JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
O olygosen, Vestel Musteri Hizmetleri Gorusup Durumu Anlatin
Servisler Montaj Ucretsiz Yapmak Zorunda. :ok
Montaj ücretsiz, aparat ücretli o halde. Umarım çağırdığımda talep etmezler, yukarıdakiler talep edildiğini ve öyle anlaşılıyor ki ödemeyi yaptıklarını söylüyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bugün arkadaşa tv lazımmış belki vardır diye bime gittim kalmamış zaten şubeyede 3 adet gelmiş.(ordaki görevli söyledi)bunu anlamıyorum ben bu kadar yaygara reklam bir avuç cihaz içinmi bari yapmışken bir az fazla cihaz getirde vatandaş faydalansın 3-5 cihaz geliyor zaten bunlarıda bim personeli ve yakınları kapıyor geri kalan bir kaç cihazıda sabahın köründe gidip sıraya giren vatandaş alıyor.sanki eski yıllardaki yağ -tüp kuyruğu.yazıklar olsun bim sana bime sinir oldum bugün alışverişimi migrostan yaptım.

C Çevrimdışı

cemel 

Aktif Üye
27 Nis 2018
312
44
Ben montaj sırasında servis elemanına sordum sadece apart ücreti alıyoruz dedi, apart ücreti de 40'tl imiş. Ben masa üstüne kurdurdum...

metelixiz Çevrimdışı

metelixiz

Aktif Üye
23 May 2018
62
37
Burda da duvar askı aparatının 30 lira ücreti olduğunu kurulumun ücretsiz olduğunu söylediler kabul ettim. Daha önceki tv'den kalma duvarda ayak takılacak şeyleri sökememişlerdi sizin olsun dursun burda deyip gitmişlerdi. Bu JVC için gelen serviste sadece çubuk ayakları taktı ve diğerinin fiyatını düşerek 10 TL aldı. :)

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Adem Helvacı Ado hocam, bugün TV kurulum gerçekleşti, önceki TV Samsung 42" 100hz fhd bir TV idi. İlk başta görüntü çok soluk ve dağınık geldi ama sonrasında forumda verdiğiniz bilgi ile hdmı kaynak modunu gelişmişe alınca bariz bir iyileşme oldu. TV çok daha büyük olduğu için görüntüdeki netlik eksikliğinin normal olduğunu düşünüyorum. Genel olarak çok memnun kaldım. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler. TV de daha nice ayarlar var ve ne etkileri olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Vestel bu konuda çok daha detaylı kitapçıklar hazırlayabilirdi diye düşünüyorum.
Son olarak sizden ricam TV kumanda kodunu biliyorsanız paylaşmanız. D-Smart kumandamda bütün JVC ve Vestel kodlarını denedim ama kumandayı TV ile eşleştirmeyi beceremedim. Şimdiden çok teşekkürler.

Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz acaba ben de yapmak isterim :)

O Çevrimdışı

olygosen

Yeni Üye
25 May 2018
40
41
Burda da duvar askı aparatının 30 lira ücreti olduğunu kurulumun ücretsiz olduğunu söylediler kabul ettim. Daha önceki tv'den kalma duvarda ayak takılacak şeyleri sökememişlerdi sizin olsun dursun burda deyip gitmişlerdi. Bu JVC için gelen serviste sadece çubuk ayakları taktı ve diğerinin fiyatını düşerek 10 TL aldı. :)
Ondan nasıl ücret aldılar yahu? Kurulum değil mi o zaten? :)

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Televizyon kurulumunu yapan arkadaş ios hariç her telefondan televizyona bağlanabilirsiniz dedi ancak az önce youtube uygulamasında açtığım bideoyu Tv'de oynatabildim. Telefon iphone 7 .

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
Sayın ado hocam bu tvnin aynı modelin(bimde satılan)başka bir yerde 49 inchni buldum.panel farkı falan varmı acaba.fiyatta 2200 tl.

R Çevrimdışı

remzican35

Yeni Üye
25 May 2018
4
29
Merhaba TV yi kurduktan sonra nasıl bir ayar yapıyoruz acaba biraz aydınlatırsanız sevinirim bende :) 2 tane aldık 1 tanesini kendi odama 2-3 ay sonra açacağım ama diğer TV salona kurulum yapıldı fakat kutudan ne çıktıysa o bi ayarı varsa güzelleştirecek bizde yapalım :)

Geri
Üst Alt