Bende özledimKeşke bim dijitsu sevdasından vazgeçse de jvc getirse
tv den, menü > sistem > Ayarlar > Daha Fazla... > Hoparlörler : TV olan ayarı Amplifikatör olarak değiştirdiniz mi?selamlar herkese. jvc lt-50vu73t model televizyona optik çıkışı kullanarak lg soundbar bağladım ancak sesi tv kumandasından kontrol edemiyorum. internette yazılan her şeyi denemiş olabilirimtv yazılım sürümü v.3.62.4.0. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Evet bu dediğinizi denedim, bu ayarda kullanıyorum ancak yine tv kumandasından kontrol yok.tv den, menü > sistem > Ayarlar > Daha Fazla... > Hoparlörler : TV olan ayarı Amplifikatör olarak değiştirdiniz mi?
hayir denemedim..benim soundbar denemem daha farkli
Hangi marka buhayir denemedim..benim soundbar denemem daha farkli
![]()
Hımm,demekki hoparlörler iyi sonydeVestelin ses sistemini begenmiyorum, o yüzden sony 49x8005c nin ses sistemini anakartlari kiyaslarken orjinal sistemin yerine deneme icin takmistim.Orjinal ses sistemlerinden daha iyi ,mb130s de cok daha iyi ses verdi..mb230 da ayni ses siddetine ulasmak icin daha fazla acmak gerekti sesi..
şu, sök > tak > kullan olayı board içinde geçerli olsa keşke ? ? ?Vestelin ses sistemini begenmiyorum, o yüzden sony 49x8005c nin ses sistemini anakartlari kiyaslarken orjinal sistemin yerine deneme icin takmistim.Orjinal ses sistemlerinden daha iyi ,mb130s de cok daha iyi ses verdi..mb230 da ayni ses siddetine ulasmak icin daha fazla acmak gerekti sesi..