JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Hayırlı akşamlar cümleten, jvc 50 inç kullanan abilerim kardeşlerim sizce en iyi görüntü ayarını nasıl yapmalıyım en iyi demek doğru olmaz da göze hoş gelecek şekilde
NaciZhane benım ayarlarım. Kendıne göre kurcalayabılırsın. Ben bu ayarlarda iyi görüntü aldım. Ha surumude 7.0 yaptım

39d4737e-ddec-4481-a705-50bcc11785da-jpeg.jpg

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
Ben genelde haber kanallarına bakıyorum. Bu ayarlarla cnn-ntv-haberturk-24tv ve haber kanallarında görüntü süper. Birde tv nin tam karşısındayım))

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
n4tTG.jpg

Burasıdır umarım :)
Evet burasıydı :ok teşekkür ederim, bende nedense sendeki gibi % lerin karşısındaki rakamlar çıkmıyor. Onu merak etmiştim. Eline sağlık.

Adem Helvacı Ado Abi
MB120 de 2.45.70 de % işaretleri var rakamlar çıkmıyor, 2.40.60 a düştüm bunda da hem rakamlar hem % yazıları yok :alala
Sebebi hakkında bir fikrin var mı?

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Evet burasıydı :ok teşekkür ederim, bende nedense sendeki gibi % lerin karşısındaki rakamlar çıkmıyor. Onu merak etmiştim. Eline sağlık.

Adem Helvacı Ado Abi
MB120 de 2.45.70 de % işaretleri var rakamlar çıkmıyor, 2.40.60 a düştüm bunda da hem rakamlar hem % yazıları yok :alala
Sebebi hakkında bir fikrin var mı?
İlginç. :saskin:saskin

A Çevrimdışı

asa155

Yeni Üye
22 May 2018
4
34
aldım kullanıyorum öncelikle 4 k görüntüyü kablosuz aktaramıyrsunuz en fazla 1080 p onu yanısısra 4 k yı hisstetiriyor oldukça hızlı kanal geçişleri var kanallardan internete geçtiğimde biraz duraksama yaşatıyor ama bir problem yaşatmadı şimdilik

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
Arkadaşlar JVC 50" BİM tv den uydudan TRT4K yayınını alamıyorum yardım edebilecek biri varmı aranızda? diğer bütün kanallar ulusal kanallar gösteriyor trt nin bütün hd kanalları gösteriyor hiçbirinde sorun yok ama TRT4K sinyal %0 bu bana mantıksız geliyor hepsi sinyali alıyorken 4k yayının "0" olması tuhaf değilmi? yakında Dünya kupası maçları başlayacak sırf büyüzdenTRT UHD seyredebilmek için aldım bu tv yi, uydu alıcısında bir sorunmu var acaba ne yapmam gerekiyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum,

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Arkadaşlar JVC 50" BİM tv den uydudan TRT4K yayınını alamıyorum yardım edebilecek biri varmı aranızda? diğer bütün kanallar ulusal kanallar gösteriyor trt nin bütün hd kanalları gösteriyor hiçbirinde sorun yok ama TRT4K sinyal %0 bu bana mantıksız geliyor hepsi sinyali alıyorken 4k yayının "0" olması tuhaf değilmi? yakında Dünya kupası maçları başlayacak sırf büyüzdenTRT UHD seyredebilmek için aldım bu tv yi, uydu alıcısında bir sorunmu var acaba ne yapmam gerekiyor yardım ve önerilerinizi bekliyorum,
Tkgs guncelle trt4k 101.sirada cikar

Geri
Üst Alt