Smart tuşu var fuşya rengi olan tuş smart tuşuAdo hocam merhaba , bu tv ye Google chrome browser kurabiliyor muyuz ? Smart tuşu yok . App marketi yok bulamadım ... teşekkürler şimdiden
Browser olarak opera tabanlı bir tarayıcı var
Smart tuşu var fuşya rengi olan tuş smart tuşuAdo hocam merhaba , bu tv ye Google chrome browser kurabiliyor muyuz ? Smart tuşu yok . App marketi yok bulamadım ... teşekkürler şimdiden
Hocam nerede buldunuz ben de arıyorum bulamadım JVC 50
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar merhaba,
JVC 50 arıyorum ben mağazada bulamadım gelir mi tekrar ya da nereden bulabilirim yarımcı olacak var mıdır. Ado
Merhabalar.
Ado hocam daha önceki yardımlarınız için teşekkür ederim. Televizyonumun kendi kendine kapanma sorunu vardı. Bu aralar sanırım izleme süremiz kısaldığı için bir problem yasamiyoruz. O yüzden durumun üzerine pek gitmedim
Benim sorum aldığım günden bugüne vestel driver sitesine girdiğim kodla yazılım bulamam bunun sebebini merak ediyorum. Ado
İyi akşamlar dilerim iyi günler.
Hangi iptv kullanıyorsunuz ?Ben Bim den (Ado başkanın inceleme ve tavsiyelerine güvenerek) ilk gün almıştım JVC dünya markasını daha hiç yandan bakmadım hep karşıdan bakarım. yaklaşık 5mt mesafeden bakarım tv yaklaşık 1mt yükseklikte duruyor. daha hiç yazılım güncellemedim (ihtiyaç duymadım). Baktığım kanallardan mıdır nedir(genellikle hep haber kanalları,belgesel ve maçlara bakarım) çok güzel görüntü var. neti çok iyi. trt 4k/ ıp tv ve netflix süper. hiç sorun yaşamadım. Teşekkürler Ado başkan... ve forum yöneticileri...
Hangi iptv kullanıyorsunuz ?
Evet. Sistem>Ayarlar>Kaynaklar>HDMI gelişmiş yapmalısın.
Bütün portlar aynı protokole sahiptir.ps4ü herhangi bir hdi portuna bağlasam olur mu? fark var mı aralarında?
Bütün portlar aynı protokole sahiptir.
Bu arada HDMI dan GELİŞMİŞ tercih etmeyi unutmayınız
ayrıca kanalları silemiyorum ve yerlerini değiştiremiyorum
Kanal taşıyabilmeniz için ayarlar menüsünden tkgs kurulumuna girmeniz ve burada bulunan ÇALIŞMA ŞEKLİ seçeneğini ya esnek yada kapalı yapmanız gerekiyor. Ben esnek yaptım. Bu seçenekte tkgs otomatik güncellemeyi yapıyor ve kendi yapmış olduğunuz kanal listesi de değişmiyor
Vewd uygulamasının içinde uygulama aramaya ssiptv yazın çıkarben bulamadım..uygulamlarda bunlar yok..
Tkgs konumunu kapalı yapın kanal taşı menüsü çıkacakayrıca kanalları silemiyorum ve yerlerini değiştiremiyorum
Merhaba,
Güncel yazılımı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bende Ado nun tavsiyesi üzerine bu tv'den satın aldım. ama bu tür mesajları okuyunca inanın çok şaşırıyorum, çünkü ben inanılmaz memnunum üründen.. belki önceki kullandığım tv lerin de VA panel olmasından kaynaklanıyor olabilir, alışkanlık olabilir. ilk aldığımda renkleri kendi göz zevkime göre ayarladım ve bir daha hiç değiştirmedim.. en son yukarıda verdiğim güncel yazılımı da yükleyince renk doygunluğu daha da iyi oldu diyebilirim..
Selamlar..