JVC 50'' 127 Ekran 4K BİM Satışı 50VU73T Model Televizyon Hakkında Bilgilendirme

K Çevrimdışı

KoSaKa

Yeni Üye
27 May 2018
33
44
ben birkaç kez baktım ama görememiştim eşimle birlikte yakından baya bir yakından bakınca gördük bir tane... ne yapacağımız konusunda da kararsızım.. iade edebilir miyiz veya yenisi ile değiştirirler mi acaba?

tamir edilebilecek bir durum mu bu ölü pixel dalgası?

siyahsa zor, tek renge sabit yanuyorsa bir ihtimal.

J Çevrimdışı

jo mustafa

Yeni Üye
27 May 2018
2
70
Arkadaşlar Bimden aldığım 49 inç JVC yi iade etmek istediğimde satıcı kutulu geri getirmemi istedi. Kutuyu servis giderken götürdüğünden acil kutu ihtiyacım oluştu. İstanbul Avrupa yakasında 25 Mayısta satılan modelin kutusunu elinde olandan ücretle satın almak istiyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

D Çevrimdışı

Denizburak

Yeni Üye
23 May 2018
20
45
Tv herkese hayırlı olsun. Dün sabah erkenden gidip 1 adet de ben aldım,yalnız herkesin bahsettiği gibi renk solgunluğu ve fazla ışık benim de dikkatimi çekti tvde... Yazılımla bu sıkıntı düzeltilebilir mi yoksa panelle alakalı bir durumu mu...Tv genel anlamda güzel,ayriyetten bakıyorum nerdeyse herkes de ölü pixsel var. benim tvde de 1 adet ölü piksel çıktı. adamlar uygun fiyata bu tvleri bize mi kakaladılar naptılar. evde lg tv var onun renkleri çok canlı.
Ben de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz de

O Çevrimdışı

omergenc23 

Yeni Üye
18 May 2018
25
40
Ben de sizinle aynı şeyi düşünüyordum ekranda tuhaf bir parlaklık vardı rahatsız eden sonra televizyonu kurcalamaya karar verdim ve servis geldiğinde biz dinamik modda kullanmayı tavsiye ediyoruz diye dinamiği ayarlamışlar dı dinamiği değiştirdiğimde o ekrandaki parlaklığını gittiğini gördüm HDR ve diğer kontrast ayarlarını da kendime göre yaptım dinamik yerine spor modunu seçtim şu an görüntü inanılmaz güzel ve renkler canlı bir Deneyin isterseniz siz de
Tam olarak yaptiginiz degisikleri ve degerleri paylasirsaniz sevinirim.

W Çevrimdışı

Wortlan

Yeni Üye
26 May 2018
1
45
Merhaba. Alttakı ürün ile Jvc yi karşılaştır misiniz Adem Helvacı Ado bey. Tum özellikleri aynı hatta bunda usb kayıt özelliği de var. Panel vs bakımından yorumlarsniz memnun olurum.

B Çevrimdışı

bannedbann

Yeni Üye
24 May 2018
39
29
HDR ayarı nerede ben göremedim

S Çevrimdışı

Secoloji

Yeni Üye
27 May 2018
7
43
Smart bölümü takılan arkadaslar tekrar kapatıp açmak yerine internet tuşuna tekrar basarsa düzeliyor. En azindan benimki düzeldi sizde deneyin isterseniz

S Çevrimdışı

siexs

Yeni Üye
28 May 2018
2
46
Arkadaşlar Merhaba,

Televizyonu cumartesi günü aldım. Henüz kutusunda açılmadı. 65" liği beklemeye karar verdim ve ürünü iade etmeyi düşünüyorum.

Bilecik Bozüyük'ten almak isteyen var ise Bim'e beraber gidelim, ben bırakayım o alsın, malum mağazalarda kalmadı, en azından

forumdan birilerine gitsin.

Selamlar

T Çevrimdışı

toraman

Yeni Üye
28 May 2018
17
38
Merhabalar . telefunken 49. inc led 4k tv yi alactım arkadaşım bahsetti jvc 50 4k smart tv den , araştırdım bu forumda baya bi fikir beyan edilmiş Adem Helvacı Ado adlı kullanıcıya teşekkür ederim gerçekten mükemmel bilgilendirme . Ben jvc 50 4k smart tv yi bim den 27,05,2018 pazar günü sabah aldım kurulumu kendim yaptım ilk başta geyet akıcı internete vs donmadan girip seri şekilde kullanım arayüzüne sahip di sonradan pc yi ekrana yansıtayım derken tv kafayı yedi :) kendi kendine yeniden başlatmalar sürekli wi-fi kopması internete bağlanıp sürekli kapatması bildiğiniz sanki başkası tarafından yönetiliyor gibi bi durumla karşılaştım akabinde servisi aradım onlarda fabrika ayarlarına dönderdiler düzeldi ama tekrar aynısı olunca arıza kaydı oluşturduk . bu sefer ben tekrar fabrika ayarlarına yöneldim 2. denememde normal ayarlara döndüm şuan tv geceden beri açık herhangi restart durumu olmadı ama il kullandığım smart özelliği akıcılığı da gitti bu neden böyle oldu anlamadım ısınmadan dolayı olabilir . ekran ayarlarına geçecek olursak 4k yayın dışındaki kanallar sd yayın kalitesinde . hd yayın olmasına rağmen 4k yayın olmadan yada video olmadan tv kanalları normal yani bi fark yok . izlerken hafif bi bulanıklık sezdim bunu da menü tuşuna bastım ekran kısmına geldim ayarlardan dinamik seçili gelişmiş ayarlardan tam hatırlamıyorum ama ılık olan ayarı tercih ettim ve gürültü azaltmayı kapalı yapım ok tuşu ile onayladıktan sonra çıktım görüntü deki bulanıklık gitti ve renkler daha canlı oldu . ölü pixel 1 adet var başka göremedim o da siyah çok engel değil sanırım . genel olarak fiyat performans ürünü lg-samsung-sony aynı ekranlar 3000 den başlıyor . tek ve tek dezavantajı ekran yansıması var tv ye paralel bakmanız lazım tam karşıdan göz hisasında yani . hafif bi sağ yada soldan yada yukarı veya aşağıdan baktığınızda bariz ve net şekilde renkler çamurlaşıyor beyazlaşıyor berbat bi görüntü oluyor bunun nedeni de ise ekranın IPS olmaması . alacak arkadaşlar buna kesinlikle dikkat etsin . bizim odada biraz uyumsuz oldu açıkçası :/ ama bu tv den vazgeçeceğim anlamına gelmez ayrıca ilerde sürüm güncellemesi ile birçok sorun düzelir diye ümit ediyorum kasma donma gibi sorunlar olması normal sonuçta neredeyse bir bilgisayar performansı verecek :) son olarak kafama takılan lg tv lerde 4k özelliği olmayan tv lerde bile gerçeklilik hissiyatı oluşmadı bunun sebebi lg ye özel bi yazılım mı yayın mı anlamadım bi ayar olabileceğini düşünüyorum . youtube dan 4k videolar izledim GoPro cam tanıtım videoları özellikle inanılmaz sanki gözlüksüz 3d izlenimi oluyor bi anda 4k filmler diziler oyunlar bu tv de harika izlenim yaratır . sonuç olarak şuanki kullanım ve izlenimlerim bunlar çok zamanım yok konunun takipçisiyim yeni özellikler ve ayarlar ile öğrendiklerimi burdan paylaşırım .

G Çevrimdışı

generalissimo

Yeni Üye
26 May 2018
16
31
Ürünü büyük hevesle almıştım. Ancak görüntü kalitesine ısınamadım ve olumsuz yorumlar beni negatif yönde etkiledi. Ürünü söküp iftardan önce bime götürüp iade edecem. Normal şartlarda bim tarzı yerlerden elektronik almama taraftarıyım ilk ve son oldu. Kaliteden ödün vermemekte haklıymışım. İyi forumlar.

Geri
Üst Alt