Kolay gelsin kardeşim, her zaman yazdığım gibi, Sonuç bilgi lütfen![]()
Allah allah. Cok ilginçAdo hocam, Arkadaşlar bu PS3 nasıl bağlıyoruz bu makineye HDmi girişinden denedim sinyal yok diyor kablo sağlam ps3'ün çıkışı sağlam tv nin girisi sağlam diğer televizyonda çalışıyor ama bu 4K da çalışmadı bir ayarı var ama anlamadım PS3 bağlayan var mı
ucu ucuna yeter hocamMerhaba dostlar, TV ünitesi ya da TV sehpası almayı düşünüyorum bu TV için ama ölçüleri konusunda kararsızım. Odayı kaplamayan bir ürün alacağım, genişliği 120 cm olan bir sehpa yeterli midir bu TV için?
Alt yazıları pc de açarak utf-8 formatında kaydederek denemenizi tavsiye ederim.arkadaşlar alt yazı türkçe karakter sorununu nasıl çözerim...hdd den altyzılı bi film açtım yazı lar küçük ve türkçe karakterler yok...@adoDeimos
Ado hocam, Arkadaşlar bu PS3 nasıl bağlıyoruz bu makineye HDmi girişinden denedim sinyal yok diyor kablo sağlam ps3'ün çıkışı sağlam tv nin girisi sağlam diğer televizyonda çalışıyor ama bu 4K da çalışmadı bir ayarı var ama anlamadım PS3 bağlayan var mı[/Q
Allah allah. Cok ilginçtvden tek tek baktınız mı hdmı girişlerine
Allah aşkına birisi yardım etsin ps3 cihazida sıfırladım görüntü ayarını 576 dan öte çözünürlüğü desteklemiyor televizyon PlayStation 3 bağlıyorum 1080i 1080p 720p 576p hepsini işaretliyorum ekran test ediyor sadece 576 çözünürlükte görüntü veriyor ekrana diğer full HD televizyona bağladığımda hemen 1080p destekleyip kurulumunu yapıyor Bu nasıl saçma iş Ado hocam ne yapmak lazim, bu tv nin hdmi den 1080 p 1080 i 720p desteği yokmu, diğer tv de çalışmasa ps3 de sorun var diyeceğim diğerin de sak diye açıyor
Ado hocam iyi geceler. Vestel 55ud8800 ve 55ud9400 modellerini inceledim biraz. Bim den almış olduğum 50 inç Jvc ye yakın sanırım özellikleri. Ne dersiniz acaba. Saygılar..Azizim dün gece baktım kafama uygun bir şey bulamadım. Bu sabah, dünden kendime aldığım notlar ile sistemden bir kaç ürün daha baktım, Ya bütçe yüksek ürün yetersiz kalıyor, ya ürün güzel bütçe yetersiz kalıyor
IPS panelli ürün arıyorum ama ya HDR eksik kalıyor ya smr değeri düşük kalıyor. Sizin aceleniz de yoktu nasılsa, bir kaç gün daha bekleseniz bir şey olmaz değil mi?![]()