Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
Gurel arkadaşın sorusuna ben de katılmak istiyorum Adem hocam
Ps4 Xbox hiç bişey yok.
Laptop ve ya tel bağlayabilirim.
Odada açı problemi yok.
Görüntü de canlılık ve netlik arıyorum. Gözlerim renkli ve hassas o yüzden sıkıntı oluyor.
4K hevesim var
Tv'den interneti nadir kullanırım.
Bütçe 1.500,00 - 2.000,00 TL arası.
Güzel kardeşim açık ifade ediyorum ki son 1-2 gündür demoralize durumdayım zira insanoğluyuz ve beklentilerimiz her zaman DAHA DAHA DAHA şeklinde oluyor bu anlamda 1500 ü zaten geçtim de 2000TL bantlarında 4K tv önerdik sonucu kendiniz de okuyorsunuz.
Yani hem pastam dursun hem karnım doysun durumunu denk getiremiyoruz maalesef. O nedenle TV işi hep kişiseldir yani görüntüyü beğendirsen rengi, rengi beğendirsen sesi, sesi neğendirsen bağlantıyı olacak şekilde insanlar bir şekilde bir şeylere mutlaka kulp buluyor. Bu doğrultuda size de tavsiyem beklentileriniz çok yüksek ise bu bütçeyi mutlaka arttırmalısınız

Ben çok araştırdım, zaten sektörün, listelerin, üretimin içerisindeyim yani bu fiyata bu özelliklerde başka tv yok, diğerlerinde bir yerlerden bir eksik mutlaka çıkıyor bu tv ile kıyaslandığında.
Haa derseniz ki ''ben şuradan buradan feragat edeyim ama başka ürün bulalım'' ona da OK.
Ama tüm bu özellikler + 4K + HDR + CMO panelli başka marka ürün derseniz o yok işte