JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

A Çevrimdışı

alvaro01

Aktif Üye
25 Nis 2018
92
44
Burda 8 tane falan ölü piksel var diğer yerlerde de ayrı ayrı olmak üzere toplam 4 tane ölü piksel var. Servisi aradım pazartesi geliceklermiş. İade talep etsem tv yi iade alırlarmı acaba @Ado ustam
Ekli dosyayı görüntüle 1361Ekli dosyayı görüntüle 1362
hocam nacizane basimdan gectigi icin bilgi vereyim. Tuketici kanunu geregi ilk 6 ay icerisinde arizalan ve bu kusuru servisce tespit edilen urunler ayipli mal oluyor ve size secimlilik hakki doguyor. ister iade edip ucretinizi isteyin ister degisim isteyin ister kusur oraninda indirim. Yargıtay kararı geregi bu surec icinde ayipli sayilan urun kesinlikle tamir edilemez secimlilik hakki sizindir. Ben de 4 tane tespit ettim ama 4725 menusundeki renklerde siyah nokta seklinde cok dikkatli bakildiginda bariz belli. p.tesi servis gelecek ucret iadesi isticem. Tv karsisinda ailecek mahkum olmak istemiyoruz açı olayıni begenmedim.

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

selimsagol

Yeni Üye
21 Şub 2018
13
Adem Helvacı Ado hocam, bugün TV kurulum gerçekleşti, önceki TV Samsung 42" 100hz fhd bir TV idi. İlk başta görüntü çok soluk ve dağınık geldi ama sonrasında forumda verdiğiniz bilgi ile hdmı kaynak modunu gelişmişe alınca bariz bir iyileşme oldu. TV çok daha büyük olduğu için görüntüdeki netlik eksikliğinin normal olduğunu düşünüyorum. Genel olarak çok memnun kaldım. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler. TV de daha nice ayarlar var ve ne etkileri olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Vestel bu konuda çok daha detaylı kitapçıklar hazırlayabilirdi diye düşünüyorum.
Son olarak sizden ricam TV kumanda kodunu biliyorsanız paylaşmanız. D-Smart kumandamda bütün JVC ve Vestel kodlarını denedim ama kumandayı TV ile eşleştirmeyi beceremedim. Şimdiden çok teşekkürler.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,092
Adem Helvacı Ado hocam forumdaki yorumlarınızı takip ederek cihazı dün aldım. Foruma yorum yazmak için üye oldum. Bu vesileyle sizi ve bu forumu tanımış oldum.

Yoğunluk olduğundan kurulum için bugün geldiler. Ölü piksel çıkmadı çok şükür.

Daha önce küçük ekran kullandığım için ilk başta görüntü net gelmedi ama sonradan alıştım. Biraz kendime göre ayar yaparak net görüntü alabildim. Emekleriniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Fotoğraf eklemeye çalıştım ama dosya boyutu büyük uyarısı veriyor. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar dilerim.

Buyuk boyutlu fotograflarinizi
imgbb sitesine yukleyip linkleri burda paylasabilirsiniz :ok

barbarosso Çevrimdışı

barbarosso 

Aktif Üye
7 Eki 2017
345
S saturn, benim tv yi ilk aldığımda da bu sorunu görmüştüm.arka kapaktaki montaj vidaları çok yüksek torkla sıkılmış geldiğinden ekranda iz yapıyor.biraz gevşetin sorun çözülüyor.

Geri
Üst Alt