JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
sanırım küçültürsek 43 civarı falan olacak salona biraz küçük gelir.biraz daha büyük olup görüntüden taviz vermek gerekecek sanırım.

Hmmm özelliklerden feragat edip görüntüye de odaklanabiliriz. 6300 ve/veya 8800 gibi bir model bakabilirim mesela. Bir inceleyeyim bakayım. (İster istemez yerli sınıflara bakıyorum bütçeye uydurabilmek için)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
nfrIh.jpg

2 saattir YouTube deyim. Şükür hiçbir takılma donma kararma olmadı. Akşamda netflix te film izledim ( 1 aylık deneme sürecim var :clap)
Hayatta insanın iyilileri olur ya. Bu tv de iyikilerimden oldu :gul:yeah
Rabbim hayatınızın her seçimini böyle İYİ kılsın kardeşim :ok

Benerivo Çevrimdışı

Benerivo 

Aktif Üye
20 May 2018
201
42
Konu dışı ama şimdi kullanıcı adı aklıma gelmeyen bir üye arkadaş sound bar için haber verip aklıma sokmuştu dün gezinirken Teknosa da teşhir ürünü Samsung hk-430 buldum ₺369’a performansına bayılıp aldım aradığım fiyatlardı zaten umarım JVC ( kurduğum zaman ) Bluetooth’ta sorun çıkarmaz. Çıkarırsa da optik kablodan devam ederim Artık.

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Yukarıdaki bir cümleye takıldım, Kafam karıştı:alala zannedersem siz cihazı kredi kartı ile aldınız ve iade edeceksiniz. o halde iade işlemi de size bim tarafından aynı şekilde kredi kartına yapılacaktır. Yani siz ile BİM arasındaki iade işlemi tamamlandıktan sonra, müşteri BİM'den ister nakit ister kredi kartı ile alır tv yi o ayrı konu. Tv yi alacak müşteri size neden trink nakit versin ki , .:hmm

Kafanıza takılacak bir durum yok, ben sadece alternatifleri belirttim. Ben iade edeceğim paramı alacağım derdinde değilim, BİM zaten kredi kartıma iade yapabilir yada peşin nakit iade yapabilir. Benim maksatım illa atmak değil, alacak olan var ise bende atıl duracağına diye başladım söze, aslında ben bir nevi olmayan ürünü bizim bu forumumuzdan biri ister alır diye öneri sundum. Satılsada satılmasada önemli değil. Hatta ben daha sonra bakalım dolar kur vs sebeblerden belkide çok daha maliyetli alacağım.

Kafa zaten karışık :P

Satmak niyetim yok , iade etmek niyatim yok. İDİ ama madem bulamayan var kenarda duracak bir nevi uzun çeyizlik .

Aslında normalde ben paramı trink nakit alırım bu tür satışlarda ... AMA hazır BİM 'e iade edersem alacak sahışta yanımda ise ona işte alternatiflerini hatırlattım sadece deyip kestirip atayım kafa karıluklıklarına mahal vermişim benim kendi kafa karılıklıklarımdan dolayı ötürü :P

SürçüLisan ettiysek affola ...

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Değişim talebim vardı ve şu anda onaylanmış. Değişim cihazı olarak bundan önce bimde satılan 49 inçlik JVC modelini önerdiler. Adem Helvacı Ado hocam ne diyorsunuz. İPS istiyordum ama sonuçta bu cihaz bizimkinden 100 TL daha ucuzdu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Değişim talebim vardı ve şu anda onaylanmış. Değişim cihazı olarak bundan önce bimde satılan 49 inçlik JVC modelini önerdiler. Adem Helvacı Ado hocam ne diyorsunuz. İPS istiyordum ama sonuçta bu cihaz bizimkinden 100 TL daha ucuzdu
Daha küçüğünü neden kabul edelim ki anlayamadım :alala
VESTEL böyle şeylerin hesabını yapmaz normalde, 50'' yerine 49'' önermesi normal değil benim düşünceme göre.. Hayır yani 1'' küçük olur ama X sebebiyle avantajlıdır onu anlarım.

Bunu anlayamadım, ben kabul etmezdim ama siz bilirsiniz. (Benim gözümden kaçan bir şey mi var acaba :alala)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Konu dışı ama şimdi kullanıcı adı aklıma gelmeyen bir üye arkadaş sound bar için haber verip aklıma sokmuştu dün gezinirken Teknosa da teşhir ürünü Samsung hk-430 buldum ₺369’a performansına bayılıp aldım aradığım fiyatlardı zaten umarım JVC ( kurduğum zaman ) Bluetooth’ta sorun çıkarmaz. Çıkarırsa da optik kablodan devam ederim Artık.
BT ile bağlantı sağlayabiliyorsa bilgi verebilrimisin rica etsem kardeşim :ok

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Hmmm özelliklerden feragat edip görüntüye de odaklanabiliriz. 6300 ve/veya 8800 gibi bir model bakabilirim mesela. Bir inceleyeyim bakayım. (İster istemez yerli sınıflara bakıyorum bütçeye uydurabilmek için)
sanada zahmet veriyoruz kardeşim sağolasın.

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Daha küçüğünü neden kabul edelim ki anlayamadım :alala
VESTEL böyle şeylerin hesabını yapmaz normalde, 50'' yerine 49'' önermesi normal değil benim düşünceme göre.. Hayır yani 1'' küçük olur ama X sebebiyle avantajlıdır onu anlarım.

Bunu anlayamadım, ben kabul etmezdim ama siz bilirsiniz. (Benim gözümden kaçan bir şey mi var acaba :alala)
Bilemiyorum ki bende anlamadım diğer değişim olan arkadaşlara 50-55 inç vestel teklif etmişler bana daha küçük ekranlı tv önerdiler. Bu modelde istediğim ve bulamadığım bir modeldi ama hem ucuz hem küçük. Bilmiyorum napayım. Tekrar arıyacaklarmış

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Adem Helvacı Ado Hocam Jvc nin 49ma770 modeline baktım. 400 dolar fiyatı Amazon.com da ücretsiz kargo. 120hz gerçek yenileme hızından bahsediyor. Bizim aldığımız tv de böyle şansımız olabilir mi? 50 hz mi yoksa gerçek.

Bu arada sabah size heyecan yapıp mesaj attığım için tekrar özür dilerim. (

Geri
Üst Alt