JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

M Çevrimdışı

mateseko

Aktif Üye
4 Nis 2018
67
42
Adem Helvacı Ado hocama guveniyorum herkese yardımcı olmaya calısıyor elinden geldiğince sunuda unutmamak lazım neerdeyse özel hayatından refakat edip bizlere yardımcı oluyor ondan allah razı olsun gelelim jvc 50 tv ben almadım benim beklentim vestelin 55ud9650 serisi onu bekliyorum ama 55 jvc cıkıncada almayıda dusune bilirim gel gelelim bu ürünü alıpda beyenmeyen arkadaslara sunu sormak isterim bu ürünü gercekten aldıysanız lütfen resimlerinizi paylasırmısınız yazılım guncellemesini yaptınız mı yada tv nin ayarlarını yaptınız mı tv karalıyorsunuz ama nedense ben hiç resim görmedim neden resim atmıyorsunuz?

hookman Çevrimdışı

hookman

Aktif Üye
13 Şub 2018
66
Bazı arkadaşlar bu televizyonu bim de yok diye alternatif bakıuoruz diye yazmışlar, ben gittim sordum İstanbul Kadıköy Acıbadem'de ve civardaki 5 BİM mağazasında yok kalmamış maalesef. Gelecek mi dedim sanmam dendi genelde.

Şimdi bende en az 5 ay kenarda duracak bu model TV var, Acıbadem caddesi üzerindeki YapıKredi Acıbadem şubesi tam karşsındaki şengüller Türkcell bayi yanındaki apartman altındaki yeni BİM mağazasından almıştım.

Hani eğer illa bu TV alacağım bütcemde bumna uygun derseniz sevabına hayrına beraber buluşuruz ben iade ederim kapalı kutusunda Checked yazan kontrol bantı vs sökülmemiş mağazada satışta olduğu gibi , alan arkadaşta hemen kapar. Artık dünya kupasına yetiştirir.

Kullanılmamış açılmamış ambalajında alındığı gibi duruyor , isteyen olur ise bir şekilde buluşur çözeriz. Para vs olayında ya trink nakit vereceksiniz bana ? ki ben onun yerine BİM'e iade edeyim yanyana gidelim alıcısı ordan nasıl ister ise alsın peşin, kredikartı tekçekim veya peşine 6 taksit. Gerçi ben aldığımda hesap kesim tarihiydi BİM ilk taksidi çekti, 1 gün sonra 2.taksitte o aya dahil olmuş oldu yani :) ama sonuçta artık iade alınca hallederim.

Neyse baktım bende boşuna duracak açılmadan ki 6 ay sonra açılacağıda mechul de, süresi bitmeden artık kullanılmasada kurdurum isteyecek ve gene kutuya kaldıracaktım. Uzun bir çeyizlik diye düşünün işte.

Neyse 1- kişinin isteği arzusu var idi, en azından bu forumdan birilerinin işi görülsün.

@gurel,
@gurel ve diğer istanbuldan almak niyetinde olanlara dır önerim.

Yukarıdaki bir cümleye takıldım, Kafam karıştı:alala zannedersem siz cihazı kredi kartı ile aldınız ve iade edeceksiniz. o halde iade işlemi de size bim tarafından aynı şekilde kredi kartına yapılacaktır. Yani siz ile BİM arasındaki iade işlemi tamamlandıktan sonra, müşteri BİM'den ister nakit ister kredi kartı ile alır tv yi o ayrı konu. Tv yi alacak müşteri size neden trink nakit versin ki , .:hmm

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam 55UJ730 bununla ilgili fiyat bilgisi bulamadım . Dediğim gibi 2500-2800 arası bütcem. Benim için özellikle bir model bakıcam demeniz cok hoşuma gitti. Merakla sizden gelecek tavsiyeyi bekliyorum.

Azizim dün gece baktım kafama uygun bir şey bulamadım. Bu sabah, dünden kendime aldığım notlar ile sistemden bir kaç ürün daha baktım, Ya bütçe yüksek ürün yetersiz kalıyor, ya ürün güzel bütçe yetersiz kalıyor :kiskis

IPS panelli ürün arıyorum ama ya HDR eksik kalıyor ya smr değeri düşük kalıyor. Sizin aceleniz de yoktu nasılsa, bir kaç gün daha bekleseniz bir şey olmaz değil mi? :ok

B Çevrimdışı

Bozbıyık

Yeni Üye
29 May 2018
12
23
n6tep.jpg
n6lX6.jpg
n6WB0.jpg
n68Jx.jpg
n6eMv.jpg

Hocalarım koyu renkleri bu şekilde gösteriyor. Sıkıntı tv de mi yoksa yayın ile alakalı mı

B Çevrimdışı

Bozbıyık

Yeni Üye
29 May 2018
12
23
Ado hicam şimdi fark ettim panele dokunuca içe doğru hareket ediyor ne yapmalıyım

Geri
Üst Alt