Kardesim LG SK1 soundbar modelini jtc tvye baglayamiyorum gormuyor hicbir sekildeTam olarak neyi bağşayacaksın model no yaz yardımcı olim
Kardesim LG SK1 soundbar modelini jtc tvye baglayamiyorum gormuyor hicbir sekildeTam olarak neyi bağşayacaksın model no yaz yardımcı olim
Ayni sorun bende de var. Uygulamada tvyi hicbir sekilde gormuyortelefondan tv yi bulup uzerıne tıkladıgın halde mi baglanamıyosun yoksa telefonda tv yi bulamıyomusun?
Telefonu bağlayabildin mi peki soundbar aKardesim LG SK1 soundbar modelini jtc tvye baglayamiyorum gormuyor hicbir sekilde
Telefon rahat bi sekilde baglanabiliyor, ek olarak remote uygulamasini indirdigim zamanda televizyonu uygulamada gormuyorTelefonu bağlayabildin mi peki soundbar a
Sifirlayip tekrar kurulum yapsam acaba sorun duzelirmi yoksa bluetooth aksaninda mi sıkıntı var bir türlü çözemedimTelefonu bağlayabildin mi peki soundbar a
05313731344 numaram üstad. Sana zahmet whatsapptan yazip yardimci olabilirmisinSifirlayip tekrar kurulum yapsam acaba sorun duzelirmi yoksa bluetooth aksaninda mi sıkıntı var bir türlü çözemedim
Aparat için 30 TL , duvara montaj için de ayrıca 30 TL talep ettiler. Ben de servisi çağırmadım. Vestel'i aradım. Ücretsiz olduğunu söylediler. Pazartesi yeniden irtibata geçeceğim.Aparatı onlardan mı temin ettiniz? Ne kadardı aparat?
Sizlerde de böyle bir prosedür uygulandı mı arkadaşlar?Aparat için 30 TL , duvara montaj için de ayrıca 30 TL talep ettiler. Ben de servisi çağırmadım. Vestel'i aradım. Ücretsiz olduğunu söylediler. Pazartesi yeniden irtibata geçeceğim.
Ado hocam forumdaki yorumlarınızı takip ederek cihazı dün aldım. Foruma yorum yazmak için üye oldum. Bu vesileyle sizi ve bu forumu tanımış oldum.
Yoğunluk olduğundan kurulum için bugün geldiler. Ölü piksel çıkmadı çok şükür.
Daha önce küçük ekran kullandığım için ilk başta görüntü net gelmedi ama sonradan alıştım. Biraz kendime göre ayar yaparak net görüntü alabildim. Emekleriniz ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Fotoğraf eklemeye çalıştım ama dosya boyutu büyük uyarısı veriyor. Herkese iyi geceler, hayırlı sahurlar dilerim.
Benden de duvar için toplam 60 TL talep ettiler İstanbulSizlerde de böyle bir prosedür uygulandı mı arkadaşlar?
Benden de duvar için toplam 60 TL talep ettiler İstanbul