JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Aldım götürdüm bin e iade etmek istiyorum dedim. Neden dedi . Nedeni yok dedim. İade ettim paramı aldım geldim. Teşekkürler bim..
Hayırlısı olsun kardeşim, BİM e bir teşkkür de bizden, Tüketicisini üzmeyen kim var ise tüm firmalara teşekkürler, Üzenin de yakasına yapışmaya devam edeceğiz buradan :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
4K diye söyleyip duruyorsunuz fakat, TRT4K dan başka bir kanal yok yani 4K yı değerlendirebilecek bir platform yok yabancı ülkede olsaydık dediğiniz doğru olabilirdi. Gerçi yabancılarda bile o kadar yaygın değil. Söylemek istediğiniz ileriye doğru yatırım mı ? Öyleyse bir 10 senesi var. İnsanların bu televizyondan başka şekillerde verim alabileceği doğru benim tavsiyem kesinlikle eğer kaliteli bir görüntü bekliyorsanız çok yanlış yere gelmişsiniz. Sadece bu.

Kaliteli görüntü isteyenlere POS9002 öneriyorum, MU8000 öneriyorum, biraz daha ekonomik UJ710 öneriyorum, Siz bu forumdaki hiç bir tavsiyeye uymamış gidip kafanıza göre TV almışsınız, 2000TL lik tv alıp ilk mesajınızda da foruma gelip REZİL BERBAT KEPAZE yazmışsınız, Bence siz foruma yanlış yerden girmişsiniz.

Kalite istiyorsanız 2.000TL lik gariban tv si değil, gidip POS9002 alın lütfen, biz de sizin incelemenizi gözlemleyelim burada, zira bizde henüz o tv yi alacak bütçe yok, çok çok da merak ediyorum performansınız açıkçası :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Üslubum ilk yolladığım mesaj haricinde kuralları çiğnediğimi düşünmüyorum gayet normal bir dille yazıyorum. Sen yazdığımı okumamışsın herhalde veya nasıl okudun bilmiyorum ama , bir daha oku. İsteyen istediği şekilde kullanabilir, benim tavsiyem ekran görüntü kalitesi kesinlikle dandik. Ben önermiyorum ve gidip zaten iade edeceğim. Kendiniz kullanıyorsunuz diye saçmalamanıza gerek yok zira benim yorumlarım birilerine hakaret içermiyor veya kuralları çiğnemiyor gerçekten kötülediğim için şu an bu tepkileri alıyorum ki umurumda değil . Tavsiye edildi diye aldım zaten benim televizyon da arızalıydı, pişman oldum tabii. Burası fikirlerin tartışıldığı tavsiye forum değil mi ? Bilgisayar almıyorsunuz kardeşim, çeşitli özellikleri var doğru fakat en önemlisi ekran kalitesi. Benim tavsiyem almayın, televizyon izlemekten zevk alamazsınız. Tekrar belirtiyorum, oyun oynamak için, başka işler için vs. alacaklar alabilir.

Bu tavsiyeniz de yanlış bence zira oyun performansı da ultra üstün bir tv değildir bu :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hem börek bütün hem çörek bütün hemde üzerine balli kaymak olsun istiyorsun ama öyle olmuyor be güzel kardeşim.. aslinda olurda biraz kesenin ağzını açman lazım..yani bim'den 2000 liraya tv alip 4000-5000 tl'lik sony samsung performansi beklemen ilginç hatta komik..
Bu ürün tam bir f/p ürünü, bunu kimse inkar edemez.. memnun değilsen hemen bime iade edebilirsin.. tabiki düşüncelerini paylaş ama içine de doldur düşüncelerinin bence...

Hay ağzın bal yesin kardeşim ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, tabii ki beğenmediğiniz yerleri yazın da içini doldurun yahu gelip sadece rezil berbat kepaze yazmakla olmuyor bu işler :ok

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
İzleyici profilin nedir? VA panel mi lazım yoksa IPS panel mi?
49UD8400 ile 49R7020U arasında kaldım.Jvc'yi iade edilenler hariç İstanbul'da bulamam diye düşünüyorum.hem renkleri canlı hemde (malum dünya kupası yaklaşıyor) futbol izlerken üzmeyecek olan bir tv bakıyorum.konulacağı yer itibariyle 50 inçi pek geçmemesi lazım.fiyat olarakda 2000 lira bandında bu tv'lerden veya sizin tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
49UD8400 ile 49R7020U arasında kaldım.Jvc'yi iade edilenler hariç İstanbul'da bulamam diye düşünüyorum.hem renkleri canlı hemde (malum dünya kupası yaklaşıyor) futbol izlerken üzmeyecek olan bir tv bakıyorum.konulacağı yer itibariyle 50 inçi pek geçmemesi lazım.fiyat olarakda 2000 lira bandında bu tv'lerden veya sizin tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır.
Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Paylaştığınız ... 7.0 yazılımında sanırım YouTube problemi var yükleyenlerin çoğu aynı sorundan bahsetmiş ve çözülmemiş. Güncelleme için biraz daha beklemek gerek demek ki.

Enteresan olan ise, 7.0 yazılımın ana çıkış nedeni YTB deki YÜKLENİYOR saorununun çözümüdür.

Bekleyeceğiz azizim yapacak bir şey yok :ok

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Enteresan olan ise, 7.0 yazılımın ana çıkış nedeni YTB deki YÜKLENİYOR saorununun çözümüdür.

Bekleyeceğiz azizim yapacak bir şey yok :ok
Hocam full yazilim lazim fabrika yasilimi 2.40.14.0 dı

screenshot_20180531-120523-png.png

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum :kiskis
Abi bu VA panel IPS panel ne oluyo tam olarak?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
ado hocam, arkadaşlar : bu ürün 4k filmlerde hangi uzantıları açıyor o kadar emek verip filmi edinip sonra desteklenmeyen format uyarısı görmeyelim benim eski vestel üretimi a101 den aldığım nexon tv hemen hemen bütün formatları açıyordu, evimde 3d 200hz samsung tv var o televizyon büyük dosyalı film klasörleri arasında gezerken o kadar bekliyorki insanı çıldırtıyor 850 tl lik nexon gayet hızlı ve akıcıydı bu tv de vestel üretimi olduğundan şüphem yok hızlıdır henüz tam kullanmadım, kısacası bu tv nin film için 4k video ve diğer video destekleri nelerdir?

video-dosya-format-jpg.jpg

resim-format-usb-jpg.jpg

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37

Gurel arkadaşın sorusuna ben de katılmak istiyorum Adem hocam :)
Ps4 Xbox hiç bişey yok.
Laptop ve ya tel bağlayabilirim.
Odada açı problemi yok.
Görüntü de canlılık ve netlik arıyorum. Gözlerim renkli ve hassas o yüzden sıkıntı oluyor.
4K hevesim var :)
Tv'den interneti nadir kullanırım.
Bütçe 1.500,00 - 2.000,00 TL arası.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Abi bu VA panel IPS panel ne oluyo tam olarak?

Kardeşim VA ve TN paneller IPS panellere nazaran daha fazla açı duyarlıdır, Aşağıdaki tabloyu incelersen ne demek istediğim daha rahat anlaşılır.

panel-karsilastirma-tablosu.jpg

Yani bu tablo sana diyor ki en hızlı tepki veren panel TN dir, En iyi Kontrast veren VA dır, En iyi renk algortiması ve geniş açı ise IPS dir vs vs :ok

Geri
Üst Alt