JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam izmirdeyim ben buyrun gelin Pro da mevcut. Çay sınırsız

Sizin güzel gönlünüz yeter azizim çok teşekkür ederim.
Karşıyakalıyım ben ama görev nedeniyle 2004 de bir çıktım halen kıyı egede dolanıp duruyorum, Annem, Kardeşim, 2 oğlum halen Karşıyakada yaşıyor, Sık gidip geliyorum, nasip olursa bir gelişimde uğrar çayınızı içerim :ok

I Çevrimdışı

i_eker

Yeni Üye
29 May 2018
17
56
Ben beğeneceğinize eminim, Yine de uyarayım 10.000TL lik tv performansı beklemeyin sonra hayal kırıklığına uğrarsınız :kiskis
Fazla bir beklentim yok sevgili Ado, sadece görüntü güzel olsun, renkler doğal olsun, internette film , video izleyebileyim, ps3 oynayabileyim o kadar :) İlgin için teşekkür ederim.
Dahili uydu alıcısı yeterli diyorsunuz teknoloji konusunda çok yetersizim bir sorum daha olacak bu dahili uydu alıcısı ile tv arasında bağlantı kurmak için ayrıyeten bir hdmi kablo ile bağlantı yapmam gerekiyor mu yoksa kendi kendine mi bağlantı yapıyor?

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Fazla bir beklentim yok sevgili Ado, sadece görüntü güzel olsun, renkler doğal olsun, internette film , video izleyebileyim, ps3 oynayabileyim o kadar :) İlgin için teşekkür ederim.
Dahili uydu alıcısı yeterli diyorsunuz teknoloji konusunda çok yetersizim bir sorum daha olacak bu dahili uydu alıcısı ile tv arasında bağlantı kurmak için ayrıyeten bir hdmi kablo ile bağlantı yapmam gerekiyor mu yoksa kendi kendine mi bağlantı yapıyor?
Arkadaşım Uydu Kablosunu TV arkasına takmanız yeterlidir, ayarları yapıp seyredin, başka hiçbir kablo takmaya gerek yok :ok

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
49UJ630
49R7020

İncelermisiniz rica etsem. :ok
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Lg 49uj630 gerçekten süpermiş fakat fiyat en ucuz 2600 lira.ne kadar kampanya falanda yakalamaya çalışsam 100-200 daha ucuza mal olur ki malesef benim bütçemin hayli üstü oluyor.Regal 49r7020 ise 2150 lira civarı, kart-internet kampanyalarıyla 1900-2000 lira gibi bir fiyata getirebilirm diye düşünüyorum ki bu da benim bütçemin en üst limiti oluyor.eğer futbol maçları gibi hareketli sahnelerde yeterli olacağını düşünüyorsanız bu tv için aportta olayım hocam.kampanya falan gördüğüm anda almaya çalışayım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Yok azizim Çanaktan gelen kabloyu TV ye takıp, tv nin fişini prize takmanız yeterli :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Lg 49uj630 gerçekten süpermiş fakat fiyat en ucuz 2600 lira.ne kadar kampanya falanda yakalamaya çalışsam 100-200 daha ucuza mal olur ki malesef benim bütçemin hayli üstü oluyor.Regal 49r7020 ise 2150 lira civarı, kart-internet kampanyalarıyla 1900-2000 lira gibi bir fiyata getirebilirm diye düşünüyorum ki bu da benim bütçemin en üst limiti oluyor.eğer futbol maçları gibi hareketli sahnelerde yeterli olacağını düşünüyorsanız bu tv için aportta olayım hocam.kampanya falan gördüğüm anda almaya çalışayım.

Ekran boyutunu küçültsek? :alala

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Azizim dün gece baktım kafama uygun bir şey bulamadım. Bu sabah, dünden kendime aldığım notlar ile sistemden bir kaç ürün daha baktım, Ya bütçe yüksek ürün yetersiz kalıyor, ya ürün güzel bütçe yetersiz kalıyor :kiskis

IPS panelli ürün arıyorum ama ya HDR eksik kalıyor ya smr değeri düşük kalıyor. Sizin aceleniz de yoktu nasılsa, bir kaç gün daha bekleseniz bir şey olmaz değil mi? :ok
Çok teşekkür ediyorum ustam. Sizi takip ediyor olucam..

N Çevrimdışı

naftalin34 

Aktif Üye
7 Şub 2018
213
53
bu tv yi kötüleyenleri anlayamıyorum..görüntüsü gerçekten güzel..normalde tv box kullanıyorum smartla işim yok...akşam bi bakayım tv nin netflix nasıl diye..gerçekten süper ne youtube da ne netflix te hiç sıkıntı yaşamadım..üstelik AKK ye rağmen..8mb ye düştü hattım...takılmadan izledim..kendi göz zevkinize göre ayarladığınız zaman bu ürün f/p dir...@ado üstada tekrar teşekkürler...

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
nfrIh.jpg

2 saattir YouTube deyim. Şükür hiçbir takılma donma kararma olmadı. Akşamda netflix te film izledim ( 1 aylık deneme sürecim var :clap)
Hayatta insanın iyilileri olur ya. Bu tv de iyikilerimden oldu :gul:yeah

Geri
Üst Alt