Tak kullan bende bu sekilde.istedigim an kart degistiriyorumşu, sök > tak > kullan olayı board içinde geçerli olsa keşke ? ? ?
mb130 üstadım..sizin anakartiniz nedir?
mb130 standart ses ayarlarinda sadece kulaklik ve ses cikisi menüde mevcut ,hoparlör secenegi yok,dolby atmos modlama ile eklenmiyor ,denemedim ama modlama ile de ses cikisi eklenmez diye tahmin ediyorum,kisa sürede deneyip sonuc olumluysa burada paylasirim.mb130 üstadım..
Bence olmaz,yazılımda destek olmadan olmaz maalesef.mb130 standart ses ayarlarinda sadece kulaklik ve ses cikisi menüde mevcut ,hoparlör secenegi yok,dolby atmos modlama ile eklenmiyor ,denemedim ama modlama ile de ses cikisi eklenmez diye tahmin ediyorum,kisa sürede deneyip sonuc olumluysa burada paylasirim.
stabil çalışan kartları denk getirince slikon tabancası kendiliğinden ısınıverir ?Tak kullan bende bu sekilde.istedigim an kart degistiriyorum
Üyeliğini telefon onaylı duruma getirip ,aşağıdaki konuda belirtebilirsinJVC 50VU73T televizyonumun paneli kırıldı. Kırık ekran dışında herşeyi kusursuz çalışıyor. Malum panel fiyatları çok yüksek olduğundan yeni tv alıcam. Yedek parça niyetine kullanmak isteyen olursa fiyatta anlaşırız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
-TV'de bluetooth var çalışıyor ancak bluetooth ile kullanırken aynı zamanda televizyonun hoparlöründen de ses geliyor1) Bluetooth adaptör alsam (1) kulaklıkla ses alabilir miyim? Veya bunun için başka bir seçenek var mı? Taotronics (2) diye bir alet var o önerilmişti ama 180 lira fiyatı var, kullanan var mı?
ben de yukaıdaki arkadaşla benzer sorunları yaşıyorum eğer en yakın zamanda kanal listemi tekrar düzenleyecek zamanım olursa (kablo tv+uydu kullanıyorum) yazılımı deneyeceğimBen şuan JVC televizyonumda asagidaki sürümü kullanıyorum gayet stabil
- Tv'de bluetooth aleti alırsak mı çalışıyor tam anlamadım, normalde yok değil mi? Tv'de aradım bulamadım çünkü.-TV'de bluetooth var çalışıyor ancak bluetooth ile kullanırken aynı zamanda televizyonun hoparlöründen de ses geliyor
-(Televizyonun sesini 0'a alıp bluetooth cihazınızdan sesi ayarladığınızda sorun çözülüyor)
-(belki bir yazılım güncellemesi ile sorun çözülmüş olabilir kutudan çıkan yazılım ile kullanıyorum ben)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben de yukaıdaki arkadaşla benzer sorunları yaşıyorum eğer en yakın zamanda kanal listemi tekrar düzenleyecek zamanım olursa (kablo tv+uydu kullanıyorum) yazılımı deneyeceğim
3.62.50.0 en gunceli 3.62.35.0 en stabili- Tv'de bluetooth aleti alırsak mı çalışıyor tam anlamadım, normalde yok değil mi? Tv'de aradım bulamadım çünkü.
- Tv çok fazla kendi kendine kapanıp açılmaya, kasmaya başladı. Kanal geçerken bile kapanıyor artık. Daha önce prizi çıkarıyordum, düzeliyordu artık o da her zaman olmuyor. Ha bazen oluyor kanal geçişleri iyi seviniyorum ama stabil değil. Netflix'de görseller bile olmuyor bazen
- C cemel in dediği yazılımı indirdim fat32'de attım flasha. v3 olduğu ve mb130 anakart olduğunu da gördüm, yani inşallah sıkıntı çıkmayacak. Yukarıda gönderdiğim fotoğraf ışığında önerdiğiniz V3.62.44.0 yazılımı yükleyeceğim. Farklı yazılımlar gördüm forumda ama umarım bu bana çare olacak.