını paylaşmaya çalışacağız. Sizlerden tek ricamız, ''BULUNSUN'' mantığı ile yazılım talep etmemenizdir. Eğer vestel ve üretimleri...
tavsiyeforumu.com
buradan tv arkasındaki ürün etiketi fotosunu paylaşarak destek alabilirsiniz.. bahsettiğiniz sorunların hepsi zaman zaman bende de oluyor. arada bir fabrika ayarlarına dönüp tekrar yazılım yükleyerek uzun bir süre idare ediyor. Belli bir süre sonra tekrar sapıtıyor. indirdiğiniz yazılımı bir usb içerisinde tutun kalsın, sapıttıkça basarsınız yeni yazılımı
Arkadaşlar merhaba bu Tv den uzun süredir sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. Çocuk Tv nin kumandasını kırdı İnternet üstünden uygun 2 kere kumanda getirtim aynı model seri ama kumandalar çalışmadı acaba bir işlem mi yapmam gerekiyor tv yi yeniden başlattım kumandanın pillerini söktüm taktım olmadı. Eski kumanda ortadan ikiye kırıldığından herhangi bir işlem yapılmıyor. :( sizde değerli dostlardan yardım istesem olurmu sevgili arkadaşlar.
benim tv değişti, eski kumandayı almamıştı servis her ikisi de çalışıyordu.. sanırım bir uyumsuzluk var sizin aldıklarınızda. servisten orijinal almaya çalışın, benim yedek sağlam duruyor olsaydı gönderirdim fakat oda benim gazabıma uğradı?
Son düzenleme: