Hangi uygulama yükleyerek akıllı telefonu kumanda olarak kullanabiliriz acaba?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hangi uygulama yükleyerek akıllı telefonu kumanda olarak kullanabiliriz acaba?
maalesef siyah..siyahsa zor, tek renge sabit yanuyorsa bir ihtimal.
Nasıl yaptın onuTelevizyon kurulumunu yapan arkadaş ios hariç her telefondan televizyona bağlanabilirsiniz dedi ancak az önce youtube uygulamasında açtığım bideoyu Tv'de oynatabildim. Telefon iphone 7 .
Ben de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz deTv herkese hayırlı olsun. Dün sabah erkenden gidip 1 adet de ben aldım,yalnız herkesin bahsettiği gibi renk solgunluğu ve fazla ışık benim de dikkatimi çekti tvde... Yazılımla bu sıkıntı düzeltilebilir mi yoksa panelle alakalı bir durumu mu...Tv genel anlamda güzel,ayriyetten bakıyorum nerdeyse herkes de ölü pixsel var. benim tvde de 1 adet ölü piksel çıktı. adamlar uygun fiyata bu tvleri bize mi kakaladılar naptılar. evde lg tv var onun renkleri çok canlı.
Tam olarak yaptiginiz degisikleri ve degerleri paylasirsaniz sevinirim.Ben de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz de
HDR ayarı nerede ben göremedimBen de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz de
Ben de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz de