Benden de duvar için toplam 60 TL talep ettiler İstanbul
En iyisi aparatı alıp kendimiz kurmak, bu nedir yahu! Hem ürün sat hem de hizmet için ücret talep et, ne anladım ben bu işten.
Benden de duvar için toplam 60 TL talep ettiler İstanbul
Montaj ücretsiz, aparat ücretli o halde. Umarım çağırdığımda talep etmezler, yukarıdakiler talep edildiğini ve öyle anlaşılıyor ki ödemeyi yaptıklarını söylüyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu?O olygosen, Vestel Musteri Hizmetleri Gorusup Durumu Anlatin
Servisler Montaj Ucretsiz Yapmak Zorunda.
Bluetooth açık olduğuna emın olun. Aksı taktırde görülmesi gerekli.Ayni sorun bende de var. Uygulamada tvyi hicbir sekilde gormuyor
Ado hocam, bugün TV kurulum gerçekleşti, önceki TV Samsung 42" 100hz fhd bir TV idi. İlk başta görüntü çok soluk ve dağınık geldi ama sonrasında forumda verdiğiniz bilgi ile hdmı kaynak modunu gelişmişe alınca bariz bir iyileşme oldu. TV çok daha büyük olduğu için görüntüdeki netlik eksikliğinin normal olduğunu düşünüyorum. Genel olarak çok memnun kaldım. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler. TV de daha nice ayarlar var ve ne etkileri olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Vestel bu konuda çok daha detaylı kitapçıklar hazırlayabilirdi diye düşünüyorum.
Son olarak sizden ricam TV kumanda kodunu biliyorsanız paylaşmanız. D-Smart kumandamda bütün JVC ve Vestel kodlarını denedim ama kumandayı TV ile eşleştirmeyi beceremedim. Şimdiden çok teşekkürler.
Ondan nasıl ücret aldılar yahu? Kurulum değil mi o zaten?Burda da duvar askı aparatının 30 lira ücreti olduğunu kurulumun ücretsiz olduğunu söylediler kabul ettim. Daha önceki tv'den kalma duvarda ayak takılacak şeyleri sökememişlerdi sizin olsun dursun burda deyip gitmişlerdi. Bu JVC için gelen serviste sadece çubuk ayakları taktı ve diğerinin fiyatını düşerek 10 TL aldı.
Bu ayarları sırası ile yazılırsa çok iyi olur.bir arkadaşım da bu ayarları bulamadım bir türlü diyor.Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz acaba ben de yapmak isterim
Ondan nasıl ücret aldılar yahu? Kurulum değil mi o zaten?