JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

Mnr980

Yeni Üye
26 May 2018
21
44
arkadaş uydu kanal güncellemesı yaptım
kanallar karıstı
bır turlu bulamadım kanal kaydırmayı nasıl yapıcam
yardımcı olurmusunuz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ok tusuna bas. Sonra yeşil tuş ( gelişmiş) sıralamak ıstedıgınız kanal uzerınde sarı tuş etiketle/etiketleme. Sora taşınacak kanal numarası yazıp ok deyin.

bunu yaptım ama kanal kaymadı?
nerede hata yapıyorumkı

Son düzenleme:
BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
kanallar karıstı
yardımcı olurmusunuz ?

nerede hata yapıyorumkı

günaydın,
TKGS ayarlarını esnek yapın, ardından tekrar deneyin.. bende kanal düzenleme konusunda sıkıntı yaşamıştım fakat üzerinden zaman geçtiği için ve ofiste olduğum için hatırlayamadım şuan.. eğer akşama kadar çözemezseniz ben bakar tekrar yazarım nasıl yapılacağı konusunda..

selamlar..

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
kanallar karıstı
yardımcı olurmusunuz ?

nerede hata yapıyorumkı
En fazla 10 kanal taşıyabilirsiniz

tahir40 Çevrimdışı

tahir40 

Aktif Üye
7 Haz 2018
96
42
Ben HDMI'dan bağlantı alıyorum. Ayarlardan HDMI gelişmiş yapınca günde 2 3 kez ekran kararıyor 2 sn sonra geliyor geri. HDMI gelişmiş yapmazsam zaten HDR içerik oynatamıyorum HDMI'dan bağlı olan PC'den.
Bi de sık sık sol üst köşede internet kesildi, bi kaç sn sonra tekrar bağlandı simgesi geliyor. internetin kesildiği yok, can sıkıcı tabi.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Ben HDMI'dan bağlantı alıyorum. Ayarlardan HDMI gelişmiş yapınca günde 2 3 kez ekran kararıyor 2 sn sonra geliyor geri. HDMI gelişmiş yapmazsam zaten HDR içerik oynatamıyorum HDMI'dan bağlı olan PC'den.
Bi de sık sık sol üst köşede internet kesildi, bi kaç sn sonra tekrar bağlandı simgesi geliyor. internetin kesildiği yok, can sıkıcı tabi.
İnternet bağlı gözükür ama ara ara kopmalar yaşanabilir.
Benım de bağlı gözüküp net olmadığı çok oluyo. Modemi kapatıp açıyorum düzeliyor

tahir40 Çevrimdışı

tahir40 

Aktif Üye
7 Haz 2018
96
42
İnternet bağlı gözükür ama ara ara kopmalar yaşanabilir.
Benım de bağlı gözüküp net olmadığı çok oluyo. Modemi kapatıp açıyorum düzeliyor
Açıkçası zırt pırt köşede simge net kesildi simgesi çıkması hoş değil. TV modemin dibinde, internetin de kesildiği yok. Bi de bu TVde Miracast yok mu? LG G6 telefonum var, aynı ağa bağlıyken ekran paylaşımı diyorum hemen arkadaşın Samsung TVye izin ver diye bi msj geliyor ve sorunsuz bağlanıyorum. Benim JVC görünmüyor bile.

Screenshot_2018-09-21-15-33-30.png

Screenshot_2018-09-21-15-29-41.png

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Açıkçası zırt pırt köşede simge net kesildi simgesi çıkması hoş değil. TV modemin dibinde, internetin de kesildiği yok. Bi de bu TVde Miracast yok mu? LG G6 telefonum var, aynı ağa bağlıyken ekran paylaşımı diyorum hemen arkadaşın Samsung TVye izin ver diye bi msj geliyor ve sorunsuz bağlanıyorum. Benim JVC görünmüyor bile.

Yani dediğim gibi netin bağlı olduğu gözüksede kopma olabılır.
Mesela benim telefonda evde wifi simgesi full aktıf ve çekiş normal. Ama net yok. Modemi kapatıp açınca normale dönüyor.
Miracast var mı yok mu onu bilmiyorum. Adem Helvacı Ado hocam mesajı görünce size bilgi verecektir.

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53

Bende lg g4 var hiç sıkıntı yaşamıyorum ben...ip tv yi cep telimden açıp bağlanıyorum tv ye izliyorum..ilginç

H Çevrimdışı

Hakannn

Yeni Üye
23 Eyl 2018
1
31
Merhaba aranıza yeni katıldım herkese selamlar. Ben 2000 tlye jvc 50’inç modelini buldum sıfır kapalı kutu ama phılıps 49pus7503 androıdtv 43pus6503 ve lg50uk6470 arasında kaldım sizce hangisini almam performans anlamından doğru olur. Adem Helvacı Ado hocam
Hocam nerede buldunuz ben de arıyorum bulamadım JVC 50

Arkadaşlar merhaba,
JVC 50 arıyorum ben mağazada bulamadım gelir mi tekrar ya da nereden bulabilirim yarımcı olacak var mıdır. Adem Helvacı Ado

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam nerede buldunuz ben de arıyorum bulamadım JVC 50

Arkadaşlar merhaba,
JVC 50 arıyorum ben mağazada bulamadım gelir mi tekrar ya da nereden bulabilirim yarımcı olacak var mıdır. Adem Helvacı Ado

Üzerinden çok zaman geçti azizim hele ki günümüz koşullarında bulunması büyük mucize, bulabilen için ise büyük şans olur.
Ticari yaklaşanlareın ise BİM deki satış rakamları ile vermesinin imkansız olduğunu düşünüyorum.

Ukalalık etmek istemem lakin bu TV ye şu an insanlara ciddi şekilde önererek aldırdığım için hem mutlu hem de gururluyum zira tv aldığı paranın hakkını fazlasıyla vermekle birlikte şu an değerini de katlamış durumda. :ok

T Çevrimdışı

Technic

Yeni Üye
23 Eyl 2018
1
30
Adem Helvacı Ado hocam merhaba , bu tv ye Google chrome browser kurabiliyor muyuz ? Smart tuşu yok . App marketi yok bulamadım ... teşekkürler şimdiden

Geri
Üst Alt