JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Yok ben ancak ölü piksel tarzı donanımsal hatalardan kaynaklı bir problem olursa iade ederim. Diyelim 5 ay sonra kurdular bikaçtane ölü piksel var iade alırlar mı

Yetkili servisten hizmet alın, 5 Ay sonra önce Bİm de şansınızı denersiniz, BİM ''süre çok geçti'' der ise (Ki servis raporunuz var BİM yine de alır diye düşünüyorum) O zaman servis kanadından değişim yapılır, aradaki fark şu olur, Bim sizden hemen iade alır işlem biter (Yeni tv veremzler size zira depolarında bulamazsınız, ücret iadesi yaparlar ki bu paraya bu özelliklerde bir tv hele ki 5 ay sonra bulmanız imkansızın ötesinde olur) Ancak VESTEl de değişim süreci 10 gün kadar sürer :ok

wantastik Çevrimdışı

wantastik

Yeni Üye
31 May 2018
10
30
Yetkili servisten hizmet alın, 5 Ay sonra önce Bİm de şansınızı denersiniz, BİM ''süre çok geçti'' der ise (Ki servis raporunuz var BİM yine de alır diye düşünüyorum) O zaman servis kanadından değişim yapılır, aradaki fark şu olur, Bim sizden hemen iade alır işlem biter (Yeni tv veremzler size zira depolarında bulamazsınız, ücret iadesi yaparlar ki bu paraya bu özelliklerde bir tv hele ki 5 ay sonra bulmanız imkansızın ötesinde olur) Ancak VESTEl de değişim süreci 10 gün kadar sürer :ok

Teşekkürler azizim :)) çok sağol

O Çevrimdışı

Orijinal Ronaldo

Yeni Üye
31 May 2018
12
32
Ürününüz hayırlıolsun kardeşim;
Beni bilenler bilir, Bilmediğim konuda ahkam kesmem, sizin konuda yorum yapabilmem için PS4 ile test etmem lazım ki bunu henüz uygulamadım. Ya PS4 haftalık kiralayıp kontrol etmem lazım ya da yeni bir PS4 almam lazım. İlk frsatta denemeye çalışırım :ok
İyi dileklerin için teşekkür ederim üstad. Başını şişirmeyeceksem bir şey daha danışmak istiyorum. Ben menüler arasında kumanda ile gezinirken çok sıkıntı yaşıyorum . Bazen bassam da algılamıyor ya da defalarca basıyorum anca tepki veriyor. Bildiğin menülerde kasıyor cihaz. Bu yavaşlık normal midir? Cihazın işlemci gücünden mi kaynaklı yoksa kumanda da sorun olabilir mi? TV'yi baştan kurulum da yaptım ancak çare olmadı.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,067
GoGoBaBa GoGoBaBa, Bim iade prosedüru konusundaki arastirmaniz icin size tesekkur ederim

Hic supheniz olmasin burda samimiyet ve guven ortamini sizlerinde katkilariyla
sonuna kadar muhafaza edecegiz
Kimse göbekten bagli değiliz
Zaten olusum gayemizde budur

Tekrardan Hosgeldiniz...

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
TV üzerinden hız testi yaparmsıınız rica etsem (kendi hız testi var biliyorsunuz)
Eğer hız testi 5mbps üzerinde çıkarsa iade için işlem başlatabilirsiniz :ok
Adem Helvacı Ado, hocam tv yi bir daha ful yazılımla formatladım üstüne son yazılımı güncelledim kontrol ettiğimde bu defa bi sorun çıkmadı.Bakalım böyle devam edecek mi?Bu arada hız testi sonucu 5 mbps nin çok üzerinde.Sizce yine de iade etmeli miyim?

Son düzenleme:
catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
İyi dileklerin için teşekkür ederim üstad. Başını şişirmeyeceksem bir şey daha danışmak istiyorum. Ben menüler arasında kumanda ile gezinirken çok sıkıntı yaşıyorum . Bazen bassam da algılamıyor ya da defalarca basıyorum anca tepki veriyor. Bildiğin menülerde kasıyor cihaz. Bu yavaşlık normal midir? Cihazın işlemci gücünden mi kaynaklı yoksa kumanda da sorun olabilir mi? TV'yi baştan kurulum da yaptım ancak çare olmadı.
Kumanda pillerini bi değiştirip denesene :)

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
bana ps4 deki performansınımı mı sordunuz anlayamadım? eğer öyle ise cevaplayayım, ilk ürünüm sorunlu çıkmıştı onu bime iade edip yenisini aldım bunda ps4 test ettim çünkü önceki tv de sorun yaşamıştım ve bundada olurmu düşüncesi ile ilk işim PS4 de test ekmek oldu.öncelikle ps4 ü bağlayacağım HDMI portunu gelişmiş olarak ayarladım bu şekilde HDR özelliğini aktif hale getirdim. oyunlar çok canlı ve renkli oyun akışları mükemmel diyebilirim. Normal hd kanallardaki o soluk görüntü ve renkler oyunlarda kesinlikle yok. sanırım bu cihaz HDR ve UHD özelliklerini kullandığınız vakit gerçek performansını gösteriyor yoksa hd ve sd yayınlarda vasatın üstüne çıkamıyor.
üstad ilk aldığınız tv de ki sorun neydi acaba

H Çevrimdışı

Haruncagman

Yeni Üye
26 May 2018
19
42
Arkadaşlar. Daha önce de yazdığım gibi ekran boyutu küçük geldiği için ürünü iade etmek istiyorum. Böyle bir hakkım varmıdır. Ürünü 25.05.18 tarihinde aldim. Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

C Çevrimdışı

caglar unsal

Aktif Üye
28 May 2018
60
48
üstad ilk aldığınız tv de ki sorun neydi acaba
İlk cihazım ps4 ile oynadıktan sonra ekranda diklemesine şeffaf ve düz bir çizgi oluştu, karşıdan bakıldığında pek farkedilmiyordu ama yanlardan bakılınca bariz bir şekilde görünüyordu bende derhan Bime götürüp iade ettim

giyotin44 Çevrimdışı

giyotin44

Aktif Üye
23 Eki 2017
140
İlk cihazım ps4 ile oynadıktan sonra ekranda diklemesine şeffaf ve düz bir çizgi oluştu, karşıdan bakıldığında pek farkedilmiyordu ama yanlardan bakılınca bariz bir şekilde görünüyordu bende derhan Bime götürüp iade ettim
İadeyi nasıl yaptınız zorluk çıkarmadılar mı?Sonuçta tv kullanılmış

wantastik Çevrimdışı

wantastik

Yeni Üye
31 May 2018
10
30
Arkadaşlar ek bir cihaz kullanmadan ip tv kullanabiliyor muyuz? Yapanlar var mı?

Geri
Üst Alt