JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Arkadaşlar iftardan sonra tüm sorularınızı cevaplayacağım, sizlerle ilgilenmiyorum sanmayın sakın :ok
Teşekkürler hocam ilginiz için. Bu jvc yerine Toshiba 49u7763 tercih edilebilirmi. Artı ve eksileri nelerdir. Aradaki fiyat farkı önemli değil.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Teşekkürler hocam ilginiz için. Bu jvc yerine Toshiba 49u7763 tercih edilebilirmi. Artı ve eksileri nelerdir. Aradaki fiyat farkı önemli değil.

Bu soru yoğun geldi bana hem ytb den hem buradan hem de mail yolu ile. Bu akşam 21:00 de cevaplamak üzere sizin bu mesajınızı kendime etiketliyorum :ok

T Çevrimdışı

Tayyar

Yeni Üye
26 May 2018
33
44
Hocam Allah kabul etsin.

Bir iftarlık da ben rica edeyim o hâlde.

Bende aynı cihazın 55 inç sürümü var. Bir konuda Samsung panele sahip olduğunu söylemiştiniz, başka bir konuda da Pixellence'sız SAmsung panellerin bulanıklık yaptığını (galiba) ima etmiştiniz. Dertlyiim hocam, bir önceki hareketin gölgesini görecek kadar :)

(Not olarak düşeyim, hw_profile dosyasını Vestel toolbox'la inceleyince panele LG32 yazıyor bu arada)

Cihazda Pixellence (ya da benzeri bir özellik) açmak mümkün müdür? Bulanıklık baş ağrısı yapıyor hocam :(

Şu konuda 49 inçlik başka bir modele yazılımla geldiği söyleniyor (MB130)

Saygılarımla

C Çevrimdışı

chetyner

Aktif Üye
25 May 2018
61
41
Bu soru yoğun geldi bana hem ytb den hem buradan hem de mail yolu ile. Bu akşam 21:00 de cevaplamak üzere sizin bu mesajınızı kendime etiketliyorum :ok
Videodan mı cevaplıyacaksınız acaba hocam eğer öyle olacaksa video izleme imkanım yokta. İnşallah yazılı olarakta cevaplarsınız. JVC yi aldım aslında şu an kullanıyorum ama biryerde yanyana 8 tane olmak üzere 10u geçik ölü piksel var. O yüzden servis gelicek yarın. Bende iade isteyip toshibayamı yönelsem diye düşünüyorum . Tabiki de sizin değerli görüş ve yorumlarınız neticesinde.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,091
Videodan mı cevaplıyacaksınız acaba hocam eğer öyle olacaksa video izleme imkanım yokta. İnşallah yazılı olarakta cevaplarsınız. JVC yi aldım aslında şu an kullanıyorum ama biryerde yanyana 8 tane olmak üzere 10u geçik ölü piksel var. O yüzden servis gelicek yarın. Bende iade isteyip toshibayamı yönelsem diye düşünüyorum . Tabiki de sizin değerli görüş ve yorumlarınız neticesinde.
Canli yayinda soru cevap yapilacak
Kaciranlar icin
Canli Yayın Videosunu Foruma Ekleyeceginiz. :ok

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
Ölü piksel testini bende yaptımda. Gözle gürlüyor mu gerçekten. Küçücük pikseli nasıl görüyoruz. Ben var mı yok mu nasıl emin olacağım

Ü Çevrimdışı

Üye silindi 1995

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tv herkese hayırlı olsun. Dün sabah erkenden gidip 1 adet de ben aldım,yalnız herkesin bahsettiği gibi renk solgunluğu ve fazla ışık benim de dikkatimi çekti tvde... Yazılımla bu sıkıntı düzeltilebilir mi yoksa panelle alakalı bir durumu mu...Tv genel anlamda güzel,ayriyetten bakıyorum nerdeyse herkes de ölü pixsel var. benim tvde de 1 adet ölü piksel çıktı. adamlar uygun fiyata bu tvleri bize mi kakaladılar naptılar. evde lg tv var onun renkleri çok canlı.

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Ölü piksel testini bende yaptımda. Gözle gürlüyor mu gerçekten. Küçücük pikseli nasıl görüyoruz. Ben var mı yok mu nasıl emin olacağım
ben birkaç kez baktım ama görememiştim eşimle birlikte yakından baya bir yakından bakınca gördük bir tane... ne yapacağımız konusunda da kararsızım.. iade edebilir miyiz veya yenisi ile değiştirirler mi acaba?

tamir edilebilecek bir durum mu bu ölü pixel dalgası?

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Arkadaşlar acil cevap istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Ekranın köşelerine hafif bastırınca içeri göçme oluyor normal bi durum mu bu?

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Arkadaşlar bir sakin olalım. Adem Helvacı Ado üstad bu akşam sorularımızı elinden geldiğince cevaplamaya çalışacak. Saat 9 da unutmayın! Sorularınızı hazırlayın ve beklemede kalın:ok

E Çevrimdışı

Emrhnkr

Yeni Üye
26 May 2018
33
31
Bluetooth açık olduğuna emın olun. Aksı taktırde görülmesi gerekli.
Bluetooth acik sanirim dun bayagi bi ugras sonucu telefondan uygulamasini indirip kumanda olarak kullanabiliyorum. Lakin hala daha LG SK1 soundbar hoparlörü bluetooth ile televizyona baglayamadim. Sanirim bu hoparlörler baglanmiyor. Aux kablosu alip birde onunla deneyecegim.

Geri
Üst Alt