JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Şuan İşteyim Adem bey, Akşam yazayım uygun olursa teşekkürler.
Adem bey çok teşekkürederim sorunumu çözdüm, lnb yi 1cm geri çekerek sinyali 80 lere çıkardım ve TRT4k kanalını izleyebiliyorum. Burdan şunuda söylemek isterimki herhangi bir sorunu yokken bu televizyonu beğenmeyip iade edenler birgün mutlaka pişman olacaklar emimim. Bu boyutta bu özelliklere sahip bir tv bu fiyata yok. Evet SD yayınlarda vasat olabilir ama UHD yayın ve içeriklerde gerçekten seyri mükemmel ve esas gücünü bu yayınlarda farkedebiliyorsunuz. Yeni yazılım yüklemesi ilede HD yayınların kalitesinde farkedilir bir düzelme ve renklenme oldu. Bundan sonraki yeni yazılımlarla neler olabileceğini düşününce iyiki almışım ve iyiki tavsiyelerinize uymuşum diyorum kalın sağlıcakla.

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Merhaba dostlar, TV ünitesi ya da TV sehpası almayı düşünüyorum bu TV için ama ölçüleri konusunda kararsızım. Odayı kaplamayan bir ürün alacağım, genişliği 120 cm olan bir sehpa yeterli midir bu TV için?

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
Ado hocam, Arkadaşlar bu PS3 nasıl bağlıyoruz bu makineye HDmi girişinden denedim sinyal yok diyor kablo sağlam ps3'ün çıkışı sağlam tv nin girisi sağlam diğer televizyonda çalışıyor ama bu 4K da çalışmadı bir ayarı var ama anlamadım PS3 bağlayan var mı

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Ado hocam, Arkadaşlar bu PS3 nasıl bağlıyoruz bu makineye HDmi girişinden denedim sinyal yok diyor kablo sağlam ps3'ün çıkışı sağlam tv nin girisi sağlam diğer televizyonda çalışıyor ama bu 4K da çalışmadı bir ayarı var ama anlamadım PS3 bağlayan var mı
Allah allah. Cok ilginç :alala tvden tek tek baktınız mı hdmı girişlerine

B Çevrimdışı

Bccccc

Yeni Üye
6 Şub 2018
5
Ado hocam, Arkadaşlar bu PS3 nasıl bağlıyoruz bu makineye HDmi girişinden denedim sinyal yok diyor kablo sağlam ps3'ün çıkışı sağlam tv nin girisi sağlam diğer televizyonda çalışıyor ama bu 4K da çalışmadı bir ayarı var ama anlamadım PS3 bağlayan var mı[/Q

B Çevrimdışı

Bccccc

Yeni Üye
6 Şub 2018
5
Kardeşim ben hdm girişinden PS 3 kullanıyorum sıkıntı yok ado hocam yazılım nasıl yüklenir

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
Baktım valla bende anlamadım bide ps3 un görüntü ayarını resetleyeceğim bakalım öyle olur sanırım internet araştırmam onu gösterdi

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
Allah aşkına birisi yardım etsin ps3 cihazida sıfırladım görüntü ayarını 576 dan öte çözünürlüğü desteklemiyor televizyon PlayStation 3 bağlıyorum 1080i 1080p 720p 576p hepsini işaretliyorum ekran test ediyor sadece 576 çözünürlükte görüntü veriyor ekrana diğer full HD televizyona bağladığımda hemen 1080p destekleyip kurulumunu yapıyor Bu nasıl saçma iş Ado hocam ne yapmak lazim, bu tv nin hdmi den 1080 p 1080 i 720p desteği yokmu, diğer tv de çalışmasa ps3 de sorun var diyeceğim diğerin de sak diye açıyor

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
852
Allah aşkına birisi yardım etsin ps3 cihazida sıfırladım görüntü ayarını 576 dan öte çözünürlüğü desteklemiyor televizyon PlayStation 3 bağlıyorum 1080i 1080p 720p 576p hepsini işaretliyorum ekran test ediyor sadece 576 çözünürlükte görüntü veriyor ekrana diğer full HD televizyona bağladığımda hemen 1080p destekleyip kurulumunu yapıyor Bu nasıl saçma iş Ado hocam ne yapmak lazim, bu tv nin hdmi den 1080 p 1080 i 720p desteği yokmu, diğer tv de çalışmasa ps3 de sorun var diyeceğim diğerin de sak diye açıyor
Adem Helvacı Ado Umut Barış Umut Barış

Geri
Üst Alt