JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
İlgi ve alakanız için ben teşekkür edeirm azizim ne demek, burada ana amacımız kendimize en uygun ürünü bulabilmek, hatır gönül için yıllarca aynı tv ye bakılmaz sevmeden :ok

Bütçeyi biraz zorlama imkanın olur mu? 55UJ730 önermek istiyorum ama bana göre gereksiz yüksek bir bedel, Eğer ''beni zorlar'' derseniz LG panel ile üretilmiş ürün arayacağım sizin için :ok
Hocam 55UJ730 bununla ilgili fiyat bilgisi bulamadım . Dediğim gibi 2500-2800 arası bütcem. Benim için özellikle bir model bakıcam demeniz cok hoşuma gitti. Merakla sizden gelecek tavsiyeyi bekliyorum.

elcapitano Çevrimdışı

elcapitano

Aktif Üye
18 May 2018
201
33
Hah işte eğer öyle ise size IPS panelli ama smr değeri 1000hz den mümkünse daha yüksek bir tv bakmam lazım zira IPS in getirdiği tepkime dezavantajını yazılımsal varyasyonlar ile kapatmaya çalışmalıyız :ok

Tabi bir de bütçe sorunumuz var :alala

Tn panel tv tavsiyeniz var mı hocam?

M Çevrimdışı

Msuris

Yeni Üye
23 May 2018
24
30
Adem Helvacı Ado hocam, Vestel’e yazılım konusunu ilettiğinizi yazmışsınız, acaba geri dönüşleri ne oldu size sorunlari halleden stabil bir yazılım gelecek mi? Gelecekse ne kadar sürer sizin tahmininizce?

A Çevrimdışı

Ali_CSR

Yeni Üye
31 May 2018
1
38
Hocam TV nin yanında bimin verdiği LG sk1 soundbar ı aldım fakat bluetooth bi türlü görmüyor lg yi telefonum görüyor sıkıntı yok tv ye başka bluetooth hoparlorde bağlayabiliyorum ama ses 1 saniye gecikmeli geliyor fakat lg yi hiç bir şekilde gördüremedim sadece kablo ile çalıyor bunun nedeni ne olabilir? TV nin bluetıooth versiyonunu hiçbir yerde bulamadığım için fikir yürütemedim

GoGoBaBa Çevrimdışı

GoGoBaBa

Yeni Üye
25 May 2018
29
55
Bazı arkadaşlar bu televizyonu bim de yok diye alternatif bakıuoruz diye yazmışlar, ben gittim sordum İstanbul Kadıköy Acıbadem'de ve civardaki 5 BİM mağazasında yok kalmamış maalesef. Gelecek mi dedim sanmam dendi genelde.

Şimdi bende en az 5 ay kenarda duracak bu model TV var, Acıbadem caddesi üzerindeki YapıKredi Acıbadem şubesi tam karşsındaki şengüller Türkcell bayi yanındaki apartman altındaki yeni BİM mağazasından almıştım.

Hani eğer illa bu TV alacağım bütcemde bumna uygun derseniz sevabına hayrına beraber buluşuruz ben iade ederim kapalı kutusunda Checked yazan kontrol bantı vs sökülmemiş mağazada satışta olduğu gibi , alan arkadaşta hemen kapar. Artık dünya kupasına yetiştirir.

Kullanılmamış açılmamış ambalajında alındığı gibi duruyor , isteyen olur ise bir şekilde buluşur çözeriz. Para vs olayında ya trink nakit vereceksiniz bana ? ki ben onun yerine BİM'e iade edeyim yanyana gidelim alıcısı ordan nasıl ister ise alsın peşin, kredikartı tekçekim veya peşine 6 taksit. Gerçi ben aldığımda hesap kesim tarihiydi BİM ilk taksidi çekti, 1 gün sonra 2.taksitte o aya dahil olmuş oldu yani :) ama sonuçta artık iade alınca hallederim.

Neyse baktım bende boşuna duracak açılmadan ki 6 ay sonra açılacağıda mechul de, süresi bitmeden artık kullanılmasada kurdurum isteyecek ve gene kutuya kaldıracaktım. Uzun bir çeyizlik diye düşünün işte.

Neyse 1- kişinin isteği arzusu var idi, en azından bu forumdan birilerinin işi görülsün.

@gurel,
@gurel ve diğer istanbuldan almak niyetinde olanlara dır önerim.

B Çevrimdışı

Bozbıyık

Yeni Üye
29 May 2018
12
23
ado hocam bazı koyu tonları kalitesiz gösteriyor. Sence normal mi

screenshot_20180531-203007-png.png

screenshot_20180531-203941-png.png

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
TV üzerinden hız testi yaparmsıınız rica etsem (kendi hız testi var biliyorsunuz)
Eğer hız testi 5mbps üzerinde çıkarsa iade için işlem başlatabilirsiniz :ok
Adem Helvacı Ado, hocam ikinci defa tv yi ful yazılım ile formatladıktan sonra son yazılımı yükledim. Maalesef tv bugün yine youtube videolarını oynatmamaya başladı.Yükleniyor yazısından sonra ekran kararıyor ve tv kasıyor.İnternet hız testi sonucu internet hızı 20 mbps.Sanırım bu yazılıma rağmen youtube sorunu devam ediyor. TV'yi aldığım Bim şubesi ile görüştüm yeni bir cihaz ile değiştirmek istediğimi söyledim. Yeni bir cihaz bulabilirsem değişim yapacağım. Yoksa cihazı üzülerek iade etmeyi düşünüyorum. Bu TV'yi iade edersem üzerine bir miktar daha para ekleyip başka bir tv almayı istiyorum.Futbol maçları ve Hdd den film izleyebileceğim va panel başka bir tv önerisinde bulunmanızı rica ediyorum. Bu arada mb130e anakartlı vestellerle ilgili bir gelişme yok mu hâlâ?

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

machoke

Yeni Üye
26 May 2018
21
55
Bu ülkenin temel sorunlarından biridir, insanı verdiği hizmete, ettiği yardıma pişman etmek. Yıllarını söğüt gölgesinde, yaralı parmağa bile işemeden geçirir ama herkesi, herşey eleştirme hakkını kendinde bulur. Bu tip forum sitelerinin temeli, bilgi paylaşımı ve tavsiyeye dayanır. Forumda konusunun uzmanı birisi bir ürünü açıklar tavsiye eder, sizde gidersiniz en kara cahil bile olsanız google amcaya SMR nedir, 4k, smart, wifi, Bluetooth, ips, panel vs, yazarsınız temel bir bilginiz olur ve bunun üzerinede ürün araştırması yaparak, emsalleri ile kıyaslıyarak ürüne para verip vermeme konusunda karar verirsiniz. Ortalama zeka bunu gerektirir. Yani kimse kimseye zorla ürün aldırmıyor. Beğenmesende gider geri verirsin, ülke düzeyinde on binlerce satılan ve genelde sorun sonrası forumlarda sorunlu ürünlerin tartışıldığı aşikarken, sanki bu ürünün hepsi sorunlu ve problemli imajı yapılması vestele haksızlık değilmi. Bu arkadaşlar ne güzel belirtiyor, gaza geldik aldık iade ettik, sebep olarak beğenmediğimi belirttik. Ne güzel daha ne olsun mazeretsiz geri vermişsin.
Ülke insanı ne yazıkki böyledir, 3 kuruşa ürün alır, en üst seviyede performans bekler ve sonrasında acımasızca eleştirir.
Eleştiri yapanlar ise vestelde yüksek mühendis gibi gözükür ama, yok yandan gözükmüyor, görüntü çamur gibi , kumandayı tavana tuttum sinyal gitmedi, 4k iyi ama tr de yok (ozaman niye 4k aldın :) vsvs. gibi çözüm odaklı olmayan, sorunun ne olduğunu da belirletici beyanlarda bulunmaz. Gerçekte de Çok parası olan zaten sabahın köründe bimde sıraya girerek bu tv.yi almaz yani hem kel hemde fodul olunmaz.
Bu yüzden kimsenin moralini bozmamak lazım, elimizde 3-5 bilgi adam kaldı onlarıda küstürmemek lazım, sonra çağrı merkezlerin telefonlarının uçlarında küçücük bir bilgi için saatlerce beklersiniz. Teknolojiye uzak değiliz, farklı uzmanlık alanlarımız var buna rağmen bu tv ile ilgili normal yollardan 6 aya öğreneceğim bilgiyi 1 haftada burdan öğrendik.Bazı yazılanlara kayıtsız kalmak istemedim teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam TV nin yanında bimin verdiği LG sk1 soundbar ı aldım fakat bluetooth bi türlü görmüyor lg yi telefonum görüyor sıkıntı yok tv ye başka bluetooth hoparlorde bağlayabiliyorum ama ses 1 saniye gecikmeli geliyor fakat lg yi hiç bir şekilde gördüremedim sadece kablo ile çalıyor bunun nedeni ne olabilir? TV nin bluetıooth versiyonunu hiçbir yerde bulamadığım için fikir yürütemedim
O bt yi satarken söylemiyorlar lakin SK1 sadece 8 model ile uyumlu ve sizin tv o listede değil maalesef.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bu ülkenin temel sorunlarından biridir, insanı verdiği hizmete, ettiği yardıma pişman etmek. Yıllarını söğüt gölgesinde, yaralı parmağa bile işemeden geçirir ama herkesi, herşey eleştirme hakkını kendinde bulur. Bu tip forum sitelerinin temeli, bilgi paylaşımı ve tavsiyeye dayanır. Forumda konusunun uzmanı birisi bir ürünü açıklar tavsiye eder, sizde gidersiniz en kara cahil bile olsanız google amcaya SMR nedir, 4k, smart, wifi, Bluetooth, ips, panel vs, yazarsınız temel bir bilginiz olur ve bunun üzerinede ürün araştırması yaparak, emsalleri ile kıyaslıyarak ürüne para verip vermeme konusunda karar verirsiniz. Ortalama zeka bunu gerektirir. Yani kimse kimseye zorla ürün aldırmıyor. Beğenmesende gider geri verirsin, ülke düzeyinde on binlerce satılan ve genelde sorun sonrası forumlarda sorunlu ürünlerin tartışıldığı aşikarken, sanki bu ürünün hepsi sorunlu ve problemli imajı yapılması vestele haksızlık değilmi. Bu arkadaşlar ne güzel belirtiyor, gaza geldik aldık iade ettik, sebep olarak beğenmediğimi belirttik. Ne güzel daha ne olsun mazeretsiz geri vermişsin.
Ülke insanı ne yazıkki böyledir, 3 kuruşa ürün alır, en üst seviyede performans bekler ve sonrasında acımasızca eleştirir.
Eleştiri yapanlar ise vestelde yüksek mühendis gibi gözükür ama, yok yandan gözükmüyor, görüntü çamur gibi , kumandayı tavana tuttum sinyal gitmedi, 4k iyi ama tr de yok (ozaman niye 4k aldın :) vsvs. gibi çözüm odaklı olmayan, sorunun ne olduğunu da belirletici beyanlarda bulunmaz. Gerçekte de Çok parası olan zaten sabahın köründe bimde sıraya girerek bu tv.yi almaz yani hem kel hemde fodul olunmaz.
Bu yüzden kimsenin moralini bozmamak lazım, elimizde 3-5 bilgi adam kaldı onlarıda küstürmemek lazım, sonra çağrı merkezlerin telefonlarının uçlarında küçücük bir bilgi için saatlerce beklersiniz. Teknolojiye uzak değiliz, farklı uzmanlık alanlarımız var buna rağmen bu tv ile ilgili normal yollardan 6 aya öğreneceğim bilgiyi 1 haftada burdan öğrendik.Bazı yazılanlara kayıtsız kalmak istemedim teşekkür ederim.
Azizim amaç birileri birilerini pohpohlasın değil elbette, lakin bir insanı bir iş yaptığına da pişman etmemek lazım. Ben şu bilgileri şuraya paylaşabilmek, çıkar çıkmaz yazılımları aylarca beklemenize gerek kalmadan ilk size ulaştırmak, sahada gördüğümüz sorunları direkt merkeze iletebilecek bir kanalı açmayı bırakın açık tutabilmek adına kimleri ikna etmek için ne taklalar atıyorum ben bilirim.

Bunun karşılığında Bu kadar basit olmamalı bazı şeyler, defalarca yazdım tekrar yazıyorum. Tabii ki eleştirin ancak lütfen mesnetsiz iddialar olmasın.

Size duyarlılığınızdan ötürü teşekkür ederken, arkadaşlarımın da beni yanlış anlamamasını rica ederim, hep yazdık yine yazayım, bize bir teşekkürünüz yeter başka bir beklentimiz de çıkarım da yok bu işten.

Bir gün yaptığım Bu işten bir kazancım olursa Allah şahittir ki bunu seve seve ilk olarak sizlerle paylaşacağım :ok

Geri
Üst Alt