JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado, hocam ikinci defa tv yi ful yazılım ile formatladıktan sonra son yazılımı yükledim. Maalesef tv bugün yine youtube videolarını oynatmamaya başladı.Yükleniyor yazısından sonra ekran kararıyor ve tv kasıyor.İnternet hız testi sonucu internet hızı 20 mbps.Sanırım bu yazılıma rağmen youtube sorunu devam ediyor. TV'yi aldığım Bim şubesi ile görüştüm yeni bir cihaz ile değiştirmek istediğimi söyledim. Yeni bir cihaz bulabilirsem değişim yapacağım. Yoksa cihazı üzülerek iade etmeyi düşünüyorum. Bu TV'yi iade edersem üzerine bir miktar daha para ekleyip başka bir tv almayı istiyorum.Futbol maçları ve Hdd den film izleyebileceğim va panel başka bir tv önerisinde bulunmanızı rica ediyorum. Bu arada mb130e anakartlı vestellerle ilgili bir gelişme yok mu hâlâ?
Gelişme henüz yok kardeşim, en azından bana gelen bir duyum yok.

Süreç hakkında bilgi ver ona göre tv bakalım :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Adem Helvacı Ado hocam, Vestel’e yazılım konusunu ilettiğinizi yazmışsınız, acaba geri dönüşleri ne oldu size sorunlari halleden stabil bir yazılım gelecek mi? Gelecekse ne kadar sürer sizin tahmininizce?
Aşırı erken bir beklentim yok ancak aklıma şöyle bir şey geldi. JVC 50VU73 yazılım istiyoruz diye bir konu başlığı açın ve bu beklentisi olan tüm kullanıcılar bu başlık altına taleplerini yazsın.

Sosyal baskı kuralım yöneticilere :ok

G Çevrimdışı

gurel

Yeni Üye
29 May 2018
29
54
Bazı arkadaşlar bu televizyonu bim de yok diye alternatif bakıuoruz diye yazmışlar, ben gittim sordum İstanbul Kadıköy Acıbadem'de ve civardaki 5 BİM mağazasında yok kalmamış maalesef. Gelecek mi dedim sanmam dendi genelde.

Şimdi bende en az 5 ay kenarda duracak bu model TV var, Acıbadem caddesi üzerindeki YapıKredi Acıbadem şubesi tam karşsındaki şengüller Türkcell bayi yanındaki apartman altındaki yeni BİM mağazasından almıştım.

Hani eğer illa bu TV alacağım bütcemde bumna uygun derseniz sevabına hayrına beraber buluşuruz ben iade ederim kapalı kutusunda Checked yazan kontrol bantı vs sökülmemiş mağazada satışta olduğu gibi , alan arkadaşta hemen kapar. Artık dünya kupasına yetiştirir.

Kullanılmamış açılmamış ambalajında alındığı gibi duruyor , isteyen olur ise bir şekilde buluşur çözeriz. Para vs olayında ya trink nakit vereceksiniz bana ? ki ben onun yerine BİM'e iade edeyim yanyana gidelim alıcısı ordan nasıl ister ise alsın peşin, kredikartı tekçekim veya peşine 6 taksit. Gerçi ben aldığımda hesap kesim tarihiydi BİM ilk taksidi çekti, 1 gün sonra 2.taksitte o aya dahil olmuş oldu yani :) ama sonuçta artık iade alınca hallederim.

Neyse baktım bende boşuna duracak açılmadan ki 6 ay sonra açılacağıda mechul de, süresi bitmeden artık kullanılmasada kurdurum isteyecek ve gene kutuya kaldıracaktım. Uzun bir çeyizlik diye düşünün işte.

Neyse 1- kişinin isteği arzusu var idi, en azından bu forumdan birilerinin işi görülsün.

@gurel,
@gurel ve diğer istanbuldan almak niyetinde olanlara dır önerim.
teşekkür ederim fakat bana daha geniş açılı bir tv lazım.benim meseleyle Ado hocam zaten ilgileneceğini söyledi kendisi haber verecek.umarım teklifinizi ihtiyacı olan bir forumdaş değerlendirir.

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
trt 4k yayın 2 gündür yok. genel bir problem varmıdır? ayar mı yapmalıyım?

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
nb4Ey.jpg

Sorunsuz hergun ızlıyorum TRT 4 K yı. Sıkıntı yok digital71 digital71. Bu arada Kırıkkale limisin?

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
tkgs den güncelleme yapıyorum 101. sıraya atıyor trt 4k sinyal yok diyor. 2-3 gün izledim. şimdi yok

digital71 Çevrimdışı

digital71

Yeni Üye
29 May 2018
43
45
frekans ne gözüküyor trt4k da tekrar manuel taramamı yapmam lazım acaba

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Gecenlerde bi arkadaşada aynısı olmuştu forumda. Adem Helvacı Ado hocam bilgilendirir muhakkak seni

Alper59 Çevrimdışı

Alper59

Yeni Üye
29 May 2018
22
30
Hayırlı akşamlar cümleten, jvc 50 inç kullanan abilerim kardeşlerim sizce en iyi görüntü ayarını nasıl yapmalıyım en iyi demek doğru olmaz da göze hoş gelecek şekilde

C Çevrimdışı

Code16

Yeni Üye
23 May 2018
27
38
Hd kanallar flu gösteriyor keskinliği 100 yapıyorum ama fazla etkilemiyor ne yapmak lazım arkadaşlar Adem Helvacı Ado abi ? Bi yazılım bi ayar bir şey varmıdır acaba ?

Geri
Üst Alt