Alper59
Yeni Üye
- 29 May 2018
- 22
- 31
NaciZhane benım ayarlarım. Kendıne göre kurcalayabılırsın. Ben bu ayarlarda iyi görüntü aldım. Ha surumude 7.0 yaptım
Teşekkür ederim yorumunuz için
NaciZhane benım ayarlarım. Kendıne göre kurcalayabılırsın. Ben bu ayarlarda iyi görüntü aldım. Ha surumude 7.0 yaptım
benim ayarlarda böyleHayırlı akşamlar cümleten, jvc 50 inç kullanan abilerim kardeşlerim sizce en iyi görüntü ayarını nasıl yapmalıyım en iyi demek doğru olmaz da göze hoş gelecek şekilde
Benimde hemen hemen böyle ama hd kanallar bulanık gösteriyorEkli dosyayı görüntüle 1484 benim ayarlarda böyle
Selam, sizden bir isteğim olabilir mi?
TRT 4K da iken Menü/Kurulum/Manuel Kanal Arama ya gelip ekran görüntüsünü atabilirmisiniz. Sinyal değerlerinin olduğu ekranTeşekkürler
Evet burasıydı![]()
Burasıdır umarım![]()
İlginç.Evet burasıydıteşekkür ederim, bende nedense sendeki gibi % lerin karşısındaki rakamlar çıkmıyor. Onu merak etmiştim. Eline sağlık.
Ado Abi
MB120 de 2.45.70 de % işaretleri var rakamlar çıkmıyor, 2.40.60 a düştüm bunda da hem rakamlar hem % yazıları yok
Sebebi hakkında bir fikrin var mı?
Tkgs guncelle trt4k 101.sirada cikarArkadaşlar JVC 50" BİM tv den uydudan TRT4K yayınını alamıyorum yardım edebilecek biri varmı aranızda? diğer bütün kanallar ulusal kanallar gösteriyor trt nin bütün hd kanalları gösteriyor hiçbirinde sorun yok ama TRT4K sinyal %0 bu bana mantıksız geliyor hepsi sinyali alıyorken 4k yayının "0" olması tuhaf değilmi? yakında Dünya kupası maçları başlayacak sırf büyüzdenTRT UHD seyredebilmek için aldım bu tv yi, uydu alıcısında bir sorunmu var acaba ne yapmam gerekiyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum,