Eyvallah kardeşimuyduya ne gerek var. tak kabloyu tv nin arkasına bak keyfine![]()

Eyvallah kardeşimuyduya ne gerek var. tak kabloyu tv nin arkasına bak keyfine![]()
Ben beğeneceğinize eminim, Yine de uyarayım 10.000TL lik tv performansı beklemeyin sonra hayal kırıklığına uğrarsınızTeşekkür ederimHeyecanla bekliyorum bir an önce tv mi görebilmek için
![]()
Fazla bir beklentim yok sevgili Ado, sadece görüntü güzel olsun, renkler doğal olsun, internette film , video izleyebileyim, ps3 oynayabileyim o kadarBen beğeneceğinize eminim, Yine de uyarayım 10.000TL lik tv performansı beklemeyin sonra hayal kırıklığına uğrarsınız![]()
Arkadaşım Uydu Kablosunu TV arkasına takmanız yeterlidir, ayarları yapıp seyredin, başka hiçbir kablo takmaya gerek yokFazla bir beklentim yok sevgili Ado, sadece görüntü güzel olsun, renkler doğal olsun, internette film , video izleyebileyim, ps3 oynayabileyim o kadarİlgin için teşekkür ederim.
Dahili uydu alıcısı yeterli diyorsunuz teknoloji konusunda çok yetersizim bir sorum daha olacak bu dahili uydu alıcısı ile tv arasında bağlantı kurmak için ayrıyeten bir hdmi kablo ile bağlantı yapmam gerekiyor mu yoksa kendi kendine mi bağlantı yapıyor?
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Lg 49uj630 gerçekten süpermiş fakat fiyat en ucuz 2600 lira.ne kadar kampanya falanda yakalamaya çalışsam 100-200 daha ucuza mal olur ki malesef benim bütçemin hayli üstü oluyor.Regal 49r7020 ise 2150 lira civarı, kart-internet kampanyalarıyla 1900-2000 lira gibi bir fiyata getirebilirm diye düşünüyorum ki bu da benim bütçemin en üst limiti oluyor.eğer futbol maçları gibi hareketli sahnelerde yeterli olacağını düşünüyorsanız bu tv için aportta olayım hocam.kampanya falan gördüğüm anda almaya çalışayım.49UJ630
49R7020
İncelermisiniz rica etsem.![]()
Yok azizim Çanaktan gelen kabloyu TV ye takıp, tv nin fişini prize takmanız yeterliFazla bir beklentim yok sevgili Ado, sadece görüntü güzel olsun, renkler doğal olsun, internette film , video izleyebileyim, ps3 oynayabileyim o kadarİlgin için teşekkür ederim.
Dahili uydu alıcısı yeterli diyorsunuz teknoloji konusunda çok yetersizim bir sorum daha olacak bu dahili uydu alıcısı ile tv arasında bağlantı kurmak için ayrıyeten bir hdmi kablo ile bağlantı yapmam gerekiyor mu yoksa kendi kendine mi bağlantı yapıyor?
Teşekkür ederimArkadaşım Uydu Kablosunu TV arkasına takmanız yeterlidir, ayarları yapıp seyredin, başka hiçbir kablo takmaya gerek yok![]()
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Lg 49uj630 gerçekten süpermiş fakat fiyat en ucuz 2600 lira.ne kadar kampanya falanda yakalamaya çalışsam 100-200 daha ucuza mal olur ki malesef benim bütçemin hayli üstü oluyor.Regal 49r7020 ise 2150 lira civarı, kart-internet kampanyalarıyla 1900-2000 lira gibi bir fiyata getirebilirm diye düşünüyorum ki bu da benim bütçemin en üst limiti oluyor.eğer futbol maçları gibi hareketli sahnelerde yeterli olacağını düşünüyorsanız bu tv için aportta olayım hocam.kampanya falan gördüğüm anda almaya çalışayım.
Teşekkür ederimYok azizim Çanaktan gelen kabloyu TV ye takıp, tv nin fişini prize takmanız yeterli![]()
sanırım küçültürsek 43 civarı falan olacak salona biraz küçük gelir.biraz daha büyük olup görüntüden taviz vermek gerekecek sanırım.Ekran boyutunu küçültsek?![]()
Çok teşekkür ediyorum ustam. Sizi takip ediyor olucam..Azizim dün gece baktım kafama uygun bir şey bulamadım. Bu sabah, dünden kendime aldığım notlar ile sistemden bir kaç ürün daha baktım, Ya bütçe yüksek ürün yetersiz kalıyor, ya ürün güzel bütçe yetersiz kalıyor
IPS panelli ürün arıyorum ama ya HDR eksik kalıyor ya smr değeri düşük kalıyor. Sizin aceleniz de yoktu nasılsa, bir kaç gün daha bekleseniz bir şey olmaz değil mi?![]()
sanırım küçültürsek 43 civarı falan olacak salona biraz küçük gelir.biraz daha büyük olup görüntüden taviz vermek gerekecek sanırım.