Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Arkadaşlar iftardan sonra tüm sorularınızı cevaplayacağım, sizlerle ilgilenmiyorum sanmayın sakın
Teşekkürler hocam ilginiz için. Bu jvc yerine Toshiba 49u7763 tercih edilebilirmi. Artı ve eksileri nelerdir. Aradaki fiyat farkı önemli değil.Arkadaşlar iftardan sonra tüm sorularınızı cevaplayacağım, sizlerle ilgilenmiyorum sanmayın sakın
Teşekkürler hocam ilginiz için. Bu jvc yerine Toshiba 49u7763 tercih edilebilirmi. Artı ve eksileri nelerdir. Aradaki fiyat farkı önemli değil.
Videodan mı cevaplıyacaksınız acaba hocam eğer öyle olacaksa video izleme imkanım yokta. İnşallah yazılı olarakta cevaplarsınız. JVC yi aldım aslında şu an kullanıyorum ama biryerde yanyana 8 tane olmak üzere 10u geçik ölü piksel var. O yüzden servis gelicek yarın. Bende iade isteyip toshibayamı yönelsem diye düşünüyorum . Tabiki de sizin değerli görüş ve yorumlarınız neticesinde.Bu soru yoğun geldi bana hem ytb den hem buradan hem de mail yolu ile. Bu akşam 21:00 de cevaplamak üzere sizin bu mesajınızı kendime etiketliyorum
Canli yayinda soru cevap yapilacakVideodan mı cevaplıyacaksınız acaba hocam eğer öyle olacaksa video izleme imkanım yokta. İnşallah yazılı olarakta cevaplarsınız. JVC yi aldım aslında şu an kullanıyorum ama biryerde yanyana 8 tane olmak üzere 10u geçik ölü piksel var. O yüzden servis gelicek yarın. Bende iade isteyip toshibayamı yönelsem diye düşünüyorum . Tabiki de sizin değerli görüş ve yorumlarınız neticesinde.
ben birkaç kez baktım ama görememiştim eşimle birlikte yakından baya bir yakından bakınca gördük bir tane... ne yapacağımız konusunda da kararsızım.. iade edebilir miyiz veya yenisi ile değiştirirler mi acaba?Ölü piksel testini bende yaptımda. Gözle gürlüyor mu gerçekten. Küçücük pikseli nasıl görüyoruz. Ben var mı yok mu nasıl emin olacağım
Hangi ayarlardan bahsediyorsunuz acaba ben de yapmak isterim
Bluetooth acik sanirim dun bayagi bi ugras sonucu telefondan uygulamasini indirip kumanda olarak kullanabiliyorum. Lakin hala daha LG SK1 soundbar hoparlörü bluetooth ile televizyona baglayamadim. Sanirim bu hoparlörler baglanmiyor. Aux kablosu alip birde onunla deneyecegim.Bluetooth açık olduğuna emın olun. Aksı taktırde görülmesi gerekli.