JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado Hocam Jvc nin 49ma770 modeline baktım. 400 dolar fiyatı Amazon.com da ücretsiz kargo. 120hz gerçek yenileme hızından bahsediyor. Bizim aldığımız tv de böyle şansımız olabilir mi? 50 hz mi yoksa gerçek.

Bu arada sabah size heyecan yapıp mesaj attığım için tekrar özür dilerim. (

Rica ederim değerli kardeşim özür dilemenizi gerektirecek bir durum yok :ok

Yurtiçi üretimlerin neredeyse tamamı 50hz donanımsal hıza sahiptir.

Yurtdışı modellerde ise teknik detsek alabilme sorununu unutmamak gerekiyor :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bilemiyorum ki bende anlamadım diğer değişim olan arkadaşlara 50-55 inç vestel teklif etmişler bana daha küçük ekranlı tv önerdiler. Bu modelde istediğim ve bulamadığım bir modeldi ama hem ucuz hem küçük. Bilmiyorum napayım. Tekrar arıyacaklarmış

Aradıklarında bunun Sebebini kendilerine sorarmısınız rica etsem.

Hiç çekinmeden bizim ne kadare büyük bir aile olduğumuzu ve tüketici uygulamaları adı altında bütün deneyimleri bu platformda birbirimiz ile paylaştığımızı, daha önce yapılan teklif ve değişimlerden de bu vesile ile haberiniz olduğunu belirtebilirsiniz :ok

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
40
Aradıklarında bunun Sebebini kendilerine sorarmısınız rica etsem.

Hiç çekinmeden bizim ne kadare büyük bir aile olduğumuzu ve tüketici uygulamaları adı altında bütün deneyimleri bu platformda birbirimiz ile paylaştığımızı, daha önce yapılan teklif ve değişimlerden de bu vesile ile haberiniz olduğunu belirtebilirsiniz :ok
Tamam hocam aradıklarında hepsini ileticem

İ Çevrimdışı

İzmirhigh

Yeni Üye
25 May 2018
29
42
Yazılım 7.0 atmadım arkadaşlar sıkıntı yok..eğer ciddi performans kazandırıyorsa beni uyarın ;)

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
Televizyonu su an tam anlamıyla kurcaladım USB den film izledim 1080p filmler harika görünüyor normal HD yayınlar ufak bir ayarla gayet güzel görünüyor ki ben mu8000 ve türevleri televizyonları inceleyen 100 Herz gerçek panel hızlarına sahip ve TV'ye 5000 civarı bütçe ayırmayı düşünen biriydim Ama gördüm ki görüntü olarak gayet iyi tatmin ediyor hele de 4K videoları açtım muhteşem görünüyor Bu televizyona laf edenlere gerçekten anlamak güç 2000 TL lik bir televizyon için gerçekten üst düzey bir performansı var sadece gördüğüm eksisi ki bu da eksi denemez Çünkü bu fiyata ancak bu kadar performans verir ekran gerçek panel hızı 50 hertz olduğu için Çok üst düzey televizyonlardaki akıcılık yok ama izlerken rahatsız edecek düzeyde değil gayet güzel menü gayet hızlı çalışıyor wifi ise gayet güzel filmler arasında klasörleri arasındaki geçişler gayet hızlı Bence tatminkar bir televizyon 2000 TL'ye parasının hakkını fazlasıyla veren bir Televizyon burada bu televizyonu bize tavsiye eden Ado hocama da teşekkürlerimi sunuyorum herkes Güle güle kullansın

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
arkadaşlar alt yazı türkçe karakter sorununu nasıl çözerim...hdd den altyzılı bi film açtım yazı lar küçük ve türkçe karakterler yok...@ado Deimos Deimos

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
catres catres altyazı için 2 site var ikisinide denedim..bilgisyarda bu sorun olmuyor..tv ayarları ile ilgili diye düşünüyorum..

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
catres catres altyazı için 2 site var ikisinide denedim..bilgisyarda bu sorun olmuyor..tv ayarları ile ilgili diye düşünüyorum..
O zaman dedıgın gıbı ayarlarında da olabılır.
Ben netfilx te dizi izliyorum her hangi bir sorun yok. Telefondan YouTube girip alt yazılı bir film açıp denermisin. Yani tvye yansıtıp. Tvden izle

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
arkadaşlar alt yazı türkçe karakter sorununu nasıl çözerim...hdd den altyzılı bi film açtım yazı lar küçük ve türkçe karakterler yok...@ado Deimos Deimos
filmi açınca menüye bas, ayarlara gir ordan altyazı dilini turkce yap düzelecek, bende de ilk zaman öyleydi Türkçe karakterleri göstermiyor ingilizce olduğu için ilk açılışta dediğimi yaptığınız zaman düzelecek

Geri
Üst Alt