JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ben seni kast etmedim kardeşim , sen herkese yardımcı oluyorsun bu gayet yararlı bir şey. Öven arkadaşlar başka televizyonları hiç izlemedi mi gerçekten çok merak ediyorum. Gerçekten çok kötü ekran kalitesi sırf özellikleriyle alınabilecek bir televizyon değil. Panelle alakalı olmalı sanırım.

Değerli kardeşim ürün 4K, Bu ürüne hak ettiği sinyali verip kötü performans alan kimse yok aslında.

Açı duyarlılığından şikayet eden arkadaşlar var ki onları da anlamakta zorlanıyorum zira sırf açı duyarlı insanların bu ürünü almaması adına satışa çıkmadan bir hafta önce uyardım, videosunu yayınladım bilerek. Ancak 4K tv alıp HD ve SD performansına göre de kalite yorumu yapmak bence doğru değil. Forumda binlerce kere yazdık HD yayın stabil izleyicileri FHD panelden başka bir şey almamlı zira 3 kuruşluk tv lerin upscale downscale performansından çok bir şey beklememelisiniz.

2.000tl ye 4K ve bu özellikler ile başka tv yok ve bu özellikleriyle de oldukça başarılı bir televizyon.

Tabi ki SD kötü HD si yeterli değil ancak bunlar için de gerekeni yazdık çizdik, fabrikayı bilgilendirdik, mutlaka uygun bir yazılım ile sorunu çözeceklerdir diye düşünüyorum ki geçmiş yıllardaki tüm uygulamalar ve tecrübelerimiz bu beklentimizi haklı çıkartıyor.

Ürünü beğenmeyebilirsiniz gayet doğal, zaten sorun sizin ürün beğenmemeniz değil, sorun, tespitinizin hatalı olması.

Bizler bu forumda siz nihai kullanıcıların tespitlerini ve görüşlerini paylaşmanızı istiyoruz ki potansiyel alıcılar için olumlu veya olumsuz referans olsun, ancak yazı içeriğinizde REZALET BERBAT GAZA GELMEYİN den başka bir şey yok, somut veri nerede? hangi koşullarda kullandınız tv yi? hangi ayarları yaptınız? yazlımı 3.62.7.0 a yükselttiniz mi? ürüne 4K yayın verdiniz mi? Ulusal HD kanallarda resim çekip foruma eklermisiniz rica etsem ayarlarınız ile birlikte.

Yani günlerdir susuyorum bir şey yazmıyorum ama bir noktadan sonra da bu mesnetsiz açıklamalar forumun amacının dışına çıkıyor, lütfen paylaşımlarımıza dikkat edelim ki daha çok yön verici, daha faydalı içerikler olsun.

Bir daha yazıyorum arkadaşlar sorun ürün beğenmemeniz değil zira babamın ürünü değil, ben imal etmedim, ben satmadım, ben takmadım yani bizim ne zararımız ne de çıkarımız yok bu işte, sadece şöye bir gözünüzün önünde canlandırmanızı rica ediyorum, bir forum düşünün ki 100 tane mesaj var, 100 mesaj da birbirinin kopyası, içerik olarak ise kötü berbat rezalet açıklamaları olsun. Kime ne faydası olacak bu yazıların?

Kime göre berbat?
Neye göre rezalet?
Kıstas nedir?

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Arkadaşlar öncelikle selam. Ürün hayatımda gördüğüm en kötü televizyondur kesinlikle. HD kanalları açıyorum, yahu pikseller sayılıyor şaka gibi benim eski LG iyiydi bundan. Bakmadan kesinlikle almayın milletin gazına gelmeyin WiFi varmış da, şuymuş da bilmem ne. Ben bir televizyondan en çok görüntü kalitesi beklerim, bu JVC denilen şeyde bu hiç yok . Bilgisayarımın monitörü HD , JVC den daha net ya. Bu kadar olamaz rezillik iade edeceğim hemen.
Dostum sen pc monitorunden izle o halde. Neden bu kadar agrasif bi yazım şeklin var anlamadım? Ben tv yi aldım. Sonra burayı buldum. Bilgi edinebilirim belki diye. İyikide bulmuşum. Bir çok şey öğrendim. Ve aldıgım tvden de gayet ve gayet memnunum. Hd kanallarda da bi sıkıntım yok. Ölü piksel flnda cıkmadı. Belki şanslıyım. Bu ürünler KUL yapımı. Milyon $ lık araba alıyosun. Beyninde bişey çıkıyo servise götürüyosun vs vs... 2000 tl ye tv almışsın tv ye laf atıyorsun. Elbette bi sony ve lg olamaz. Yanından da gecemez. Ama öldürmeyede gerek yok bence. Saygılarımla

M Çevrimdışı

muratto

Yeni Üye
31 May 2018
4
29
4K diye söyleyip duruyorsunuz fakat, TRT4K dan başka bir kanal yok yani 4K yı değerlendirebilecek bir platform yok yabancı ülkede olsaydık dediğiniz doğru olabilirdi. Gerçi yabancılarda bile o kadar yaygın değil. Söylemek istediğiniz ileriye doğru yatırım mı ? Öyleyse bir 10 senesi var. İnsanların bu televizyondan başka şekillerde verim alabileceği doğru benim tavsiyem kesinlikle eğer kaliteli bir görüntü bekliyorsanız çok yanlış yere gelmişsiniz. Sadece bu.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
4K diye söyleyip duruyorsunuz fakat, TRT4K dan başka bir kanal yok yani 4K yı değerlendirebilecek bir platform yok yabancı ülkede olsaydık dediğiniz doğru olabilirdi. Gerçi yabancılarda bile o kadar yaygın değil. Söylemek istediğiniz ileriye doğru yatırım mı ? Öyleyse bir 10 senesi var. İnsanların bu televizyondan başka şekillerde verim alabileceği doğru benim tavsiyem kesinlikle eğer kaliteli bir görüntü bekliyorsanız çok yanlış yere gelmişsiniz. Sadece bu.
hocam 4K yayın yapan kanal yok diyorsun o zaman sen niye aldın, gidip FHD bir tv alsaydın.. Bu fiyata bu özelliklerde tv için istersen oturduğun yerden bir araştırma yap bakalım bulabilecek misin? ben şahsen film ve PS4 için aldım bu tv'yi.. aynı zamanda turkcell tv üzerinden hd kanallarıda izliyorum. üründen çok memnunum.. tavsiye eden yardımcı olan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim...

Bence sizde sakin bir kafayla forumu ve uyarıları okuyun.. ardından birde yazdığınızı okuyun.. haksızlık yaptığınızı anlayacaksınız...

S Çevrimdışı

Secoloji

Yeni Üye
27 May 2018
7
43
TV yi aldığım andan itibaren kullanıyorum cıncıklamadigim tarafı kalmadı. Bu millet 2000 liralık TV'den ne bekliyor anlamıyorum. Uzaya mı ışınlayacak. Bence ortalamanın üstünde bir TV. İlk başlarda bende kararsizdım takilmalar oluyordu ama TV 'yi çözdükce ne takılma kaldı nede görüntüsünde sorun var. Ado'ya teşekkür ediyorum. Beğenmeyen varsa koşulsuz iade Edip 4000 liraya güzel bir TV alabilir. Ama burda kimseyi de suclamasin..

M Çevrimdışı

muratto

Yeni Üye
31 May 2018
4
29
Üslubum ilk yolladığım mesaj haricinde kuralları çiğnediğimi düşünmüyorum gayet normal bir dille yazıyorum. Sen yazdığımı okumamışsın herhalde veya nasıl okudun bilmiyorum ama , bir daha oku. İsteyen istediği şekilde kullanabilir, benim tavsiyem ekran görüntü kalitesi kesinlikle dandik. Ben önermiyorum ve gidip zaten iade edeceğim. Kendiniz kullanıyorsunuz diye saçmalamanıza gerek yok zira benim yorumlarım birilerine hakaret içermiyor veya kuralları çiğnemiyor gerçekten kötülediğim için şu an bu tepkileri alıyorum ki umurumda değil . Tavsiye edildi diye aldım zaten benim televizyon da arızalıydı, pişman oldum tabii. Burası fikirlerin tartışıldığı tavsiye forum değil mi ? Bilgisayar almıyorsunuz kardeşim, çeşitli özellikleri var doğru fakat en önemlisi ekran kalitesi. Benim tavsiyem almayın, televizyon izlemekten zevk alamazsınız. Tekrar belirtiyorum, oyun oynamak için, başka işler için vs. alacaklar alabilir.

E Çevrimdışı

ertnn

Yeni Üye
30 May 2018
29
44
ado hocam, arkadaşlar : bu ürün 4k filmlerde hangi uzantıları açıyor o kadar emek verip filmi edinip sonra desteklenmeyen format uyarısı görmeyelim benim eski vestel üretimi a101 den aldığım nexon tv hemen hemen bütün formatları açıyordu, evimde 3d 200hz samsung tv var o televizyon büyük dosyalı film klasörleri arasında gezerken o kadar bekliyorki insanı çıldırtıyor 850 tl lik nexon gayet hızlı ve akıcıydı bu tv de vestel üretimi olduğundan şüphem yok hızlıdır henüz tam kullanmadım, kısacası bu tv nin film için 4k video ve diğer video destekleri nelerdir?

memcho Çevrimdışı

memcho

Yeni Üye
24 May 2018
21
40
Paylaştığınız ... 7.0 yazılımında sanırım YouTube problemi var yükleyenlerin çoğu aynı sorundan bahsetmiş ve çözülmemiş. Güncelleme için biraz daha beklemek gerek demek ki.

B Çevrimdışı

Bccccc

Yeni Üye
6 Şub 2018
5
Kardeşim ben alalı 4ay oldu Allah şükür çok iyi fiyat performans mükemmel bence

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Üslubum ilk yolladığım mesaj haricinde kuralları çiğnediğimi düşünmüyorum gayet normal bir dille yazıyorum. Sen yazdığımı okumamışsın herhalde veya nasıl okudun bilmiyorum ama , bir daha oku. İsteyen istediği şekilde kullanabilir, benim tavsiyem ekran görüntü kalitesi kesinlikle dandik. Ben önermiyorum ve gidip zaten iade edeceğim. Kendiniz kullanıyorsunuz diye saçmalamanıza gerek yok zira benim yorumlarım birilerine hakaret içermiyor veya kuralları çiğnemiyor gerçekten kötülediğim için şu an bu tepkileri alıyorum ki umurumda değil . Tavsiye edildi diye aldım zaten benim televizyon da arızalıydı, pişman oldum tabii. Burası fikirlerin tartışıldığı tavsiye forum değil mi ? Bilgisayar almıyorsunuz kardeşim, çeşitli özellikleri var doğru fakat en önemlisi ekran kalitesi. Benim tavsiyem almayın, televizyon izlemekten zevk alamazsınız. Tekrar belirtiyorum, oyun oynamak için, başka işler için vs. alacaklar alabilir.
Hem börek bütün hem çörek bütün hemde üzerine balli kaymak olsun istiyorsun ama öyle olmuyor be güzel kardeşim.. aslinda olurda biraz kesenin ağzını açman lazım..yani bim'den 2000 liraya tv alip 4000-5000 tl'lik sony samsung performansi beklemen ilginç hatta komik..
Bu ürün tam bir f/p ürünü, bunu kimse inkar edemez.. memnun değilsen hemen bime iade edebilirsin.. tabiki düşüncelerini paylaş ama içine de doldur düşüncelerinin bence...

Geri
Üst Alt