JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

I Çevrimdışı

i_eker

Yeni Üye
29 May 2018
17
56
Merhabalar sevgili arkadaşlar
Ürünü yazlık için aldım.Tv kurulumu vestel tarafından yapıldı fakat orada olmadığım için görüntü kalitesi nasıl bilemiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu tv için harici bir 4k uydu receiver almak gerekiyor mu yoksa dahili alıcı yeterli mi ? Teşekkür ederim.

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Ürünü yazlık için aldım.Tv kurulumu vestel tarafından yapıldı fakat orada olmadığım için görüntü kalitesi nasıl bilemiyorum. Sizlere bir sorum olacak, bu tv için harici bir 4k uydu receiver almak gerekiyor mu yoksa dahili alıcı yeterli mi ? Teşekkür ederim.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.
Dahili 4K uydu alıcısı mevcuttur ve yeterlidir :ok

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Ürününüz hayırlıolsun kardeşim;
Beni bilenler bilir, Bilmediğim konuda ahkam kesmem, sizin konuda yorum yapabilmem için PS4 ile test etmem lazım ki bunu henüz uygulamadım. Ya PS4 haftalık kiralayıp kontrol etmem lazım ya da yeni bir PS4 almam lazım. İlk frsatta denemeye çalışırım :ok
Ado hocam izmirdeyim ben buyrun gelin Pro da mevcut. Çay sınırsız

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Arkadaşlar öncelikle selam. Ürün hayatımda gördüğüm en kötü televizyondur kesinlikle. HD kanalları açıyorum, yahu pikseller sayılıyor şaka gibi benim eski LG iyiydi bundan. Bakmadan kesinlikle almayın milletin gazına gelmeyin WiFi varmış da, şuymuş da bilmem ne. Ben bir televizyondan en çok görüntü kalitesi beklerim, bu JVC denilen şeyde bu hiç yok . Bilgisayarımın monitörü HD , JVC den daha net ya. Bu kadar olamaz rezillik iade edeceğim hemen.
Arkadaşlar öncelikle selam. Ürün hayatımda gördüğüm en kötü televizyondur kesinlikle. HD kanalları açıyorum, yahu pikseller sayılıyor şaka gibi benim eski LG iyiydi bundan. Bakmadan kesinlikle almayın milletin gazına gelmeyin WiFi varmış da, şuymuş da bilmem ne. Ben bir televizyondan en çok görüntü kalitesi beklerim, bu JVC denilen şeyde bu hiç yok . Bilgisayarımın monitörü HD , JVC den daha net ya. Bu kadar olamaz rezillik iade edeceğim hemen.
Aç youtube dan 4k film. Gir netflix e hdr film izle. 5 cm geriden bak televizyona piksel sayılıyormu? Brn sayamadım. Görüşünüze saygı duyuyorum ama istediğiniz görüntüyü size sadece FHD yada HD 42 '' bir tv verebilir

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
uyduya ne gerek var. tak kabloyu tv nin arkasına bak keyfine :mutlu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Dahili alıcısı yeterli kardeşim :ok

Geri
Üst Alt