JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Adem Helvacı Ado, hocam tv yi bir daha ful yazılımla formatladım üstüne son yazılımı güncelledim kontrol ettiğimde bu defa bi sorun çıkmadı.Bakalım böyle devam edecek mi?Bu arada hız testi sonucu 5 mbps nin çok üzerinde.Sizce yine de iade etmeli miyim?
İnternet hız testinden bahsediyorsanız evde 50 mb var. Tv ye 5ghz wifi kanalından bağlanıyorum hız testi yaptığımda 37 mb. İyi bir rakam. Kablo ile direk 50 alır.. 5mb nin çok üzerinde ise bu iyi birşey. Bende tv nin kendisinden netflix ve tarayıcıdan film izliyorum hepsi FHD formatta. Kasılma donma yok.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Arkadaşlar herkes iade mi ediyor ürünü
Valla ben cok cok memnunum tv den. Zaten belgesel ve film tutkunu birisi olaraktan beni cokca tatmin etti. Ha sadece eksik gördüğüm tarafı giriş yerleri kısıtlı. Usb hdmi vga ve MI girişleri var sadece. Scart vcbs ve ypbrb girişleride olsa çok çok iyi olurdu :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İyi dileklerin için teşekkür ederim üstad. Başını şişirmeyeceksem bir şey daha danışmak istiyorum. Ben menüler arasında kumanda ile gezinirken çok sıkıntı yaşıyorum . Bazen bassam da algılamıyor ya da defalarca basıyorum anca tepki veriyor. Bildiğin menülerde kasıyor cihaz. Bu yavaşlık normal midir? Cihazın işlemci gücünden mi kaynaklı yoksa kumanda da sorun olabilir mi? TV'yi baştan kurulum da yaptım ancak çare olmadı.

sürüm 3.62.4.0 mı? (menu4725 yapıp bakınız)

Eğer öyle ise 3.62.7.0 a yükseltip tekrar denermisiniz rica etsem :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar. Daha önce de yazdığım gibi ekran boyutu küçük geldiği için ürünü iade etmek istiyorum. Böyle bir hakkım varmıdır. Ürünü 25.05.18 tarihinde aldim. Konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Sabah çok detaylı yazan bir arkadaşımız sayesinde Bİm mağazalarının iade sürecinde sorun çıkartmadığını iyice teyit ettik
Bence Bİm ile görüşerek iade edebilirsiniz :ok

A Çevrimdışı

ataman

Yeni Üye
31 May 2018
6
37
Ado hocam jvc ile 50UD8400 arasında kaldım. Vesteli alacaktım ama smr değerleri arasındaki fark kafamı karıştırdı. Zahmet olmazsa tavsiyede bulunabilir misiniz ? Ya da 2000-2500 aralığında 49'' den küçük olmayacak başka bir öneriniz var mı ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam jvc ile 50UD8400 arasında kaldım. Vesteli alacaktım ama smr değerleri arasındaki fark kafamı karıştırdı. Zahmet olmazsa tavsiyede bulunabilir misiniz ? Ya da 2000-2500 aralığında 49'' den küçük olmayacak başka bir öneriniz var mı ?

50UD8400 Panel anlamında iyidir ancak ek uygulamaları yoktur ve smr değeri 1000hz dir.
AUO ve CMO panel kullanılmış bir üretimdir, hangi panel denk gelir bilemem (Seri no lazım)
HDR WCG DV HB hiç bir ek uygulama yoktur sadece PİXELLENCE vardır ki günümüz karşılaştırmalarında diğer ürünler ile kıyaslarsanız fazla soft kalır bu panel. ''Ben native bir yapıya sahibim'' derseniz size uygundur bu tv.

49R7020U incelermisiniz rica etsem, ona göre gerekirse başka modellere de yönelebiliriz.

Bu arada 7020 IPS paneldir bilginiz olsun

M Çevrimdışı

muratto

Yeni Üye
31 May 2018
4
29
Arkadaşlar öncelikle selam. Ürün hayatımda gördüğüm en kötü televizyondur kesinlikle. HD kanalları açıyorum, yahu pikseller sayılıyor şaka gibi benim eski LG iyiydi bundan. Bakmadan kesinlikle almayın milletin gazına gelmeyin WiFi varmış da, şuymuş da bilmem ne. Ben bir televizyondan en çok görüntü kalitesi beklerim, bu JVC denilen şeyde bu hiç yok . Bilgisayarımın monitörü HD , JVC den daha net ya. Bu kadar olamaz rezillik iade edeceğim hemen.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar öncelikle selam. Ürün hayatımda gördüğüm en kötü televizyondur kesinlikle. HD kanalları açıyorum, yahu pikseller sayılıyor şaka gibi benim eski LG iyiydi bundan. Bakmadan kesinlikle almayın milletin gazına gelmeyin WiFi varmış da, şuymuş da bilmem ne. Ben bir televizyondan en çok görüntü kalitesi beklerim, bu JVC denilen şeyde bu hiç yok . Bilgisayarımın monitörü HD , JVC den daha net ya. Bu kadar olamaz rezillik iade edeceğim hemen.

Arkadaşım kimseyi gaza getirmiyoruz burada, daha seviyeli yazarmısınız lütfen, başka forumlarla karıştırmayın burayı rica ediyorum.

M Çevrimdışı

muratto

Yeni Üye
31 May 2018
4
29
Ben seni kast etmedim kardeşim , sen herkese yardımcı oluyorsun bu gayet yararlı bir şey. Öven arkadaşlar başka televizyonları hiç izlemedi mi gerçekten çok merak ediyorum. Gerçekten çok kötü ekran kalitesi sırf özellikleriyle alınabilecek bir televizyon değil. Panelle alakalı olmalı sanırım.

A Çevrimdışı

ataman

Yeni Üye
31 May 2018
6
37
50UD8400 Panel anlamında iyidir ancak ek uygulamaları yoktur ve smr değeri 1000hz dir.
AUO ve CMO panel kullanılmış bir üretimdir, hangi panel denk gelir bilemem (Seri no lazım)
HDR WCG DV HB hiç bir ek uygulama yoktur sadece PİXELLENCE vardır ki günümüz karşılaştırmalarında diğer ürünler ile kıyaslarsanız fazla soft kalır bu panel. ''Ben native bir yapıya sahibim'' derseniz size uygundur bu tv.

49R7020U incelermisiniz rica etsem, ona göre gerekirse başka modellere de yönelebiliriz.

Bu arada 7020 IPS paneldir bilginiz olsun

50UD8400 için HDR güncellemesi geldi deniliyor hocam. 49R7020U da olabilir ama hdr yok galiba ?

Geri
Üst Alt