Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
49R7020U, 1.945 tl
55R7020U 2.275 tl
50UD8400 2040 tl
jvc 2000 tl
son olarak hangisini tavsiye edersiniz hocam ?
İzleyici profilin nedir? VA panel mi lazım yoksa IPS panel mi?
49R7020U, 1.945 tl
55R7020U 2.275 tl
50UD8400 2040 tl
jvc 2000 tl
son olarak hangisini tavsiye edersiniz hocam ?
Hayırlısı olsun kardeşim, BİM e bir teşkkür de bizden, Tüketicisini üzmeyen kim var ise tüm firmalara teşekkürler, Üzenin de yakasına yapışmaya devam edeceğiz buradanAldım götürdüm bin e iade etmek istiyorum dedim. Neden dedi . Nedeni yok dedim. İade ettim paramı aldım geldim. Teşekkürler bim..
4K diye söyleyip duruyorsunuz fakat, TRT4K dan başka bir kanal yok yani 4K yı değerlendirebilecek bir platform yok yabancı ülkede olsaydık dediğiniz doğru olabilirdi. Gerçi yabancılarda bile o kadar yaygın değil. Söylemek istediğiniz ileriye doğru yatırım mı ? Öyleyse bir 10 senesi var. İnsanların bu televizyondan başka şekillerde verim alabileceği doğru benim tavsiyem kesinlikle eğer kaliteli bir görüntü bekliyorsanız çok yanlış yere gelmişsiniz. Sadece bu.
Üslubum ilk yolladığım mesaj haricinde kuralları çiğnediğimi düşünmüyorum gayet normal bir dille yazıyorum. Sen yazdığımı okumamışsın herhalde veya nasıl okudun bilmiyorum ama , bir daha oku. İsteyen istediği şekilde kullanabilir, benim tavsiyem ekran görüntü kalitesi kesinlikle dandik. Ben önermiyorum ve gidip zaten iade edeceğim. Kendiniz kullanıyorsunuz diye saçmalamanıza gerek yok zira benim yorumlarım birilerine hakaret içermiyor veya kuralları çiğnemiyor gerçekten kötülediğim için şu an bu tepkileri alıyorum ki umurumda değil . Tavsiye edildi diye aldım zaten benim televizyon da arızalıydı, pişman oldum tabii. Burası fikirlerin tartışıldığı tavsiye forum değil mi ? Bilgisayar almıyorsunuz kardeşim, çeşitli özellikleri var doğru fakat en önemlisi ekran kalitesi. Benim tavsiyem almayın, televizyon izlemekten zevk alamazsınız. Tekrar belirtiyorum, oyun oynamak için, başka işler için vs. alacaklar alabilir.
Hem börek bütün hem çörek bütün hemde üzerine balli kaymak olsun istiyorsun ama öyle olmuyor be güzel kardeşim.. aslinda olurda biraz kesenin ağzını açman lazım..yani bim'den 2000 liraya tv alip 4000-5000 tl'lik sony samsung performansi beklemen ilginç hatta komik..
Bu ürün tam bir f/p ürünü, bunu kimse inkar edemez.. memnun değilsen hemen bime iade edebilirsin.. tabiki düşüncelerini paylaş ama içine de doldur düşüncelerinin bence...
49UD8400 ile 49R7020U arasında kaldım.Jvc'yi iade edilenler hariç İstanbul'da bulamam diye düşünüyorum.hem renkleri canlı hemde (malum dünya kupası yaklaşıyor) futbol izlerken üzmeyecek olan bir tv bakıyorum.konulacağı yer itibariyle 50 inçi pek geçmemesi lazım.fiyat olarakda 2000 lira bandında bu tv'lerden veya sizin tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır.İzleyici profilin nedir? VA panel mi lazım yoksa IPS panel mi?
Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum49UD8400 ile 49R7020U arasında kaldım.Jvc'yi iade edilenler hariç İstanbul'da bulamam diye düşünüyorum.hem renkleri canlı hemde (malum dünya kupası yaklaşıyor) futbol izlerken üzmeyecek olan bir tv bakıyorum.konulacağı yer itibariyle 50 inçi pek geçmemesi lazım.fiyat olarakda 2000 lira bandında bu tv'lerden veya sizin tavsiye edeceğiniz marka model var mıdır.
Paylaştığınız ... 7.0 yazılımında sanırım YouTube problemi var yükleyenlerin çoğu aynı sorundan bahsetmiş ve çözülmemiş. Güncelleme için biraz daha beklemek gerek demek ki.
Hocam full yazilim lazim fabrika yasilimi 2.40.14.0 dıEnteresan olan ise, 7.0 yazılımın ana çıkış nedeni YTB deki YÜKLENİYOR saorununun çözümüdür.
Bekleyeceğiz azizim yapacak bir şey yok
Abi bu VA panel IPS panel ne oluyo tam olarak?Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum
ado hocam, arkadaşlar : bu ürün 4k filmlerde hangi uzantıları açıyor o kadar emek verip filmi edinip sonra desteklenmeyen format uyarısı görmeyelim benim eski vestel üretimi a101 den aldığım nexon tv hemen hemen bütün formatları açıyordu, evimde 3d 200hz samsung tv var o televizyon büyük dosyalı film klasörleri arasında gezerken o kadar bekliyorki insanı çıldırtıyor 850 tl lik nexon gayet hızlı ve akıcıydı bu tv de vestel üretimi olduğundan şüphem yok hızlıdır henüz tam kullanmadım, kısacası bu tv nin film için 4k video ve diğer video destekleri nelerdir?
Açı sorunun var mı Yoksa karşıdanmı izlersin tv yi, Hem futbol hem açı dersen zorlanırız seçmekte, tabi ki IPS panelli insanlar da futbol seyrediyor lakin burada bizim önerimiz ile ürün alıp beğenmediğinizde zan altında kalıyoruz malum
Abi bu VA panel IPS panel ne oluyo tam olarak?