Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Ben seni kast etmedim kardeşim , sen herkese yardımcı oluyorsun bu gayet yararlı bir şey. Öven arkadaşlar başka televizyonları hiç izlemedi mi gerçekten çok merak ediyorum. Gerçekten çok kötü ekran kalitesi sırf özellikleriyle alınabilecek bir televizyon değil. Panelle alakalı olmalı sanırım.
Değerli kardeşim ürün 4K, Bu ürüne hak ettiği sinyali verip kötü performans alan kimse yok aslında.
Açı duyarlılığından şikayet eden arkadaşlar var ki onları da anlamakta zorlanıyorum zira sırf açı duyarlı insanların bu ürünü almaması adına satışa çıkmadan bir hafta önce uyardım, videosunu yayınladım bilerek. Ancak 4K tv alıp HD ve SD performansına göre de kalite yorumu yapmak bence doğru değil. Forumda binlerce kere yazdık HD yayın stabil izleyicileri FHD panelden başka bir şey almamlı zira 3 kuruşluk tv lerin upscale downscale performansından çok bir şey beklememelisiniz.
2.000tl ye 4K ve bu özellikler ile başka tv yok ve bu özellikleriyle de oldukça başarılı bir televizyon.
Tabi ki SD kötü HD si yeterli değil ancak bunlar için de gerekeni yazdık çizdik, fabrikayı bilgilendirdik, mutlaka uygun bir yazılım ile sorunu çözeceklerdir diye düşünüyorum ki geçmiş yıllardaki tüm uygulamalar ve tecrübelerimiz bu beklentimizi haklı çıkartıyor.
Ürünü beğenmeyebilirsiniz gayet doğal, zaten sorun sizin ürün beğenmemeniz değil, sorun, tespitinizin hatalı olması.
Bizler bu forumda siz nihai kullanıcıların tespitlerini ve görüşlerini paylaşmanızı istiyoruz ki potansiyel alıcılar için olumlu veya olumsuz referans olsun, ancak yazı içeriğinizde REZALET BERBAT GAZA GELMEYİN den başka bir şey yok, somut veri nerede? hangi koşullarda kullandınız tv yi? hangi ayarları yaptınız? yazlımı 3.62.7.0 a yükselttiniz mi? ürüne 4K yayın verdiniz mi? Ulusal HD kanallarda resim çekip foruma eklermisiniz rica etsem ayarlarınız ile birlikte.
Yani günlerdir susuyorum bir şey yazmıyorum ama bir noktadan sonra da bu mesnetsiz açıklamalar forumun amacının dışına çıkıyor, lütfen paylaşımlarımıza dikkat edelim ki daha çok yön verici, daha faydalı içerikler olsun.
Bir daha yazıyorum arkadaşlar sorun ürün beğenmemeniz değil zira babamın ürünü değil, ben imal etmedim, ben satmadım, ben takmadım yani bizim ne zararımız ne de çıkarımız yok bu işte, sadece şöye bir gözünüzün önünde canlandırmanızı rica ediyorum, bir forum düşünün ki 100 tane mesaj var, 100 mesaj da birbirinin kopyası, içerik olarak ise kötü berbat rezalet açıklamaları olsun. Kime ne faydası olacak bu yazıların?
Kime göre berbat?
Neye göre rezalet?
Kıstas nedir?