JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum :kiskis
zan altında kalacak birşey yok hocam bilgilerinizi paylaşıyorsunuz bunun için teşekkürler.beğenmeyen zaten aldığı fiyatın altına iade etmiyor ki cebinden bir kuruş çıkmıyor yani.neden bu kadar yaygara yapılıyor onuda anlamadım.
tv'ye gelirsek hocam salona konulacak tv.açı sorunu olacak gibi.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Gurel arkadaşın sorusuna ben de katılmak istiyorum Adem hocam :)
Ps4 Xbox hiç bişey yok.
Laptop ve ya tel bağlayabilirim.
Odada açı problemi yok.
Görüntü de canlılık ve netlik arıyorum. Gözlerim renkli ve hassas o yüzden sıkıntı oluyor.
4K hevesim var :)
Tv'den interneti nadir kullanırım.
Bütçe 1.500,00 - 2.000,00 TL arası.

Güzel kardeşim açık ifade ediyorum ki son 1-2 gündür demoralize durumdayım zira insanoğluyuz ve beklentilerimiz her zaman DAHA DAHA DAHA şeklinde oluyor bu anlamda 1500 ü zaten geçtim de 2000TL bantlarında 4K tv önerdik sonucu kendiniz de okuyorsunuz.

Yani hem pastam dursun hem karnım doysun durumunu denk getiremiyoruz maalesef. O nedenle TV işi hep kişiseldir yani görüntüyü beğendirsen rengi, rengi beğendirsen sesi, sesi neğendirsen bağlantıyı olacak şekilde insanlar bir şekilde bir şeylere mutlaka kulp buluyor. Bu doğrultuda size de tavsiyem beklentileriniz çok yüksek ise bu bütçeyi mutlaka arttırmalısınız :ok

Ben çok araştırdım, zaten sektörün, listelerin, üretimin içerisindeyim yani bu fiyata bu özelliklerde başka tv yok, diğerlerinde bir yerlerden bir eksik mutlaka çıkıyor bu tv ile kıyaslandığında.

Haa derseniz ki ''ben şuradan buradan feragat edeyim ama başka ürün bulalım'' ona da OK.

Ama tüm bu özellikler + 4K + HDR + CMO panelli başka marka ürün derseniz o yok işte :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
zan altında kalacak birşey yok hocam bilgilerinizi paylaşıyorsunuz bunun için teşekkürler.beğenmeyen zaten aldığı fiyatın altına iade etmiyor ki cebinden bir kuruş çıkmıyor yani.neden bu kadar yaygara yapılıyor onuda anlamadım.
tv'ye gelirsek hocam salona konulacak tv.açı sorunu olacak gibi.

Hah işte eğer öyle ise size IPS panelli ama smr değeri 1000hz den mümkünse daha yüksek bir tv bakmam lazım zira IPS in getirdiği tepkime dezavantajını yazılımsal varyasyonlar ile kapatmaya çalışmalıyız :ok

Tabi bir de bütçe sorunumuz var :alala

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Kardeşim VA ve TN paneller IPS panellere nazaran daha fazla açı duyarlıdır, Aşağıdaki tabloyu incelersen ne demek istediğim daha rahat anlaşılır.

Ekli dosyayı görüntüle 1472

Yani bu tablo sana diyor ki en hızlı tepki veren panel TN dir, En iyi Kontrast veren VA dır, En iyi renk algortiması ve geniş açı ise IPS dir vs vs :ok
Anladım :))) bılmedıgımız cok sey var. Öğrencez. Tavsiyelere devammmmmm ;)

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Hah işte eğer öyle ise size IPS panelli ama smr değeri 1000hz den mümkünse daha yüksek bir tv bakmam lazım zira IPS in getirdiği tepkime dezavantajını yazılımsal varyasyonlar ile kapatmaya çalışmalıyız :ok

Tabi bir de bütçe sorunumuz var :alala
biraz şapkadan tavşan çıkarmak gibi oldu sanırım:)

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Ne yapalım kardeşim hepimizin durumu belli, en az bütçe ile bize en uygun olanını almaya çalışıyoruz. Aciliyet durumu nedir? Akşam vakit ayırabilirim sizin konuya (İftardan sonra)
sağol kardeşim,aciliyeti yok.akşamda olur yarında olur.teşekkürler.

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Hayırlısı olsun kardeşim, BİM e bir teşkkür de bizden, Tüketicisini üzmeyen kim var ise tüm firmalara teşekkürler, Üzenin de yakasına yapışmaya devam edeceğiz buradan :ok
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Tv yi sizin tavsiyeniz üzerine aldım. Bence Herşeyiyle ideal bir tv. Fakat benim sorunum 5 yıl boyunca LG 55LM620S kullanan biri olarak ekran boyutu beni tatmin etmemiş olmasıdır. Kendimi çok zorladım 6 gün boyunca 55 ie 50 arasında ne varki dedim. Günde kaç saat tv izliyorsun sanki dedim ama kendimi kendime dinletemedim. :)))). Hocam sizden ricam 2500-2800 tl bütcem var. 55 inç. 4k. smart. başlıca bunların olduğu bir tv modeli önermenizi istiyorum. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Tv yi sizin tavsiyeniz üzerine aldım. Bence Herşeyiyle ideal bir tv. Fakat benim sorunum 5 yıl boyunca LG 55LM620S kullanan biri olarak ekran boyutu beni tatmin etmemiş olmasıdır. Kendimi çok zorladım 6 gün boyunca 55 ie 50 arasında ne varki dedim. Günde kaç saat tv izliyorsun sanki dedim ama kendimi kendime dinletemedim. :)))). Hocam sizden ricam 2500-2800 tl bütcem var. 55 inç. 4k. smart. başlıca bunların olduğu bir tv modeli önermenizi istiyorum. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

İlgi ve alakanız için ben teşekkür edeirm azizim ne demek, burada ana amacımız kendimize en uygun ürünü bulabilmek, hatır gönül için yıllarca aynı tv ye bakılmaz sevmeden :ok

Bütçeyi biraz zorlama imkanın olur mu? 55UJ730 önermek istiyorum ama bana göre gereksiz yüksek bir bedel, Eğer ''beni zorlar'' derseniz LG panel ile üretilmiş ürün arayacağım sizin için :ok

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Hocam tesekkur edrrim allah razi olsun aksam gidince deniycem
1.bunun yuklemesi nasil proseduru biliyorum ama cekirdek gibi tek dosya yok. 4 5 dosya var bunlari usb ye ne sekilde atalim.
2. bu yazilimi yukledikten sonra tekrar cekirdek yazlimlarla tkrar 2.45.70 v.s yuklenirmi
Full yazilim yukleme sekli: (ado'dan alıntıdır)
Boş bellek içerisine yazılım usnurlarını klasörsür olarak yerleştir, tv fişini çek
USB yi tv ye tak
kumandanın OK tuşuna basılı tutarak fişi tak
STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırak, Bu kadar :ok

Geri
Üst Alt